Cum să falsificați o durere de cap la școală

Durerile de cap se întâmplă cu toată lumea, astfel încât ar putea fi tentant să falsificați unul pentru a ieși din ceva ce nu doriți să faceți la școală. Cu toate acestea, falsificarea oricărei boli vă poate provoca atât probleme în cazul în care vă prindeți și diminuați viziunea societății asupra simptomelor suferite de persoanele cu migrene și dureri de cap. Deci, gândiți-vă de două ori înainte de a încerca să falsificați o durere de cap și să vă gândiți mai întâi la alternative.

Cap 1
Planificarea înainte

 1. Concentrați-vă pe durerile de cap primare deoarece acestea nu sunt simptome ale unei alte boli.
  1
  Concentrați-vă pe durerile de cap primare deoarece acestea nu sunt simptome ale unei alte boli. Printre durerile de cap primare se numără clusterul, migrena, tensiunea și durerile de cap TAC (cefalalgie autonomă Trigeminal). [1] Aveți șanse mai mari să vă îndepărtați de această șaradă dacă acordați atenție detaliilor. Există multe dureri de cap diferite, dar face cel mai mult sens să se confundă cu tensiune, migrene, cluster sau dureri de cap sinusale. [2] Durerile de cap primare pot fi declanșate de lucrurile pe care le faceți în timpul zilei, inclusiv obiceiurile alimentare, obiceiurile de dormit, postura și stresul general [3].
 2. Înțelege de unde vine durerea.
  2
  Înțelege de unde vine durerea. În funcție de tipul cefaleei pe care încerci să-l falsifici, durerea va veni din diferite părți ale capului. Unele dureri de cap pot radia în timp ce altele sunt focalizate. Tensiunile de cap de tensiune sunt de obicei simțite la partea din față, în partea de sus sau în părțile laterale ale capului. [4] Migrenele pot fi resimțite în întregul cap sau durerea poate fi resimțită de la o parte a capului la alta. [5] Cluster durerile de cap oferă o durere foarte concentrat pe o parte a capului, care este situat în jurul valorii de regiunea ochi [6]. Durerile de cap sinusale sunt simțite în obrajii, fruntea sau podul nasului dvs. [7]
 3. Descrieți durerea.
  3
  Descrieți durerea. Există un spectru larg de durere pe care o durere de cap poate aduce. Asigurați-vă că suferiți suficientă durere pentru a ieși din școală, dar nu atât de mult încât sănătatea dvs. generală este pusă sub semnul întrebării. Nu este suficient să spuneți că vă doare capul deoarece capacitatea de a descrie detaliile va face să pară reală. Tensiunile dureroase provoacă o durere sub formă de bandă sub presiune, pe care o puteți descrie ca fiind ușoară până la moderată. Durerea poate varia, de asemenea, în intensitate pe tot parcursul zilei dacă încercați să imitați o durere cronică de tensiune. [8] Migrenele pot fi foarte intense, cu o durere pulsantă și pulsantă. Intensitatea poate fi foarte severă, astfel încât este posibil să nu fie înțelept să alegeți o durere de cap cu astfel de simptome implicate. [9] Clusterul durerilor de cap continuă să tremure cu o durere arzătoare sau piercing. [10] Durerile de cap sinusale variază în funcție de intensitate, în funcție de alte simptome ale sinusurilor, cum ar fi nasul curbat, urechile conectate, febra și umflarea feței.
 4. Planifică-ți durerea de cap.
  4
  Planifică-ți durerea de cap. Este posibil să trebuiască să acționați cu câteva ore în avans dacă există o anumită clasă pe care încercați să o pierdeți. Este mult mai probabil să fii crezut dacă mai mulți martori au văzut că aveți aceleași simptome. Înțelegeți cât durează durerea de cap și dacă ar trebui să apară numai în anumite momente ale zilei. Tensiunea de cap de tensiune se poate produce de câteva ori pe lună, în funcție de situația în care este cronică. Pot dura între 30 de minute și câteva zile. Tensiunea cronică de tensiune variază în intensitate pe tot parcursul zilei. Durerea poate fi prezentă și de îndată ce te trezești. [12] Migrenele vin cu o serie de simptome, inclusiv vărsături și văzând puncte luminoase intermitente sau linii ondulate. [13] Dacă nu ați avut de fapt o migrenă, nu ar fi înțelept să imitați acest tip de cefalee. Cluster-ul durerilor de cap poate dura oriunde de la 30 de minute la 90 de minute. Acestea pot, de asemenea, să reapară pe parcursul zilei de la 3 până la de 8 ori. Durerile de cap de tip cluster apar, de asemenea, foarte regulat și adesea în același timp al zilei. [14] Durerile de cap sinusale apar atunci când suferiți de inflamație și de aglomerație, de obicei provocate de o răceală sau o gripă. [15] Nu ar fi înțelept să încercați să falsificați o durere de cap sinusală deoarece aceste simptome sunt dificil de imitat.

