Cum să întrebi o fată dacă ea deja se vede cu cineva

Se întâmplă tot timpul: întâlnești o fată care este perfectă pentru tine, doar pentru a afla că are deja un prieten. Situația poate părea dezamăgită, dar există modalități de abordare a situației cu tact. Evaluați situația, discutați cu ea și respectați-vă pentru a obține o întâlnire.

Cap 1
Evaluarea situației

 1. Vorbește cu ea despre relația ei.
  1
  Vorbește cu ea despre relația ei. Dacă ești curajos, întreabă-o direct. [1] Poate să vă suspecteze motivele dacă o întrebi direct, deci nu alegeți această opțiune dacă doriți să vă păstrați intențiile în secret. Întreabă-o ocazional: "Hei, mă întrebam, ai un prieten? Eram doar curios
 2. Întreabă-i cât de gravă este relația.
  2
  Întreabă-i cât de gravă este relația. Dacă v-ați simțit deja suficient de confortabil pentru a întreba dacă se întâlnește cu ea, continuați-o și întrebați-o cât de gravă este relația. Dacă e serios, ar fi mai greu să o întrebi, dar dacă e doar o farsă, ar putea fi interesată să te vadă. Întrebați: "Este o relație cu adevărat serioasă sau mai obișnuită?" Încă o dată, ea poate ști imediat unde merge conversația dacă o întrebi în mod specific, așa că fii atent.
 3. Întreabă-o cât de fericită este.
  3
  Întreabă-o cât de fericită este. Fii direct, dar atent. Spuneți: "Cum este relația cu prietenul tău? Ești fericit? Fii foarte prudent să vorbești cu ea despre asta: poate deveni defensivă sau poate fi jignită că te întrebi despre viața ei privată. Reacția ei va depinde în întregime de personalitatea ei, așa că evaluează răspunsurile ei din întrebările anterioare pentru a vedea dacă ea răspunde bine la întrebări cu adevărat personale precum aceasta. Dacă ea pare inconfortabil să fie pusă la îndoială, întrebați-i prietenii sau găsiți altfel.
 4. Utilizați indicii indirecte.
  4
  Utilizați indicii indirecte. Solicitarea directă poate fi puțin periculoasă, deoarece poate fi ofensată dacă o întrebi despre relația ei. Întrebările personale îi pot face să se simtă inconfortabil și poate știe exact unde mergeți cu linia de întrebări. [2] Întrebați întrebări indirecte. Întrebându-o "Ce faci până seara asta?" Sau "Ce-ți place să faci pentru distracție?", Poate să-i spună prietenului ei și să te scutească de necazul de a cere direct. Căutați semne de flirteală. În timp ce unele fete sunt în flăcări naturale, fie că sunt singure sau nu, dar dacă ea pare în tine, șansele sunt mai mari decât că e singură. Vezi cât de mult poți să flirtezi înapoi. Dacă ea răspunde pozitiv, probabil că este singură. Vedeți la ce păstrează magazinul. Dacă sunteți destul de norocos să întâlniți o fată într-un magazin în loc de la școală sau de muncă, este posibil să puteți obține niște indicii din cumpărăturile ei. Căutați produse alimentare de dimensiuni familiale, obiecte în mod evident pentru bărbați sau produse pentru copii.
 5. Întreabă-i pe prietenii ei dacă ea este într-o relație.
  5
  Întreabă-i pe prietenii ei dacă ea este într-o relație. Prietenii ei vor afla multe despre relația ei și vor putea să te ajute. În timp ce prietenii ei îi pot spune că ați întrebat despre relația ei, veți avea mai multe șanse să vă păstrați intențiile în secret. Întrebați-i prietenilor cât de gravă este relația. Prietenii ei îți vor da un răspuns mai imparțial decât ar putea. Prietenii văd o relație din afară, astfel încât aceștia ar putea să ofere informații mai valoroase despre locul în care își desfășoară relația cu prietenul ei și ce fel de întâlniri are ea. Întreabă-i prietenii dacă e fericită. Solicitarea prietenilor ei despre fericirea ei poate fi mai bună decât să o întrebi direct, pentru că este probabil să fie mai puțin ofensați și să aibă mai multe informații imparțiale despre relația ei. Ei pot petrece mult timp cu ea și cu prietenul ei, și ei ar putea vedea sau auzi despre mici lupte sau dezacorduri.
 6. Verificați profilurile mass-media sociale.
  6
  Verificați profilurile mass-media sociale. În timp ce această metodă vă poate face să vă simțiți puțin ca și cum ați fi văzut, este cel mai simplu mod de a afla statutul de relație fără a vă răsturna mâna. Profilurile Facebook au o secțiune specifică pentru starea relațiilor, în timp ce mesajele de la Instagram și Tweets vă pot oferi o idee despre faptul că ea are o singură persoană sau nu. Nu te descuraja prea mult de fotografiile ei cu alți oameni. Ei pot fi prieteni buni sau alți prieteni apropiați. Vezi dacă este fericită. Social media nu va fi în măsură să vă spun cât de gravă este o relație, dar vă poate oferi informații importante despre cât de fericită este relația ei. Verificați-i paginile pentru a vedea dacă postează despre lupte sau dezacorduri cu prietenul ei. Fiti foarte atenti sa le folositi doar ca pe un gabarit, nu pe dovezi. Nu vorbiți cu ea despre postările specifice pe care le-ați văzut, pentru că poate crede că vedeți prin posturile ei.

