Cum să contactați cnn

CNN este o rețea americană de televiziune prin cablu și prin satelit care este deținută de Turner Broadcasting System, care este o divizie a Time Warner. De asemenea, are birouri internaționale. CNN este un canal de știri prin cablu de 24 de ore, care a existat încă din 1980. Fie că doriți să oferiți feedback sau să trimiteți o știre la CNN, există multe moduri diferite de a contacta CNN. Puteți utiliza una dintre formele de feedback ale CNN, utilizați mass-media socială sau puteți apela și lăsa un mesaj. S-ar putea chiar doriți să încercați mai multe tehnici de contact pentru a vă asigura că CNN va observa mesajul dumneavoastră.

Cap 1
Contactați cnn online

 1. Utilizați social media pentru a contacta CNN.
  1
  Utilizați social media pentru a contacta CNN. Rețeaua în sine și majoritatea personalităților și emisiunilor sale au propriile site-uri media sociale. Puteți să lăsați un comentariu pe una dintre aceste pagini Facebook sau pe tweet la unul dintre mâinile Twitter CNN. Mai mult de 20 de milioane de persoane urmează pagina principală Facebook a CNN. [1] Puteți, de asemenea, verifica paginile Facebook pentru persoane individuale care au emisiuni proprii pe CNN, cum ar fi Nancy Grace sau Robin Meade. Corespondentul național șef al CNN, John King, are propria pagină Facebook. [2] Programul Anderson Cooper 360 are, de asemenea, o pagină proprie. [3] Căutați Facebook pentru emisiunea sau personalitatea pe care doriți să o contactați și apoi postați feedbackul, întrebarea sau ideea pe pagina Facebook asociată. Principala pagină Twitter pentru CNN este @cnn. Cu toate acestea, ați putea avea mai mult noroc mergând pe paginile Twitter sau Facebook ale programului sau personalității specifice pe care încercați să o contactați. Tweet la @TeamCNN pentru a crește șansele de a obține un răspuns. [4] Pentru a contacta HLN (Headline News), tweet @TeamHLN. Pentru a contacta CNN International, tweet @ TeamCNNI și pentru a contacta CNN en Espaà ± ol, tweet @TeamCNNEE. Site-ul Twitter pentru serviciile Viewer este https:
  twitter.com/teamcnn.
 2. Utilizați formularul de feedback online al CNN.
  2
  Utilizați formularul de feedback online al CNN. Puteți contacta CNN furnizând feedback printr-o formă scrisă pe site-ul CNN. Completarea acestui formular pe site-ul CNN este o modalitate ușoară de a contacta direct canalul. Formularul, care poate fi găsit la adresa http:
  www.cnn.com/feedback, cere să trimiteți numele dvs. și ceea ce sunteți numiți "gândurile inițiale" într-o casetă de comentarii necompletată. Multe programe și birouri diferite de la CNN vă vor trimite înapoi la același formular de feedback online, inclusiv la CNN International. Există, de asemenea, o casetă în care puteți scrie "comentarii suplimentare". Apoi faceți clic pe caseta care spune "trimiteți feedback" pentru a trimite comentariile. De asemenea, trebuie să utilizați acest formular pentru a raporta erorile factuale pe care le vedeți pe CNN.
 3. Contactați direct un program.
  3
  Contactați direct un program. Multe programe CNN au, de asemenea, propriile formulare de feedback separate pe care le puteți accesa de pe paginile lor web. De exemplu, CNNMoney are un formular online care încurajează spectatorii să trimită feedback. [5] Multe emisiuni HLN - precum Nancy Grace și Dr. Drew, precum și personalitățile, au propriile pagini de feedback care permit spectatorilor să comenteze spectacolele / personalitățile sau să pună o întrebare despre spectacole / personalități [6]. În unele cazuri, legăturile vă vor duce înapoi la formularul principal de feedback CNN, dar în alte cazuri, programele au propriile formulare specializate. Vi se va cere să verificați dacă comentariul dvs. este pozitiv sau negativ.

Cap 2
Utilizarea numerelor de telefon și a adreselor

 1. Scrie la principalele oficii CNN.
  1
  Scrie la principalele oficii CNN. Sediul central al CNN este situat în Atlanta, Georgia, și puteți contacta serviciul pentru clienți al CNN, trimițând o scrisoare către acest birou. Adresa centrală a CNN este Turner Broadcasting System, Inc. Un centru CNN, 13 North, Atlanta, GA, 30303. Dacă decideți să scrieți la CNN, asigurați-vă că includeți o adresă de returnare și / sau orice altă adresă metoda de contact pe care o preferați, cum ar fi numărul dvs. de telefon. Scrisoarea dvs. ar trebui să descrie, de asemenea, ideea, știrea sau întrebarea în mod clar.
 2. Verificați site-ul biroului de presă al CNN pentru a contacta o anumită persoană.
  2
  Verificați site-ul biroului de presă al CNN pentru a contacta o anumită persoană. Dacă sunteți membru al mass-media, atunci CNN are o întreagă echipă de presă menită să răspundă la întrebările dumneavoastră. Acesta este biroul de relații publice al cărui loc de muncă este de a gestiona reputația și marca CNN. Numărul principal de telefon pentru biroul de presă al biroului CNN din New York este de 212-275-8030. Numărul principal de telefon de contact pentru biroul britanic al CNN este la Londra și poate fi găsit la numărul de telefon +44 207 693 0939. Site-ul biroului de presă are, de asemenea, persoane de contact diferite pentru începutul și ziua nouă (CNN US / Breaking News ), CNN DC / CNN politică, CNN SUA Primetime, seria originală CNN, programarea de weekend, CNN Films / CNN filme prezintă, Heroes CNN: All Star Tribute, HLN, CNN Digital, CNNMoney, CNN International, Europa, Orientul Mijlociu și Africa , Asia Pacific, America Latină și CNN en Espanol. În plus față de numerele de telefon principale pentru unii dintre persoanele de contact diferite, site-ul biroului de presă oferă nume de contact PR, adrese de e-mail și mânere Twitter pentru fiecare dintre birouri. [10]

