Cum să ai un salon în gem de animale

Ai vrut vreodată să ai un spa în Animal Jam? Odată ce ați instalat-o, puteți să vă distrați foarte mult de propriul dvs. spa. Acest articol vă spune cum să vă conduceți propriul spa, să furnizați serviciile și cum să aveți cele mai bune maniere, împreună cu tratarea clienților cu grijă în AJ. Adică, ce ar putea merge prost?

Cap 1
Decorarea salonului

 1. Obțineți toate elementele salonului.
  1
  Obțineți toate elementele salonului. Nu trebuie să ai peruci sau covoare, totuși. Dacă este un salon de coafură, aveți nevoie doar de articolele pentru păr. Din moment ce acestea au dispărut, este posibil să trebuiască să faceți schimburi pentru ei. Doar striga în Jamaa Township: "Are cineva saloanele? Dacă e așa, aș vrea să fac schimburi pentru ei!" Dacă toate celelalte nu reușesc, nu aveți nevoie de articole spa. Utilizați o piscină gonflabilă (faceți-o albă, folosesc o piscină albă de porci și este minunată.) Pentru o cada fierbinte. Dacă utilizați plajă, săriți acest pas deoarece are deja o piscină. Ai putea folosi o oglindă pe care o poți găsi la Outback Imports ca înlocuitor pentru o vanitate. Fii creativ!
 2. Puneți niște decorațiuni în.
  2
  Puneți niște decorațiuni în. Trebuie să arate bine, astfel încât oamenii să nu plece. Încercați să adăugați niște plante muzică, tapet, podele și un fel de covor. Totul ar trebui să se potrivească. Ar trebui să fie larg și spațios. Dacă nu aveți o masă destul de mare pentru a se potrivi cu toate decorațiile dvs., puteți utiliza mai multe dulătoare mici, dar acest lucru ar necesita o mulțime de drenuri de comutare, deci nu este recomandat. Muzica drăguță atrage clienții și îi ține ocupați în sala de așteptare, mai multe despre pasul 4. Imaginile de fundal cu culori diferite, precum tapetul roz, arată bine. Evitați tapetul curcubeu. Stick cu podele din lemn (podea din lemn de beta, gresie din lemn și scânduri de lemn care vin cu micul dejun) și nu au nimic nebun, evitând astfel podeaua de iarbă.
 3. Faceți un tabel pentru reviste.
  3
  Faceți un tabel pentru reviste. Puteți să le adăugați și să îi spuneți clienților să ia una după ce părăsesc salonul! La fel ca la pasul 1, este un element spa, deci este posibil să trebuiască să faceți schimburi pentru el. Ai putea cumpăra o masă de cafea fantezie de la Epic Wonders și ai pus niște cărți pe ea (sau ai pus un bibliotecă lângă ea), dar ar putea fi necesar să tranzacționezi și pentru cărți. Este posibil să aveți nevoie să faceți publicitate și salonului dvs., de aceea clienții au nevoie de reviste.
 4. Faceți o sală de așteptare pentru salonul dumneavoastră.
  4
  Faceți o sală de așteptare pentru salonul dumneavoastră. Adăugați canapele și lucruri de jucat, astfel încât clienții dvs. să nu vă plictisiți și să vă lăsați salonul. Dacă utilizați o cameră separată pentru camera de așteptare, asigurați-vă că există o grămadă de stații în salonul actual, deoarece oamenii se vor deranja mergând înainte și înapoi de la o zi la alta. Ar trebui să aveți muzică frumoasă în salonul de așteptare pentru a vă menține clienții fericiți.

Cap 2
Reclamă

 1. Du-te într-o lume plină.
  1
  Du-te într-o lume plină. Cel mai probabil, ziua ta va fi plină. Dar, poate fi extrem de lejer și greu de scris și greu pentru ca oamenii să facă clic pe eticheta de nume. În loc să intrați într-o lume plină, intrați într-o lume care are 3 puncte verzi sau 2 puncte verzi. O modalitate mai bună de a rezolva acest lucru este de a merge din lumea întreagă pentru a aduna jammers. Din moment ce spațiile sunt atât de rare în AJ, ziua ta ar trebui să fie plină în câteva minute (dacă oamenii nu păstrează plecarea, darn jammers!).