Cum să ștergeți un eveniment pe Facebook

Facebook își continuă domnia ca cel mai popular site de social media pe Internet. Ca atare, atât de mulți oameni aleg să anunțe evenimente cum ar fi petreceri de aniversare, concerte, întâlniri și tot felul de întâlniri folosind evenimentele Facebook. Cu toate acestea, ar putea exista situații în care un eveniment este anulat și ștergerea evenimentului Facebook creat pentru acesta este în ordine. Pe laptop sau desktop, puteți să ștergeți cu ușurință evenimentele postate pe Facebook și să vă salvați prietenii o excursie sau două!

Paşi

 1. Se îndreaptă spre site-ul Facebook.
  1
  Se îndreaptă spre site-ul Facebook. Din laptopul sau desktopul dvs., deschideți browserul dvs. Web preferat făcând dublu clic pe pictograma sa de pe desktop și tastați www.facebook.com pe bara de adrese. Apăsați Enter și veți fi luați în pagina de pornire a Facebook.
 2. Conecteaza-te la contul tau.
  2
  Conecteaza-te la contul tau. În pagina de conectare, introduceți numele de utilizator și parola în câmpurile de text furnizate, apoi faceți clic pe butonul "Înregistrare". Apoi veți ateriza pe pagina dvs. de pornire. Trebuie să utilizați un laptop sau un computer desktop pentru această sarcină. În prezent, smartphone-urile nu acceptă ștergerea evenimentelor.
 3. Accesați pagina Evenimente.
  3
  Accesați pagina Evenimente. După ce v-ați conectat, veți fi direcționat (ă) la pagina dvs. de pornire (nu la linia dvs. de timp), cunoscută și sub numele de Feed Feed, unde vedeți mesajele și povestile recente ale prietenilor dvs. Uită-te în partea stângă a paginii, iar în coloana din stânga, căutați fila "Evenimente". Faceți clic pe acesta pentru a accesa pagina Evenimente.
 4. Căutați evenimentul care trebuie șters.
  4
  Căutați evenimentul care trebuie șters. Pe pagina Evenimente, veți vedea toate evenimentele ordonate după dată: atât cele pe care le invitați, cât și pe cele pe care le găzduiți. Faceți clic pe fila care afișează "Hosting" în partea de sus a ecranului pentru a afișa evenimente pe care le-ați postat. Găsiți unul care a fost anulat și trebuie să fie șters și faceți clic pe acesta pentru a deschide pagina Editați evenimentul.
 5. Anulați evenimentul.
  5
  Anulați evenimentul. În partea dreaptă a paginii Editați evenimentul, veți avea o serie de butoane. Faceți clic pe butonul "Editați", iar o casetă va apărea cu opțiunile afișate. Căutați butonul "Anulați evenimentul" albastru și faceți clic pe el.
 6. Confirma stergerea.
  6
  Confirma stergerea. Odată ce faceți clic pe butonul "Anulați evenimentul", va apărea o fereastră nouă pentru a verifica dacă sunteți sigur că vă ștergeți evenimentul. Faceți clic pe "Da" pentru a continua cu ștergerea și în mod oficial Facebook - anulați petrecerea.