Cap 3
Trimiteți sfaturi pentru știri

 1. Luați în considerare valoarea știrilor ideii dvs.
  1
  Luați în considerare valoarea știrilor ideii dvs. CNN nu va lua în considerare sfatul sau ideea dvs. dacă nu este ceva de specialitate și că nu au raportat încă. Asigurați-vă că nu au acoperit ideea deja într-un raport de știri și, de asemenea, să ia în considerare dacă are sau nu valoare de știri. În general, jurnaliștii consideră că valoarea știrilor este subiecte care au cel puțin unele din următoarele aspecte: conflicte, neobișnuite, proeminență, umor, impact (semnificație), proximitate, interes uman și oportunitate [11]. Conflictul poate fi ciocniri ale ideologiilor și ideilor, nu doar altercări fizice. Interesul uman înseamnă că poveste provoacă un răspuns emoțional în privitor. Impactul înseamnă că povestea are un efect direct asupra unei mari părți a publicului de vizionare (gândiți-vă că o furtună de zăpadă se apropie de margini mari de coasta de est.) Prominența înseamnă că povestea se referă la o persoană sau un lucru pe care majoritatea oamenilor o cunosc. Abordarea neobișnuită este o abatere de la normă. Proximitatea înseamnă că există o cravată locală. Proximitatea este mai puțin importantă pentru CNN decât majoritatea posturilor de știri, deoarece CNN acoperă întreaga lume (cu toate acestea, un birou american ar putea să favorizeze știrile din SUA și așa mai departe). Încrederea înseamnă că ideea implică ceva continuu sau recent sau cel puțin nu am știut până acum. Umorul este ceva pe care spectatorii îl va găsi amuzant sau neobișnuit. Știrile nu sunt întotdeauna grave.
 2. Sunați într-un sfat de știri.
  2
  Sunați într-un sfat de știri. CNN acceptă sfaturi de știri și idei de povestiri și din partea publicului larg. CNN este interesat de imagini sau de informații referitoare la știrile de ultimă oră. Dacă știți despre ceva despre care credeți că CNN va dori să acopere, faceți un apel și lăsați un mesaj despre vârful sau ideea dvs. Sunați la numărul 404-827-1500 și selectați opțiunea 1 pentru a lăsa o idee de vârf sau poveste prin telefon. Rețineți că puteți să lăsați o înregistrare. Nu veți putea vorbi cu o persoană reală. [12] După ce selectați opțiunea unu, veți avea posibilitatea de a lăsa un mesaj înregistrat cu sfaturile dvs. de știri. Asigurați-vă că vă includeți numele, știrile sau ideile dvs. de știri și un număr de telefon în care cineva vă poate contacta dacă doresc mai multe informații. Vorbiți în mod clar și păstrați-vă mesajul scurt și până la punct. De exemplu, ați putea încerca să spuneți ceva de genul "Bună ziua". Numele meu este Sally Jones și am o idee pentru o poveste. Cred că ar trebui să faceți un raport despre impactul asupra mediului al noii fabrici din orașul meu natal din Smithshire, NY. Are un efect negativ asupra calității apei, dar oamenii nu știu încă acest lucru. Te rog, sună-mă la 555-555-5555. Numele meu este Sally Jones și numărul meu din nou este 555-555-5555
 3. Trimiteți CNN un mesaj text.
  3
  Trimiteți CNN un mesaj text. Dacă doriți să trimiteți un mesaj de știri către CNN prin mesaj text, pur și simplu tastați cuvântul CNN, puneți un spațiu și apoi includeți sfaturile dvs. de știri. Formați-l la 55333. Dacă doriți ca CNN să vă apeleze înapoi, includeți numărul de telefon mobil în mesaj. Se pot aplica rate de mesaje și date. [14] Pentru a trimite un sfat de știri la News Headline CNN, scrieți spațiul CNN și sfatul dvs. la 772937. Încercați să trimiteți un text care spune ceva de genul: "CNN Smithshire, NY are o problemă serioasă de poluare a apei. Acoperiți această problemă într-un raport. Sună-te înapoi pe Sally Jones la 555-555-5555 pentru mai multe informații
 4. Trimiteți o idee de program.
  4
  Trimiteți o idee de program. Poate că ideea dvs. este mai amplă decât o singură poveste și aveți o idee ca CNN să facă un întreg program nou. Cum îi spui canalului asta? Puteți trimite această idee la adresa: [email protected] [15]. În e-mail, asigurați-vă că includeți un scurt rezumat al ideii, al numelui dvs. și al informațiilor de contact preferate, cum ar fi un număr de telefon dacă doriți să fiți contactat prin telefon. Pentru a trimite o idee către CNN, puteți utiliza și acest formular detaliat: http:
  cnnspeakers.turner.com/cnnidea.aspx. Pentru a trimite o idee în știrile Headline, utilizați acest formular: http:
  cnnspeakers.turner.com/hlnidea.aspx