Cum să a desena ceață de la poken

Misty este un antrenor de Pokémon care se specializează pe Pokémon de tip "Apă", adesea numită "The Mermaid Tomboy". Dacă sunteți un fan al acestui personaj din seria Pokémon, atunci vă va plăcea acest tutorial simplu despre cum să o desenați .

Paşi

 1. Desenați capul și urechile.
  1
  Desenați capul și urechile. Faceți-i capul rotunjit deasupra și îndreptată spre bărbie. Includeți și linii verticale și orizontale pentru a servi drept îndrumare pentru desen.
 2. Desenați părul și banii ei spinoși.
  2
  Desenați părul și banii ei spinoși. Schiță zig zag linii pe partea de sus a capului ei și nu uita pentru a forma o coada de cal de pe partea ei dreapta.
 3. Acum trageți corpul ei.
  3
  Acum trageți corpul ei. Schița mai întâi gâtul ei, apoi o formă trapezoidală pentru partea superioară a corpului, urmată de un cerc. Pentru brațele și picioarele ei, trage o succesiune de ovale și cercuri care copiază mișcarea corpului ei. În această imagine Misty deține un Pokémon, așa că ține cont de asta în timp ce-și desenează brațele și mâinile.
 4. Conectați totul la.
  4
  Conectați totul la. Ștergeți câteva linii interioare pentru a vă curăța desenul și pentru ao pregăti pentru pasul următor în desenarea detaliilor lui Misty.
 5. Următorul este să-i desenezi cămașa și pantalonii scurți.
  5
  Următorul este să-i desenezi cămașa și pantalonii scurți. De obicei are curele și pantaloni scurți. de asemenea, adăugați degete la mâini.
 6. Desenați Pokémon Misty deține.
  6
  Desenați Pokémon Misty deține. Schițează partea de jos a lui Togepi prin copierea formei unui ou crăpat și apoi prin desenarea părții superioare a acestuia, care seamănă cu o formă de o jumătate de stea.
 7. Desenați detaliile Misty și pantofi de cauciuc.
  7
  Desenați detaliile Misty și pantofi de cauciuc. Desenați linii pe pantaloni scurți pentru a evidenția ridurile și apoi un model zig zag pe pantofii ei.
 8. Pentru pasul final, trageți-i fața și detaliile despre Pokémon.
  8
  Pentru pasul final, trageți-i fața și detaliile despre Pokémon. Are ochi mari, un nas triunghiular mic, în timp ce Pokémon are pete circulare și triunghiulare.
 9. Descrieți desenul.
  9
  Descrieți desenul. Ștergeți liniile directoare și liniile interioare și apoi trageți linii groase pe desenul finit utilizând un creion sau un stilou negru.
 10. Culoarea desenului.
  10
  Culoarea desenului. Utilizează portocaliu roșu pentru păr, galben pentru cămașă și Pokémon, albastru pentru pantaloni scurți, maro pentru curelele ei și apoi verde închis pentru ochi.