Cap 2
Vorbind cu ea

 1. Vorbește despre relații.
  1
  Vorbește despre relații. Înainte de a veni prea direct și a întreba-o, flotați o conversație despre relații în general. Începeți conversația cu discuții normale despre ziua ei sau cum o face, dar apoi întrebați cum merge relația ei. Relațiile sunt un subiect obișnuit de conversație, deci nu ar trebui să fie prea suspicios dacă îl păstrați ușor și prietenos. Utilizați această discuție despre relații pentru a trece spre o întrebare. [4]
 2. Întreabă-o.
  2
  Întreabă-o. Dacă descoperiți că ea se află într-o relație, dar nu este gravă sau nu este foarte fericită, încercați să fiți îndrăzneți și o întrebați. Aceasta metoda are cateva intelegeri, pentru ca nu ai nici o idee cum va reactiona, sau cum va fi rezultatul, dar merita, pentru ca poate spune da. [5] Spune: "Hei, stiu că sunteți într-o relație, dar am sentimentul că nu este gravă / nu merge bine. Vrei să te întâlnești cu mine? Promit să nu faceți nicio mișcare sau să nu respectați relația voastră. Vreau doar să te cunosc mai bine. "Această metodă pune accentul pe calitatea relației ei și îi atrage atenția asupra faptului că e posibil să fii mai bine pentru ea: dintr-un alt unghi, încercați să spuneți:" Știu că acest lucru este cu adevărat înainte, și știu că vă vedeți deja pe cineva, dar doriți să mergeți la o întâlnire cu mine? Cred că sunteți minunat. "Această alegere lasă totul în legătură cu calitatea sau seriozitatea relației ei și pur și simplu o face să știe că sunteți interesat de ea indiferent de statutul ei de relație.
 3. Recunoașteți relația ei.
  3
  Recunoașteți relația ei. Asigurați-vă că nu sunteți prea disprețuitor față de prietenul ei. Nu numai că acest lucru va pune la îndoială gustul său în rândul bărbaților, dar dacă are sentimente pentru el, puteți să-i jigniți serios. Spune-i că știi că are un iubit și că nu vrei să fii în cale dacă e serios, dar vrei să o cunoști mai bine.
 4. Încercați să îi dați numărul.
  4
  Încercați să îi dați numărul. În loc să o întrebi, încearcă să-ți notezi numărul și să-i dai. Acest lucru vă face intențiile destul de clare, dar vă salvează dificultatea de a încerca să găsiți modul perfect de ao întreba. Trebuie doar să îi transmiteți numărul și să-i spuneți să vă sune cândva. Poate să ia legătura cu tine când lucrurile se vor stânca cu prietenul ei, sau poate începe să-ți texteze sau să vorbească imediat cu tine să te cunoască.
 5. Lasă-o să-l aducă.
  5
  Lasă-o să-l aducă. Uneori, poate că nu trebuie să faceți prima mișcare. Dacă începi să vorbești cu o fată pe care știi că o are un prieten, ea ar putea încă să flirteze cu tine sau să spună clar că ea este interesată de tine. În acest caz, lăsați-o să aducă o întâlnire. Întrebați-o: "Ești ocupat după școală?" Sau "Când te duci de pe locul de muncă?" Aceste întrebări sunt deschise și îi permit să propună un timp pentru tine să te întâlnești și să te cunoști unul pe altul. 6]

