Cum să spargeți regula de machiaj a școlii dvs.

Deci școala ta are o uniformă strictă și o regulă de machiaj? O uniformă strictă, cu care te poți descurca, dar regula de machiaj nu este mai greu de trecut. Urmați aceste sfaturi simple pentru a trece prin acel profesor la porțile școlare care distribuie șervețele pentru bebeluși. "Faceți-vă treaba, vă rog ..."

Paşi

 1. Puneți concealer pe orice pete, pe orice cercuri întunecate și pe pete / zits ați putea avea.
  1
  Puneți concealer pe orice pete, pe orice cercuri întunecate și pe pete / zits ați putea avea. Asigurați-vă că culoarea concealerului se potrivește cu culoarea pielii dvs. pentru a evita apariția unor străluciri nefiresc. De asemenea, pentru a scoate în evidență caracteristicile, puneți concealerul în jurul nasului și buzelor.
 2. Puneți pe fundație una sau două nuanțe mai ușoare decât pielea.
  2
  Puneți pe fundație una sau două nuanțe mai ușoare decât pielea. Acest pas este crucial, pentru a vă face să arate cât mai natural posibil.
 3. Cu o pensulă, conturul obrajilor, frunții, nasului, bărbii și oriunde altundeva vă simțiți nevoie de culoare, folosind un bronz care apoi va chiar tonul pielii dvs., astfel încât să pară de culoarea ta naturală.
  3
  Cu o pensulă, conturul obrajilor, frunții, nasului, bărbii și oriunde altundeva vă simțiți nevoie de culoare, folosind un bronz care apoi va chiar tonul pielii dvs., astfel încât să pară de culoarea ta naturală. Acest lucru vă va face să arătați că aveți o piele frumoasă, dar fără fundație - făcând să arătați ca o frumusețe naturală.
 4. - Setați machiajul cu o pulbere translucidă, dacă este necesar
  4
  - Setați machiajul cu o pulbere translucidă, dacă este necesar
 5. Împingeți-vă genele, cu o coajă de geniu
  5
  Împingeți-vă genele, cu o coajă de geniu
 6. Dacă doriți, utilizați o fard de ochi pentru a vă face ochii să pară mai strălucitori
  6
  Dacă doriți, utilizați o fard de ochi pentru a vă face ochii să pară mai strălucitori
 7. Asigurați-vă că acoperiți oricare dintre cercurile voastre întunecate pentru a vă face să vă uitați mai tare și mai atent.
  7
  Asigurați-vă că acoperiți oricare dintre cercurile voastre întunecate pentru a vă face să vă uitați mai tare și mai atent. Ce profesor va spune "nu" unui elev treaz?
 8. Utilizați rimelul limpede
  8
  Utilizați rimelul limpede
 9. Dacă sunteți confidențiali.
  9
  Dacă sunteți confidențiali. .. trageți o linie foarte subțire (care este foarte subțire), cu o culoare potrivită pentru culoarea genelor.
 10. Utilizați balsamul pentru buze / buze pentru a da o strălucire plăcută sau pentru a pune pe o lipgloss natural / clar
  10
  Utilizați balsamul pentru buze / buze pentru a da o strălucire plăcută sau pentru a pune pe o lipgloss natural / clar
 11. Folosind acelasi bronz pe care l-ai folosit pe fata, puneti peria pe buze.
  11
  Folosind acelasi bronz pe care l-ai folosit pe fata, puneti peria pe buze.