Cum să cumpărați o minge de exerciții

O minge de exerciții poate fi utilă pentru yoga, Pilates sau pur și simplu încălzirea înainte de un antrenament mare. Bilele de exerciții fizice trebuie însă adaptate nevoilor dvs. sau nu vă veți simți confortabil indiferent de exercițiul pe care îl desfășurați. Aflați cum să cumpărați mingea potrivită pentru dvs., urmând pașii detaliați mai jos.

Paşi

 1. Aflați ce mărime de exerciții doriți să aveți.
  1
  Aflați ce mărime de exerciții doriți să aveți. Cat de inalt esti? Recomandările standard sunt după cum urmează (înălțimea dvs. în primul rând, apoi mingea): 4'11 "până la 5'4": 55 centimetri (21,7Â in) minge de 5'4 "la 5'11": 65 de centimetri ) minge 5'11 "la 6 '7": mingea de 75 centimetri (29,5 in) Dacă se întâmplă să fii la granița dintre două intervale de înălțime, poate doriți să încercați ambele dimensiuni înainte de a vă decide cum să cumpărați.
 2. Determinați ce calitate a mingii de exercițiu aveți nevoie.
  2
  Determinați ce calitate a mingii de exercițiu aveți nevoie. Nu toate bilele de antrenament sunt concepute pentru fiecare tip de exercițiu. Unele sunt fabricate pentru utilizare ușoară, în timp ce altele sunt mai durabile pentru exerciții de intensitate mai mare. Căutați următoarele calități dacă doriți să vă asigurați că nu se rupe sub tine în timpul unei antrenamente: Rezistent la rupere - Acest lucru te protejează de a cădea la pământ în mod neașteptat dacă mingea este străpunsă. În loc să apară, va încetini încet defalcarea, ceea ce vă dă timp să ieșiți din ea înainte de a vă răni. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_b05faf42d2')
 3. Găsiți un magazin din care să achiziționați o minge de exerciții.
  3
  Găsiți un magazin din care să achiziționați o minge de exerciții. Majoritatea magazinelor de produse sportive (de ex., Autoritatea sportivă, Big 5) poartă bile de exerciții și le puteți găsi, de obicei, în secțiunea sportivă a magazinelor universitare, cum ar fi Walmart și Target.
 4. Dacă puteți, testați-vă mingea de exercitare înainte să o luați acasă.
  4
  Dacă puteți, testați-vă mingea de exercitare înainte să o luați acasă. Bilele de exerciții fizice sunt de obicei vândute fără aer în interiorul lor, dar asta nu înseamnă că nu va fi nici un fel de umflat în jurul pentru clienți pentru a încerca. Dacă aveți șansa de a sta pe câteva bile de exerciții diferite înainte de a alege ce minge să cumpărați, asigurați-vă că alegeți o minge care vă poziționează șoldurile la aproximativ același nivel cu genunchii.
 5. Odată ce ați decis cu privire la mingea de exercițiu, începeți să aflați cum puteți să-l utilizați.
  5
  Odată ce ați decis cu privire la mingea de exercițiu, începeți să aflați cum puteți să-l utilizați. Pentru fiecare exercițiu, ar trebui să aveți o anumită zonă a corpului pe care o vizați - de exemplu, verificați Do Ups Ups With a Ball Exercise dacă doriți să vă concentrați asupra abdominalelor. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_69b33ed2c4')