Cum să alegeți ca voluntar la un parc tematic important

V-ați văzut vreodată pe cineva într-un spectacol și ați crezut că ar putea fi eu? Aceste sfaturi vă vor ajuta să ieșiți din mulțime.

Paşi

 1. Cercetați opțiunile.
  1
  Cercetați opțiunile. Aflați ce spectacole necesită voluntari (de obicei se arată), tipul de voluntari pe care îi caută (bărbați, femei, peste 18 ani sau în general), ceea ce vă așteaptă să faceți și, cel mai important, cum și când sunt voluntari ales. De exemplu, la spectacolul Tarzan, un băiat și o fată sunt adunați în timp ce intră, fără ca cineva să-și ridice mâinile (vom numi voluntariatul de tip "picking"). La emisiunea Indiana Jones, voluntarii adulți își ridică mâinile (vom numi voluntariatul de tip "sondaj"). Dacă nu vă puteți da seama cum sunt selectați oamenii, întrebați-vă!
 2. Arată mai devreme spectacolul.
  2
  Arată mai devreme spectacolul. Dacă este un spectacol de tip picking, ele aproape întotdeauna aleg oameni în primele câteva minute. Dacă este vorba despre un tip de anchetă, va trebui să obțineți un loc bun unde puteți fi ușor văzut de persoana care aleg voluntari.
 3. Probleme de familie.
  3
  Probleme de familie. Nu este deloc distractiv să ai un voluntar fără ca nimeni să râdă de ei. Prietenii lucrează la fel de bine, dacă nu chiar mai bine. Dacă sunteți singuri, găsiți o familie mică care să stea aproape, dacă nu cu.
 4. Adaptați-vă la ceea ce doresc.
  4
  Adaptați-vă la ceea ce doresc. La emisiunea Tarzan, au nevoie de exact doi oameni, de obicei copii. Deci, dacă petrecerea ta are patru copii, împărțiți-vă. Dacă aveți doar un copil, stați un singur părinte împreună cu ei. La show-ul "Zborul de minuni", pregătiți-vă un banc de dolar și lăsați-l în aer.
 5. A iesi in evidenta.
  5
  A iesi in evidenta. Fii memorabil. Purtați pălării amuzante și îmbrăcăminte strălucitoare. Fetele mici îmbrăcate ca prințese și băieții mici îmbrăcați ca Stitch sunt hilari. Uită-te fericit și bouncy - nimeni nu vrea un voluntar trist. A rade. Dacă e ziua ta de naștere (sau ceva aproape), primești un buton din relațiile clienților. Dacă e aniversarea ta, ia un buton. Dacă e luna ta de miere, dă-i un buton și adaugă acele urechi de mireasă.
 6. În spectacolele de tip picking:
  6
  În spectacolele de tip picking: Dacă știți cine alege voluntarii, începeți o conversație cu ei. Inele de comerț. Întreabă de unde provin. Întrebați dacă spectacolul este bun. Întrebați unde este cel mai bun loc unde să stați. Nu te întrebi dacă poți fi voluntar. În spectacolele de tip picking, poți * uneori * să scapi și să-i ceri să aleagă copilul pentru că e ziua lor de naștere, dar probabil că ai mai mult noroc, doar menționând că este ziua de naștere și așa e astăzi distractiv. Fi fericit. Nu fi enervant.
 7. În tipul de sondaj arată:
  7
  În tipul de sondaj arată: Ridica-te. În momentul în care solicită voluntari, scoateți-vă de pe scaun, săriți în sus și în jos, răsuciți-vă mâna peste cap și strigați-mă ". Nici măcar nu trebuie să așteptați ca ei să termine să vă spună ce să faceți. Nu stați jos. Nu te opri. Nu te mai mișca cu brațele. Încurajați-vă familia să vă îndrepte spre tine și să strige "el, el, el!" daca este nevoie.
 8. Bucurați-vă de a face orice lucru nebun pe care tocmai v-ați oferit să-l faceți!
  8
  Bucurați-vă de a face orice lucru nebun pe care tocmai v-ați oferit să-l faceți!