Cum să vă vopsiți părul de la brun la blond fără bleach

Going blonda este o modalitate foarte bună de a scutura lucrurile și de a surprinde oamenii cu un aspect nou însorit, dar înălbitorul este adesea destul de dăunător pentru păr și poate lăsa să pară palid și asemănător punk. Din fericire, este ușor să vă faceți părul blond. Nici măcar nu trebuie să vizitați salonul!

Cap 1
Utilizarea sucului de lămâie

 1. Ia sucul de lamaie.
  1
  Ia sucul de lamaie. Cel mai bine este să folosiți suc proaspăt stoarse, dar sucul de lămâie organic, de asemenea, va funcționa într-o sticlă. Cantitatea de suc de lămâie de care aveți nevoie va depinde de cât timp este părul dvs., cât de gros este și dacă doriți să îl folosiți pe tot părul sau doar pe secțiuni. Dacă aveți părul foarte lung și doriți să vă ușurați părul, probabil că veți avea nevoie de cel puțin 2 cani de suc de lamaie. Dacă aveți părul mai scurt sau doriți doar să ușurați câteva secțiuni mici, este posibil să fiți capabili cu o jumătate de cană de suc de lamaie. Poți folosi și suc de lămâie neeceric, dar ar trebui să fie o ultimă soluție, deoarece nu vei ști ce toxine și / sau pesticide ar putea fi prezente în suc. Acestea pot fi urme, dar ele nu sunt bune pentru tine.
 2. Se amestecă sucul de lamaie cu apă.
  2
  Se amestecă sucul de lamaie cu apă. Se amestecă două părți suc de lămâie cu o parte a apei într-o sticlă de pulverizare. [2] Cât de mult este o parte depinde de cât de mult vrei să faci, nu este o măsură exactă, ci mai degrabă un raport. În acest caz, dacă utilizați 2 cani de suc de lămâie, ați folosi o ceașcă de apă. Dacă ați folosit 1 parte de suc de lămâie ca parte, ați folosi doar o jumătate de cești de apă.
 3. Pulverizați amestecul în părul vostru.
  3
  Pulverizați amestecul în părul vostru. Dacă doriți să vă ușurați tot părul, pulverizați amestecul peste tot, până când părul este complet acoperit de suc. Utilizați un pieptene din lemn sau din plastic pentru a ajuta la împrăștierea uniformă a amestecului prin păr. Aveți grijă să nu vă lăsați în ochi, deoarece aceasta va arde!
 4. Separați părul în secțiuni.
  4
  Separați părul în secțiuni. Dacă vrei doar să ușurezi anumite părți ale părului tău, poți să separi acele secțiuni și să aplici sucul de lamaie direct în această parte a părului tău. Îndepărtați-vă degetele în amestec și apoi dispersați amestecul pe tot părul pe care doriți să-l ușurați. Alternativ, puteți înmoaie o minge de bumbac sau un tampon în amestec, apucați părțile de păr pe care doriți să le ușurați și rulați bilele de bumbac pe ax. În cazul în care părul este suficient de lung, puteți încerca să-l îmbibați direct într-un castron al amestecului și apoi să îl aplicați rădăcinilor cu ajutorul degetelor. Evitați să utilizați o sticlă de pulverizare dacă doriți doar să ușurați părțile părului; este foarte probabil ca amestecul să acopere mai mult decât părul pe care intenționați să-l ușurați.
 5. Utilizați căldură pentru a activa sucul de lămâie din păr.
  5
  Utilizați căldură pentru a activa sucul de lămâie din păr. Această metodă va funcționa cel mai bine dacă apoi aplicați căldură părului dvs. și va funcționa chiar mai bine dacă puteți petrece ceva timp la soare. Dacă este foarte însorit și cald afară, atunci cea mai bună opțiune este să ieșiți afară pentru câteva ore. Lumina soarelui, în combinație cu căldură, vă va ușura parul. Asigurați-vă că aplicați protecția solară la fața dumneavoastră, precum și orice alte zone în care pielea va fi expus! Dacă nu aveți acces la soare, o altă opțiune este utilizarea unui uscător cu suflare. Întoarceți uscătorul la cel mai înalt nivel și uscați-vă bine părul
 6. Repeta.
  6
  Repeta. Puteți repeta acest proces ori de câte ori este necesar pentru a obține rezultatul dorit; cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că sucul de lamaie este acid și vă va usca părul cu o utilizare frecventă. Înțelegeți că este posibil să nu vedeți rezultate la prima operație, mai ales dacă aveți păr foarte întunecat. Luați în considerare utilizarea unui șampon și a unui balsam hidratant, sau un tratament profund de îngrijire a părului pentru a vă menține părul sănătos prin refacerea umidității înapoi în acesta.
 7. Dă-i brassiness, dacă e nevoie.
  7
  Dă-i brassiness, dacă e nevoie. Dacă utilizați metoda de suc de lămâie pentru a vă ușura părul, puteți ajunge la "părul" în păr, ceea ce înseamnă că este mai portocal decât blondă. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți folosi pasta de roșii sau sosul de roșii pentru a ajuta la combaterea acestei probleme. [4] Asigurați-vă că pasta de tomate sau sosul conține numai roșii și apă. Aplicati sosul de rosii pe par, astfel incat sa fie raspandit in parul tau. Înfășurați-vă capul în folie de aluminiu. Lasati-o timp de 20-25 minute. Clătiți bine. Repetați zilnic până când nu mai există toată aroma. Finisați cu un șampon și un balsam regulat pentru a elimina mirosul de roșii din păr.

