Cum să creează o placă de pinterest în viața reală

Dragoste Pinterest atat de mult incat ai aprecia cu adevarat o modalitate de a-ti extinde influenta in viata de zi cu zi offline? Prin crearea unei plăci Pinterest "de viață reală", puteți aduce stilul Pinterest la viață oriunde v-ar plăcea să vă inspirați să loviți, folosind imaginile distractive, puternice sau distractive pe care le-ați colectat pe Pinterest. Toate acestea necesită o placă adecvată, un spațiu agățat și o selecție a celor mai bune din colecția dvs. Pinterest.

Cap 1
Scopul și plasarea consiliului

 1. Luați în considerare ceea ce doriți de la bord Pinterest "din viața reală".
  1
  Luați în considerare ceea ce doriți de la bord Pinterest "din viața reală". Este probabil că aveți destul de puține plăci Pinterest online și să le replicați pe toate probabil vă cere prea mult din perete sau spațiu de locuit. Selectați cel care vă simțiți cel mai inspirat sau creativ și că vă place să vă vedeți "în direct" în propria dvs. casă. Când vă gândiți ce tabelă să alegeți sau care serie de imagini fixate pentru a afișa, țineți minte actuala temă de acasă / temă și orice interese speciale pe care le aveți, cum ar fi animale de companie, meșteșuguri sau gătit. Dezvoltați categorii de idei specifice, cum ar fi mâncarea (rețete), moda, organizarea, viața profesională, copii, fitness, vacanță și multe altele. Dacă aveți deja panouri Pinterest, acestea ar putea fi tot ce aveți nevoie pentru a inspira crearea de categorii. Gândiți-vă cum doriți ca fiecare categorie să curgă unul în celălalt. De exemplu, ați putea posta placa de rețetă lângă sala de fitness, astfel încât rețetele dumneavoastră cu calorii scăzute ar putea fi de inspirație pentru următorul antrenament pe care intenționați să îl încercați. Evident, nu te limitezi la Pinterest. Simțiți-vă liber să inscripționați fotografii din reviste, oriunde pe Internet, cărți vechi, ziare, materiale publicitare și alte resurse. Ceea ce ați putea găsi însă este că acesta este un exercițiu reciproc, prin faptul că descoperiți lucruri pe care să le adăugați la Pinterest făcând în același timp consiliul dvs. real Pinterest offline! E bine ... să vă bucurați de călătorie.
 2. Decideți în cazul în care panoul Pinterest va fi suspendat sau afișat în casa dvs.
  2
  Decideți în cazul în care panoul Pinterest va fi suspendat sau afișat în casa dvs. Acest lucru va determina atât dimensiunea plăcii alese, cât și spațiul sau spațiul în care o veți păstra. De exemplu, dacă creați o placă Pinterest cu cupcakes, vă recomandăm ca aceasta să fie afișată în bucătărie, unde vă inspiră coacerea. Sau, ați putea avea o serie de animale în poziții amuzante și credeți că ar face o bucată de conversație minunată în camera de zi atunci când vă distrați oaspeții. Dacă tabla este de soi organizațional, va trebui să o plasați undeva pe care familia o poate vedea zilnic. Evaluați disponibilitatea spațiului de perete sau opțiunile de înclinare care vă sunt deschise. Acest lucru vă va ajuta să decideți dimensiunea optimă a plăcii și potrivirea destinației de plasare. Plăcuțele sau suporturile de cărți pot fi utilizate eficient pentru a se sprijini de bord, pe un bufet, blat, masă laterală etc. Aceasta ar putea deschide mai multe opțiuni pentru a utiliza spațiul dvs. decât să-l agățați. În unele cazuri, ați putea crede că crearea unei serii de panouri de dimensiuni mai mici se va dovedi mai bună decât o singură placă de dimensiuni mari. Gândiți-vă lateral! Nu există nici o limită pentru placi, altele decât spațiul - dacă vrei unul în camera de cusut, unul în bucătărie și unul în dormitor, du-te pentru el! Cu cât mai mult aveți, cu atât mai multe teme vă puteți răsfăța.
 3. Achiziționați sau reciclați consumabile.
  3
  Achiziționați sau reciclați consumabile. Plăcile de plută vechi sau noi, plăcile cu pin, clipboard-urile (utilizarea clipului), suportul din carton greu, ramele de imagine etc. Indiferent de suportul de bord, asigurați-vă că este puternic și va fi compatibil cu a avea articole fixate sau lipite de acesta și că poate fi agățat în siguranță sau afișat după cum este necesar.

