Cum să devii un bun prieten cu o celebritate online

Când sunteți prieteni cu o celebritate, uneori vă pot face să vă simțiți deosebit. Acesta este motivul pentru care acest articol va face tot posibilul pentru a vă asigura că sunteți prieteni cu o celebritate.

Paşi

 1. Introduceți numele lor pe Facebook sau pe Twitter ar putea veni sus, întrebați-vă celebritatea dacă ar dori să fie prieteni.
  1
  Introduceți numele lor pe Facebook sau pe Twitter ar putea veni sus, întrebați-vă celebritatea dacă ar dori să fie prieteni. Nu menționați cum vă place foarte mult de ei și cum sunteți atât de mare fan, încât nu funcționează întotdeauna așa. Fă-i să râdă, punându-i întrebări aleatorii cum ar prefera pizza sau prăjituri.
 2. Fii loial pentru ei ca tine cu orice prieten.
  2
  Fii loial pentru ei ca tine cu orice prieten. Celebrități le place când le tratați ca niște oameni obișnuiți. Nu le dați drumul și nu puneți întrebări doar pentru a putea spune altcuiva, că nu este un adevărat prieten.
 3. Scrie scrisori din când în când, dar nu întotdeauna.
  3
  Scrie scrisori din când în când, dar nu întotdeauna. Trimiteți unul câte o dată la 2 săptămâni. Nu vă supărați dacă nu pot răspunde, celebritățile nu pot răspunde la fiecare scrisoare deoarece au o viață proprie.
 4. Când vă aflați pe Facebook sau pe Twitter, decorați-vă pagina de utilizator, faceți-l colorat și luminos, adăugați informații despre dvs., dar nu prea personal.
  4
  Când vă aflați pe Facebook sau pe Twitter, decorați-vă pagina de utilizator, faceți-l colorat și luminos, adăugați informații despre dvs., dar nu prea personal. Dacă celebritatea se uită la pagina dvs. de utilizator și îi place ceea ce văd, ar putea să vorbească cu dvs.