Cap 2
Efectuarea simptomelor

 1. Alegeți între o durere de cap și o cefalee clusteră.
  1
  Alegeți între o durere de cap și o cefalee clusteră. Aceste două tipuri de dureri de cap sunt mai credibile deoarece sunt mai puțin implicate ca alte dureri de cap primare. Cu toate acestea, dacă ați avut de fapt migrene înainte sau în timpul congestiei sinusurilor, poate funcționa și în favoarea dvs. pentru a falsifica aceste tipuri de dureri de cap. Nu trebuie să vă numiți genul de durere de cap, dar trebuie să afișați caracteristicile distincte pentru a vă face cât mai credibile.
 2. Plângeți-vă de durerea din cap, de îndată ce ajungeți la școală.
  2
  Plângeți-vă de durerea din cap, de îndată ce ajungeți la școală. Atât durerile de cap tensiune și durerile de cap cluster pot apărea înainte de a ajunge la școală. Boli de cap de tensiune se întâmplă de îndată ce te trezești, în timp ce durerile de cap ale clusterului îți pot perturba somnul. [16] Tăiați partea din față a capului sau părții laterale a capului, deoarece ambele tipuri de dureri de cap se întâmplă în zonele focalizate din partea din față a capului. Spuneți colegilor de clasă care vor fi cu dvs. pe parcursul zilei. De asemenea, spuneți profesorilor dacă le aveți la orele dimineața și după-amiaza. De exemplu, dacă sunteți în liceu și vreți să renunțați la limba engleză din a 5-a perioadă, plângându-vă la cea de-a doua perioadă, profesorul de matematică nu vă va ajuta, pentru că profesorul de engleză nu va primi mesajul. În schimb, vă plângeți la un coleg de clasă care va fi cu dvs. în limba engleză în a 5-a perioadă.
 3. Discutați cu asistenta școlară.
  3
  Discutați cu asistenta școlară. Stabiliți imediat că aveți o durere de cap anunțând persoanele potrivite. Dacă nu aveți o asistentă medicală sau o asistentă medicală, mergeți la biroul directorului și alertați administratorul. Acordându-se pentru a "afuma" în dimineața stabilește un precedent mai târziu în cursul zilei.
 4. Fii iritabil și ușor enervat.
  4
  Fii iritabil și ușor enervat. Când capul este în durere, va fi dificil de a primi o mulțime de stimulare. Dacă oamenii vorbesc prea tare sau există prea multe lucruri care se petrec în jurul tău, acționează ca asta, ceea ce face ca durerea de cap să fie mai gravă. Deveniți ușor agitați dacă oamenii nu vă iau în serios. [17] Nu faceți acest lucru prea departe sau puteți provoca o ruptură între prietenii dvs. sau terenuri în detenție, mai degrabă decât biroul asistentei medicale.
 5. Nu participați la activitatea fizică.
  5
  Nu participați la activitatea fizică. Falsul este neclar până la punctul în care stați sau țineți capul în sus pare să vă facă durerea mai rău. Tensiunea și durerile de cap ale clusterului nu durează prea mult, dar pot să reapară în timpul zilei, astfel încât să împrăștie durerea și să varieze intensitatea. [18] Dacă doriți să participați la nuntă sau sport în timpul prânzului, pot apărea și dureri de cap din cauza unei dietă proastă . Așteptați până după prânz să începeți să falsificați simptomele și să vă plângeți de modul în care alimentele dvs. au gustat "off".
 6. Pune capul jos în clasă.
  6
  Pune capul jos în clasă. Înălțarea este adesea văzută ca cea mai bună modalitate de a scuti durerea de dureri de cap. Asigurați-vă că cereți permisiunea profesorului dvs. și spuneți-vă că vă doare capul și doriți să vă puneți puțin capul. Dorința de a rămâne în clasă va face ca durerea să pară reală, deoarece nu încercați imediat să evitați. [19]
 7. Drop indicii pe parcursul zilei.
  7
  Drop indicii pe parcursul zilei. Durerile de cap pot fi cauzate de un număr de factori, inclusiv anumite alimente, modificări ale somnului, starea proastă, lipsa meselor sau stresul. Țineți cont de acest lucru și alegeți unul pentru a le spune oamenilor. [20] Nu o exagerați. Spuneți lucruri de genul: "Nu am dormit foarte mult noaptea trecută" sau "nu m-am mâncat de la cină" la câțiva oameni care știți că vor putea să pună doi și doi împreună.
 8. Păstrați falsificarea durerii de cap până a doua zi.
  8
  Păstrați falsificarea durerii de cap până a doua zi. Este nevoie de timp pentru a obține mai bine dintr-o durere de cap și, de multe ori, acestea recurente. Va fi mai ușor să falsificați o durere de cap dacă falsificați simptomele corect pentru o durere de cap cronică de tensiune. Nu vrei să falsifici o durere de cap dimineața și să fii văzut să joci sport după școală. Pregătiți-vă să țineți pasul pentru toată ziua.