Cap 2
Pregătiți tabla

 1. Utilizați un clipboard.
  1
  Utilizați un clipboard. Aceasta este cea mai simplă opțiune absolută. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți unul frumos și să-l agățați de capătul clipului (sau să-l sprijiniți de ceva) și să începeți alunecarea imaginilor sub clip. Sau, alunecați pe hârtie o bucată de hârtie de aceeași dimensiune ca și placa de sub clip și banda sau imaginile legate. În cazul în care clipboard-ul este un pic cam zdrobit, utilizați una dintre următoarele metode pentru a îmbunătăți aspectul general al acestuia (vopsea, acoperire de material sau capac de hârtie). Multe clipuri colorate în culori vii pot fi cumpărate de la magazinele de papetărie sau pot fi consultate prin secțiunea de papetărie a unui magazin favorit de spitalizare lângă zonele studențești.
 2. Vopseste tabla.
  2
  Vopseste tabla. O placă pictată poate să se potrivească cu camera sau să o completeze, în funcție de culorile alese. Este un fundal destul de ușor, cu condiția să selectați vopselele potrivite pentru tipul de bord. În general, vopselele acrilice sunt probabil un pariu bun, dar verificați-le cu comerciantul dacă aveți dubii. O placă pictată este, probabil, cea mai bună pentru lipirea imaginilor cu banda de postere sau cu bandă, dar dacă ați folosit o suprafață moale, cum ar fi plută, ați putea, de asemenea, să fixați imaginile la aceasta. Pregătiți spațiul de lucru. Acoperiți cu ziare sau alte materiale pentru a preveni petele. Aranjați vopseaua și pensulele astfel încât să fie gata de utilizare. Vopseste fiecare tablă. Fie vopsiți o singură culoare, fie vopsiți primul strat, lăsați să se usuce, apoi vopsiți dungi, puncte, lănțișoare, o margine, flori sau orice altceva îți ia fantezia. Lăsați vopseaua să se usuce între fiecare strat. Frontierele pot fi o adăugare deosebit de eficientă, ceea ce face ca rezultatul final să pară mai profesionist. Lăsați să se usuce complet înainte de utilizare. Dacă este necesar, atașați suporturile suspendate după uscare. Terminat!
 3. Acoperiți bordul în hârtie.
  3
  Acoperiți bordul în hârtie. Plăcile de hârtie sunt foarte ușor de făcut și pot folosi acea dulce bucată de ambalaj de cadou pe care v-ați iubit atât de mult încât tocmai nu v-ați putut aduce să aruncați! Ca și în cazul tabloului vopsit, metoda de fixare a elementelor depinde de materialul folosit pentru placă, dar această metodă este probabil cea mai bună pentru pini sau postere. Rețineți că, dacă intenționați să faceți înregistrări la această placă, banda ar putea rupe suportul de hârtie dacă imaginile sunt îndepărtate. Depinde cat de permanent iti doresti sa fii placa (o alta alternativa este sa iti pastrezi pur si simplu imaginile deasupra, dar in cele din urma acest lucru va arata neplacut). Găsiți o bucată de hârtie potrivită. Măsurați pentru a verifica dacă se va potrivi întreaga placă cu cel puțin un inch (2,5 cm) se suprapun peste tot pentru a permite lipirea în spate. Îndoiți marginea de suprapunere în jurul celor patru laturi ale panoului. La fiecare colț, tăiați o bucată de triunghi pentru a permite o ușoară rotire a marginilor hârtiei. Utilizați ambarcațiuni sau lipici calde pentru a lipi marginile pe partea din spate a plăcii. Înainte de lipire, verificați dacă hârtia este așezată uniform pe partea frontală a plăcii, fără crestături, bule sau bule. Lăsați adezivul să se usuce. Adăugați ornamente, cum ar fi o margine de panglică sau dantelă, flori mici de țesături în colțuri, un arc în centru de sus sau de jos, etc. Adăugați montanți agățați dacă este necesar. Terminat!
 4. Acoperiți placa în material.
  4
  Acoperiți placa în material. Această placă necesită un efort mai mic, dar este de departe cea mai ușoară de utilizat și probabil va dura cel mai mult. Pe lângă un cadru de tablou ca și placa, veți avea nevoie de o țesătură de o calitate bună pentru a acoperi placa, cu folii magnetice care au suport adeziv și foarfece. Și orice fel de magneți va funcționa pentru a păstra imaginile alese la locul lor, dar este o idee bună să alegeți cele funky care se potrivesc stilului țesăturilor. Măsurați materialul pentru a se potrivi cu interiorul cadrului de imagine. Tăiați la dimensiune și așezați-vă pe o suprafață plană, cu fața gresită în afară. Măsurați foaia magnetică la aceeași dimensiune cu cea a cadrului de imagine. Tăiați la dimensiune. Îndepărtați fundul de pe placa magnetică. Așezați partea lipicioasă pe partea greșită a țesăturii, având grijă să atingeți cu exactitate marginile țesăturii. Dacă nu aveți o foaie magnetică pe suport adeziv, lipiți pur și simplu pe poziție. Întoarceți-o și neteziți bulele folosind o riglă. Îndepărtați orice suprapunere a materialului nețesut. Scoateți geamul din cadru dacă acesta există. Introduceți placa magnetică acoperită cu material textil în cadru. Înlocuiți placa de sprijin a cadrului. Terminat!

Cap 3
Folosind tabla

 1. Așteptați sau afișați placa în locul pe care l-ați ales.
  1
  Așteptați sau afișați placa în locul pe care l-ați ales. În funcție de tipul de placă pe care ați realizat-o, folosiți unghiuri postere, pini, magneți sau bandă pentru a plasa imagini pe placă.
 2. Tema imaginilor tale Pinterest.
  2
  Tema imaginilor tale Pinterest. Așa cum am menționat mai sus, este o idee bună să aveți o temă pentru tabloul dvs. de viață real inspirat de Pinterest. Poate doriți să faceți un plan digital în primul rând prin căutarea pe Pinterest sau utilizând propriul panou Pinterest, urmat de imprimarea opțiunilor finale. Unele lucruri pe care trebuie să le ții în minte când îți creezi placa Pinterest din viața reală includ: Luați în considerare cât de des veți schimba / roti imaginile. Acest lucru poate avea efecte asupra a ceea ce se află unde și ce temă veți avea - ați putea merge cu "tema lunii" dacă spațiul este strâns, dar doriți să modificați adesea conținutul forumului. Luați în considerare calitatea tipăririi - acestea sunt pentru afișare, astfel încât să fie posibilă cea mai bună imprimare posibilă. Luați în considerare gruparea imaginilor pe baza culorilor. Acest lucru se face adesea pe Pinterest și poate fi ideal pentru a vă completa décor sau a inspira un proiect de gătit sau de crafting.
 3. Terminat.
  3
  Terminat.