Cum să cumpărați un autovehicul fără a fi scamat

Cumpararea masinii dvs. de vis ar trebui sa fie incitant, dar se poate transforma intr-un cosmar daca nu sunteti precaut in verificarea factorilor importanti inainte de a va da banii. Dacă doriți să fiți mulțumit de vehiculul pe care îl cumpărați, mai ales dacă este prin licitație web, există semne de avertizare pe care nu trebuie să le ignorați niciodată. Cumpărarea oricărui autovehicul este o investiție și este esențial să examinăm totul înainte de cumpărare pentru a evita înșelătoriile și alte activități frauduloase. Citiți mai departe pentru sfaturi despre cum să cumpărați un autovehicul și să împiedicați scamarea.

Paşi

 1. Știu că dacă ceva face ca vânzarea mașinii să fie prea bună pentru a fi adevărată, probabil că este.
  1
  Știu că dacă ceva face ca vânzarea mașinii să fie prea bună pentru a fi adevărată, probabil că este. Când prețul pare prea bun pentru a fi adevărat - și mai ales atunci când vânzătorul pare prea dornic să facă o vânzare rapidă - ar trebui să încercați să înțelegeți de ce sunt pregătiți să o vândă pentru acel preț. Faceți niște cercetări și încercați să înțelegeți ce ar merita în mod normal vehiculul și de ce vânzătorul a ales să vândă pentru atât de mult mai puțin. Mulți vânzători doresc să-și facă mașinile reprezentative și atrăgătoare și, din păcate, unele exagerează sau "îmbrăcați" acea mașină veche, dificil de manevrat - ceea ce vă poate da dureri de cap mai târziu. Mulți oameni devin scammed cumpărarea de autoturisme uzate, deoarece sunt cu adevărat încântați de cumpărarea lor potențială - și, pentru moment, sunt orbiți de semnele verbale de înșelătorie și fraudă.
 2. Cereți să obțineți o înregistrare de fundal pentru autovehiculul pe care intenționați să îl cumpărați.
  2
  Cereți să obțineți o înregistrare de fundal pentru autovehiculul pe care intenționați să îl cumpărați. Asigurați-vă că verificați toate detaliile despre autoturism, dacă este posibil - nu presupuneți. Recordul de bază al mașinii ar trebui să includă un istoric al accidentelor anterioare, kilometrajul mașinilor și, de asemenea, numărul de proprietari pe care i-au avut anterior.
 3. Dacă cumpărați o mașină online sau printr-un site web de licitații pe mașini pe internet, nu face excepție de la această regulă:
  3
  Dacă cumpărați o mașină online sau printr-un site web de licitații pe mașini pe internet, nu face excepție de la această regulă: trebuie să vedeți personal vehiculul înainte de a vira banii. Este aproape imposibil să verifici că mașina este ceea ce dorești - sau chiar că este chiar de vânzare - când o vezi doar pe ecranul calculatorului tău.
 4. Încercați să conduceți mașina.
  4
  Încercați să conduceți mașina. Mașinile nu sunt doar despre aspect; performanța sa globală este importantă și puteți verifica acest lucru prin testul de conducere. Luați-vă timp pe unitatea de testare. Scaunul șoferului poate părea puțin inconfortabil la început, dar un test de încercare decent ar trebui să confirme dacă este doar o ajustare pentru tine, sau sincer inconfortabil. Din nou, după încercarea dvs. de încercare, vă faceți timp să examinați vehiculul.
 5. Nu dați niciodată detaliile dvs. bancare sau financiare nimănui pe net, dacă nu vă aflați pe un site securizat.
  5
  Nu dați niciodată detaliile dvs. bancare sau financiare nimănui pe net, dacă nu vă aflați pe un site securizat. Ca orice alte tranzacții on-line, este recomandabil să păstrați informațiile protejate și securizate. Nu uitați normele de bază ale bunului simț care vă pot permite să rămâneți departe de vânzătorii și activitățile frauduloase.
 6. Bucurați-vă de un autovehicul nou!
  6
  Bucurați-vă de un autovehicul nou!