Cum să faci un Wendy pe un skateboard

Un Wendy este un truc făcut și foarte simplu de manevrat. Este un amestec între o caser și o școală veche de școală.

Paşi

 1. Mai întâi treceți picioarele dintr-o poziție normală laterală într-o poziție în care picioarele sunt împreună și cu fața în față da nu înainte În lateral!
  1
  Mai întâi treceți picioarele dintr-o poziție normală laterală într-o poziție în care picioarele sunt împreună și cu fața în față da nu înainte În lateral! Oh și vă rog să nu încercați acest truc în timp ce vă mișcați dacă nu vă ridicați viteza foarte bună.
 2. Apoi, luați un picior de pe bord (dar nu atingeți solul!
  2
  Apoi, luați un picior de pe bord (dar nu atingeți solul! ) și a răsturna bordul, astfel încât să meargă cu capul în jos (pentru al răsturna, trebuie să mișcați piciorul care este în afara plăcii în lateral).
 3. Bordul ar trebui să fie acum cu capul în jos, apoi utilizați piciorul care era pe bord pentru ao mișca înapoi pe partea griptape, dar înainte de a face asta asigurați-vă că piciorul se află sub bord.
  3
  Bordul ar trebui să fie acum cu capul în jos, apoi utilizați piciorul care era pe bord pentru ao mișca înapoi pe partea griptape, dar înainte de a face asta asigurați-vă că piciorul se află sub bord. În timp ce faceți flancul înapoi la partea de griptape rotiți 90 de grade în poziția normală.
 4. Ați aterizat acum trucul inventat numit Wendy - acum mergeți în apus și faceți distracție!
  4
  Ați aterizat acum trucul inventat numit Wendy - acum mergeți în apus și faceți distracție!