Cum să a adăuga un link la o imagine în adobe dreamweaver

În timp ce faci site-uri web, există anumite lucruri pe care să le ții minte, unul dintre ele făcând site-ul interesant pentru spectatori. Cu Dreamweaver, un program de editare HTML, este ușor să convertiți o imagine într-o legătură. Acest articol vă va arăta cum sa făcut acest lucru!

Paşi

 1. Deschideți Dreamweaver.
  1
  Deschideți Dreamweaver. Deschideți un fișier existent sau definiți un site nou și creați un nou fișier HTML, dacă nu ați făcut deja acest lucru.
 2. Când creați un nou fișier HTML, Dreamweaver va crea deja o structură de pagină de bază pentru dvs.
  2
  Când creați un nou fișier HTML, Dreamweaver va crea deja o structură de pagină de bază pentru dvs. Introduceți cursorul undeva între etichetele <body> și </ body>.
 3. Introduceți imaginea dorită.
  3
  Introduceți imaginea dorită. Există trei metode alternative pentru a face acest lucru: Mergeți la panoul "Inserați" din partea de sus. Faceți clic pe "Imagine" și selectați "Imagine" din submeniul care apare. Spre dreapta, există un bar cu "Introduceți" și "Fișiere" scrise pe partea de sus. Faceți clic pe "Selectați" și apoi pe "Common" din meniul derulant. Acum, introduceți imaginea făcând clic pe "Imagine". Dacă bara respectivă nu apare, faceți clic acolo unde este scris spațiul de lucru "Compact" sau "Expanded". Faceți clic pe "Compact", apoi pe "Reset Compact" pentru a reseta setările implicite ale Dreamweaver. Apăsați Ctrl + Alt + I pe tastatură.
 4. Reglați dimensiunea imaginii prin introducerea numărului de pixeli în câmpurile "Lățime" și "Înălțime".
  4
  Reglați dimensiunea imaginii prin introducerea numărului de pixeli în câmpurile "Lățime" și "Înălțime".
 5. Accesați modul "Design" pentru a vedea cum arată imaginea dvs.
  5
  Accesați modul "Design" pentru a vedea cum arată imaginea dvs. Faceți clic pe "Live" pentru a vedea cum va arăta de fapt în site-ul dvs.
 6. Faceți clic pe imagine.
  6
  Faceți clic pe imagine. În panoul "Proprietăți", veți vedea un câmp gol indicând "Link". Introduceți link-ul paginii dvs. web (de exemplu - https:
  www.eduCum.com/
 7. Salvați pagina web apăsând pe Ctrl + S (Salvare) sau pe Ctrl + ‡ § Shift + S (Save As).
  7
  Salvați pagina web apăsând pe Ctrl + S (Salvare) sau pe Ctrl + ‡ § Shift + S (Save As).