Cap 3
A fi respectuos

 1. Fii respectuos dacă prietenul ei află că ai întrebat-o.
  1
  Fii respectuos dacă prietenul ei află că ai întrebat-o. Probabil va fi supărat că încerci să-i iei prietena, așa că pregătește-te să-ți ceri scuze dacă e nevoie. Dacă ea decide să iasă cu tine, va fi și mai supărată. Încercați să-l evitați, dar dacă vine să vă vorbească, să-i cereți scuze și să vă explicați că nu aveți intenția să vă despărțiți de ea.
 2. Decideți ce trebuie să faceți dacă ați fost "prieteni zonați".
  2
  Decideți ce trebuie să faceți dacă ați fost "prieteni zonați". Adesea, fetele doresc să aibă prieteni de sex masculin, așa că trebuie să vă asigurați că nu veți ajunge mai mult de un prieten în ochii ei decât un posibil prieten. Dacă petreceți timp cu ea și ea nu se desparte de prietenul ei, este posibil, te vede ca pe un prieten și nu vrea să te întâlnească cu tine. Ea poate să se bucure de petrecerea timpului cu tine, dar asta nu înseamnă că este atrasă de tine. Un semnal al prietenului este o mulțime de vorbe despre sentimente. Dacă ea începe să te contacteze frecvent pentru a vorbi despre sentimentele ei sau dacă te folosește ca un consiliu care să se plângă de prietenul ei, te vede cel mai probabil ca prieten. Ascultați cum vorbește despre tine. Dacă vorbește cu prietenii ei despre tine, dar în mod constant menționează că tu ești doar un prieten, "sau doar un tip bun", sunt șanse, ea nu este interesată să te întâlnești cu tine. Vezi dacă încă flirtează cu tine. Dacă ea flirtează cu tine și pare interesată cu adevărat, poate ai o șansă. Dar, pe măsură ce timpul trece și ea flirtează cu tine mai puțin și mai puțin fără a o rupe cu prietenul ei, ești cel mai probabil în "zona prietenilor". Întrerupeți lucrurile cu ea. Dacă sunteți în continuare interesat să vă întâlniți, dar vă vede ca pe un prieten, întrerupeți prietenia. Veți răni numai dacă veți ajunge ca oa treia roată. Nu poate ajuta pe cine este atrasă și dacă te vede doar ca pe un prieten, este puțin probabil să se răzgândească. Rămâi prieteni cu ea. Dacă decideți că îi prețuiți prietenia mai mult decât o relație romantică potențială, este bine să rămâneți prieteni cu ea. Este posibil să aveți relații puternice și sănătoase cu persoane de sex opus, dar va trebui să vă simțiți confortabil cu faptul că lucrurile vor fi doar platonice.
 3. Nu-i permiteți să-și trișeze prietenul.
  3
  Nu-i permiteți să-și trișeze prietenul. Daca fata te place cu adevarat, dar se afla intr-o relatie serioasa, poate fi tentata sa-si insele prietenul cu tine. Fii clară cu ea că nu o să faci nimic cu ea decât dacă o întrerupe cu partenerul ei actual. Dacă își înșeală prietenul cu tine, e un steag roșu pe care te-ar putea să-l înșele dacă vei ajunge vreodată împreună. Mulți oameni care își înșeală partenerii fac acest lucru în mod compulsiv și este imposibil să aibă încredere în ei. Donâ € ™ t a deveni un "tip guy". Dacă relația ei actuală nu este serioasă, dar încă nu vrea să o despartă, te confrunți cu pericolul de a fi strâns. Ea te poate suna frecvent sau poate petrece timp romantic cu tine, dar asta va duce doar la rănirea ta. Ea nu se va angaja niciodată în tine sau nu va părăsi relația: ea te va folosi doar în locul tău.
 4. Lasă-o să plece dacă nu merge.
  4
  Lasă-o să plece dacă nu merge. Dacă sunteți într-adevăr atrasi de o fată, ați putea fi tentați să o întrebați de câteva ori chiar dacă are un prieten. Cu toate acestea, trebuie să fii realist cu privire la șansele tale de succes. Dacă ea îți amintește mereu că are un iubit sau spune că nu oferă oferte pentru întâlniri, o vei face doar frustrat în timp. Amintiți-vă că există "mai mult pește în mare" și treceți la alte fete dacă nu se dezvoltă lucrurile.