Cum să te îmbraci ca Harry Potter

Uitați costumele voluminoase și lipicioase din carton și vopsea pentru față. Îmbrăcămintea ca Harry Potter vă va ține în siguranță și va fi imediat recunoscută. Doar păstrați-vă un ochi pentru cineva îmbrăcat ca Lordul Volde - vreau să spun, El care nu trebuie să fie numit.

Cap 1
Îmbrăcând ca harry potter

 1. Puneți pantaloni negri și o cămașă albă.
  1
  Puneți pantaloni negri și o cămașă albă. Dacă poți, folosește pantaloni și o cămașă cu cămașă. Codul de îmbrăcăminte Hogwarts cere ca toată lumea să pară zdrobitoare. Purtați un cardigan de burgundă (pulover roșu) în vreme rece.
 2. Poartă o veche halat negru.
  2
  Poartă o veche halat negru. Harry Potter nu folosește tot timpul acest film, dar este necesar pentru toți studenții Hogwarts din cărți. În plus, o cămașă și pantaloni nu sunt prea vrăjitori singuri. Există mai multe modalități de a urmări una dintre următoarele:
 3. Ascundeți părul lung sub o pălărie.
  3
  Ascundeți părul lung sub o pălărie. O pălărie neagră nu este necesară pentru Harry Potter, dar este ușor de recunoscut ca o pălărie de vrăjitorie. Principala utilizare pentru o pălărie ca aceasta este să ascundeți părul lung, dacă îl aveți.
 4. Faceți o pereche de ochelari "sparte".
  4
  Faceți o pereche de ochelari "sparte". Găsiți o pereche de ochelari rotunzi cu rame negre la un magazin de îmbrăcăminte sau o farmacie. Puneți o bucată de bandă de vindecare clară peste mijlocul ochelarilor, așa cum face Harry atunci când ochelarii se sparg. Magazinele de jucării vând ochelari falsi împreună cu un nas și mustață. Tăiați biții suplimentari și sunt forma perfectă. [1] Dacă aveți ochelari proprii, puteți face jantele negre cu vopsea pufoasă. Pentru un costum mai rapid, tăiați cercurile goale de pe hârtia de construcție neagră și le legați peste jantele.
 5. Faceți o eșarfă roșie și aurie.
  5
  Faceți o eșarfă roșie și aurie. Dacă sunteți norocoși, puteți găsi o eșarfă cu dungi roșii și aurii la un magazin de îmbrăcăminte sau aveți pe cineva să o legați sau să o coaseți. În caz contrar, va trebui să începeți cu o eșarfă roșie. Există câteva moduri în care puteți adăuga dungile de aur sau galben: Înfășurați o panglică galbenă în jurul eșarfei într-o spirală. Staple sau coase-l în loc. Tăiați hârtia galbenă sau hârtia de construcție în dreptunghiuri. Așezați-le pe eșarfă. Staple sau coase-le pe. Vopsiti tesatura cu vopsea de material.
 6. Faceți o cravată roșie și de aur.
  6
  Faceți o cravată roșie și de aur. Găsiți o cravată roșie dintr-un magazin de bani - probabil că nu doriți să pictați pe cont propriu sau pe familia dvs. Puteți face acest lucru la fel cum ați făcut eșarfa, dar vopseaua de țesături va arăta cel mai bine. În filme, legăturile Gryffindor sunt roșii cu dungi diagonale de aur. Desenați o linie subțire de aur. Treceți 3 cm (1,2 in), apoi trageți două linii groase cu un decalaj subțire între ele. Treceți încă 3 cm (1,2 in) și repetați cu o nouă linie subțire.
 7. Trageți cicatricea fulgerului.
  7
  Trageți cicatricea fulgerului. Desenați fulgerul de fulger care coboară pe frunte. Utilizați o linie de buze roșie, un ruj sau un marcator netoxic, lavabil. Cicatrică este uneori arătată și descrisă ca alergând pe mijlocul frunții sale, sau care coboară în partea dreaptă. [2] [3]

Cap 2
Adăugarea de recuzită

 1. Întoarce un băț într-o baghetă.
  1
  Întoarce un băț într-o baghetă. Găsiți un băț puternic de pe orice copac, de aproximativ 11 cm (28 cm) lung. [4] Decorează-o oricum doriți cu vopsea sau faceți modele spirituale cu vopsea pufoasă sau cu un pistol cald. Filmuletul lui Harry Potter arată foarte simplu în filme, dar versiunea dvs. nu trebuie să fie. Puteți folosi un diblu gros de lemn dintr-un magazin de hardware. Pentru o baghetă rapidă și ușoară, legați împreună câteva creioane, crengi sau bețișoare. Bandă de hârtie maro sau negru de construcție peste ele.
 2. Porți o bufniță albă.
  2
  Porți o bufniță albă. Împreună cu Hedwig-ul tău așezat pe braț sau pe umăr. (Legați-o cu un șir de fire dacă doriți.) Uitați-vă în secțiunea de jucării a departamentelor sau a magazinelor de caritate.
 3. Faceți o pată.
  3
  Faceți o pată. Orice pene cu o bază rigidă poate fi făcută într-o pată. Pentru o versiune mai ușoară, lipiți o pene dintr-un magazin de artizanat pe un stilou sau creion. Magazinele de artizanat ar putea avea, de asemenea, pergament fals sau scrolls pentru a scrie pe cu quill.
 4. Ia o mătură.
  4
  Ia o mătură. Jucătorul lui Harry Quidditch trebuie să aibă o mătură pentru a zbura. Alegeți una din cele drepte cu peri reali pentru cel mai bun aspect. Pentru a finaliza aspectul, purtați și Snitchul de Aur. Vopsea o minge de tenis de masă de aur și lipici pe aripi din hârtie de construcție galbenă. Încercați să-i convingeți pe prietenii dvs. să vă joace cu Quidditch.