Cum să aflăm dacă cineva este în probă

Dacă cineva se află în probă, înseamnă că este sub supravegherea unei agenții de probațiune, în loc să fie încarcerat [1]. Oamenii aflați în stare de probă pot fi obligați să raporteze în mod periodic agenției de probațiune sau pot fi doar obligați să respecte alte condiții, cum ar fi plata amenzilor, căutarea unui loc de muncă sau participarea la un program de reabilitare [2]. Dacă doriți să aflați dacă cineva este în probațiune, există mai multe metode prin care puteți face acest lucru.

Cap 1
Căutarea înregistrărilor penale online

 1. Vizitați site-ul instanței.
  1
  Vizitați site-ul instanței. Multe județe fac condamnări penale și baze de date deținute disponibile online. Vizitați site-ul web al instanței județene pentru județul în care locuiește persoana respectivă. De asemenea, trebuie să consultați site-ul web al oricărui județ în care trăiați persoana, în cazul în care a fost judecat și se raportează la un birou de probațiune aflat în acel județ. De exemplu, în Orange County, CA, puteți căuta cazurile penale după numele partidului, odată ce creați un cont gratuit. [3] Dacă puteți localiza o înregistrare a unui caz penal, căutați să vedeți dacă dispoziția cauzei este enumerată. Dispoziția este locul în care veți găsi sentința sau indicația că cauza a fost respinsă.
 2. Verificați site-ul biroului șerifului.
  2
  Verificați site-ul biroului șerifului. Dacă tribunalul județean nu dispune de înregistrări de condamnare și de deținut în mod public, site-ul departamentului șerifului local poate avea acele informații. Vizitați site-ul departamentului șerifului și căutați o bază de date căutată.
 3. Încercați un serviciu online privat.
  3
  Încercați un serviciu online privat. Unele site-uri web rulate privat oferă pentru a efectua căutări de fundal criminal pentru o mică taxă. De exemplu, http:
  us-criminals.org/probation_records.php oferă posibilitatea de a căuta înregistrări de probațiune și parole, pretinzând că utilizează aceleași baze de date utilizate de anchetatori privați. [4] Aveți la cunoștință faptul că, deoarece aceste site-uri web nu sunt operate de către guvern, nu există nici o garanție că informațiile generate vor fi complete sau exacte.

Cap 2
Sună la oficiul de probațiune

 1. Alegerea biroului potrivit pentru a apela.
  1
  Alegerea biroului potrivit pentru a apela. Puteți apela un birou de probațiune și puteți întreba dacă o persoană se află în probă sub supravegherea sa. Probabil doriți să telefonați biroul din județul în care locuiește persoana. De asemenea, deoarece anumiți stagiari (persoane aflate în perioada de probațiune) au dreptul să se contacteze cu biroul de probațiune de la distanță prin telefon sau prin poștă, acestea nu mai pot locui în același județ unde se află biroul de probațiune. Localizați biroul de probațiune în orice județ în care persoana locuiește, dacă aveți aceste informații.
 2. Găsiți numărul de telefon al biroului de probațiune.
  2
  Găsiți numărul de telefon al biroului de probațiune. Ar trebui să puteți găsi un site web oficial al biroului de probă al unui județ, care va conține informații de contact. De asemenea, puteți căuta baza de date a birourilor de probațiune la adresa https:
  www.appa-net.org/eweb/DynamicPage.aspx?Webcode=VB_Directory.
 3. Întrebați despre statutul de parolă al persoanei.
  3
  Întrebați despre statutul de parolă al persoanei. Când sunați, întrebați dacă biroul poate verifica dacă o persoană este în stare de libertate sub supravegherea sa. Fiți pregătit să dați numele persoanei și orice alte informații de identificare pe care le puteți furniza. Dacă aveți întrebări suplimentare, cereți să vorbiți cu ofițerul de eliberare.

Cap 3
Găsirea informațiilor din alte surse

 1. Închiriați un anchetator privat.
  1
  Închiriați un anchetator privat. Anchetatorii privați sunt adesea angajați pentru a efectua controale criminale de fond. Ratele variază, dar anchetatorii din Statele Unite percep o medie de 50 USD pe oră. [5] Puteți găsi anchetatori privați căutând online sau consultând agenda telefonică. Dacă nu operează în Idaho, Colorado, Mississippi, Dakota de Sud sau Wyoming, anchetatorii privați trebuie să dețină o licență de la stat. Înainte de a angaja un anchetator privat, cereți numărul său de licență. [6]
 2. Verificați site-ul public național pentru delincvenții sexuali.
  2
  Verificați site-ul public național pentru delincvenții sexuali. În cazul în care o persoană a fost condamnată pentru o infracțiune sexuală, numele său va apărea în baza de date de căutare a site-ului web public al ofensatorului. Baza de date colectează informații din dosarele instanțelor din toată Statele Unite și vă va îndruma către agenția locală care furnizează informațiile. Puteți accesa baza de date la adresa https:
  www.nsopw.gov/. Introduceți numele persoanei pentru care doriți să căutați. Dacă baza de date localizează persoana, ar trebui să puteți vedea starea cazului, inclusiv detalii despre condamnare și despre statutul său de persoană încarcerată sau eliberată.
 3. Consultați un registru al autorilor de droguri.
  3
  Consultați un registru al autorilor de droguri. Unele state operează la registrele publice online ale infractorilor de narcotice [7]. De exemplu, Minnesota Methamphetamine Offender Registry a fost înființată pentru a ajuta publicul să identifice persoanele care au fost condamnate pentru fabricarea sau încercarea de a produce metamfetamina. [8] Căutați online pentru a vedea dacă statul dvs. operează un registru al autorilor de droguri. Dacă da, ar trebui să știți dacă persoana pe care o cercetați are o condamnare la droguri și, dacă da, dacă a fost eliberată cu probațiune.