Cum să vă impersonați să fiți lovit de o mașină

Cunoaște pe cineva care are nevoie de aplauze? Sau vrei doar o modalitate unică de a spune "la revedere" înainte de cineva să lovească drumul? Acest mod de a ilustra modul de a da ocupanților unei mașini staționare impresia că se deplasează și călătoresc peste un pieton. Când este făcut corect, rezultatul poate fi cel mai plin de satisfacție și plin de umor pentru cei care se bucură de performanță.

Paşi

 1. Stați aproximativ 10 - 15 picioare (3.0 - 4.6 m) în fața unei mașini staționare, din care cel puțin scaunul șoferului este ocupat.
  1
  Stați aproximativ 10 - 15 picioare (3.0 - 4.6 m) în fața unei mașini staționare, din care cel puțin scaunul șoferului este ocupat. Cu cât mai mulți oameni în mașină, cu atât mai mult se va bucura de gluma practică. IMPORTANT:
 2. Faceți-vă fața departe de mașină și rulați înapoi spre partea din față a vehiculului, aruncându-vă peste umăr pentru a: a) păstrați o cale către mașină și b) dați impresia că sunteți urmărit de mașină.
  2
  Faceți-vă fața departe de mașină și rulați înapoi spre partea din față a vehiculului, aruncându-vă peste umăr pentru a: a) păstrați o cale către mașină și b) dați impresia că sunteți urmărit de mașină. Păstrați o privire de frică și de panică pe fața dumneavoastră.
 3. Când ajungeți la mașină, cădeți înapoi pe capotă și glisați în față, ca și cum ați fi tras sub vehicul.
  3
  Când ajungeți la mașină, cădeți înapoi pe capotă și glisați în față, ca și cum ați fi tras sub vehicul. Pentru un efect suplimentar, aruncați-vă cu o mare oprire fie pe partea frontală stânga sau dreapta-fender, și imediat începe rocking corpul de masina cu picioarele sau mâinile - asigurându-vă că să rămână sub linia de site-ul "pasagerilor" de vehiculul. Screaming sau închirierea unui fel de grunt forțat, deoarece sunteți "lovit" de masina poate adăuga, de asemenea, un anumit nivel de autenticitate.