Cap 2
Folosind miere și oțet

 1. Combinați cu grijă ingredientele într-un castron.
  1
  Combinați cu grijă ingredientele într-un castron. Va trebui să amestecați bine ingredientele, deci luați în considerare utilizarea unui butuc sau a unei furci pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine încorporate. Această metodă necesită mai multe ingrediente, dar poate funcționa mai bine împreună decât pe cont propriu. [5] Mierea este cea mai bună deoarece este cel mai puțin procesată, ceea ce înseamnă că nu se va comporta diferit decât se aștepta din cauza a ceea ce ar fi putut fi făcut sau adăugat la ea înainte să o cumpărați. De obicei, puteți găsi miere crudă la magazinul local de produse alimentare de sănătate. Ingredientele necesare includ: 2 cesti de otet distilat. [7] 1 ceașcă de miere crudă. [8] 1 lingură de ulei de măsline. [9] 1 lingură de scorțișoară sau cardamon de pământ. [10] Nu există nicio diferență între cele două în ceea ce privește rezultatul final, deci pur și simplu utilizați ceea ce aveți la îndemână sau oricare dintre acestea veți putea păstra pentru diferite utilizări.
 2. Aplicați amestecul pe păr.
  2
  Aplicați amestecul pe păr. Ar trebui să aplicați acest amestec pe părul umed. Puteți face acest lucru fie folosind un pieptene, pentru a vă asigura că acoperă complet părul sau cu mâinile dvs. [11] Nu trebuie neapărat să faceți duș pentru a obține părul umed, puteți, de asemenea, doar spritz parul cu o sticlă de pulverizare umplută cu apă sau puteți umezi doar părul în chiuvetă. Dacă doriți doar să o aplicați pe o secțiune sau păr, separați acea secțiune și aplicați-o cu degetele, cu o perie aplicatoare sau prin înmuierea secțiunii direct în amestec.
 3. Aplicați folie de plastic.
  3
  Aplicați folie de plastic. Înfășurați învelitoarea din plastic în jurul capului astfel încât să fie suficient de strânsă pentru a rămâne pe poziție, dar nu atât de strânsă încât să vă dau o durere de cap. Puteți utiliza de asemenea o pungă de plastic pe care o puteți lega sau utiliza o bandă de susținere pe care o țineți. Dacă aveți un capac de duș, puteți folosi și acest lucru. De asemenea, capacul de înot cu siliciu ar putea funcționa bine.
 4. Lasati peste noapte.
  4
  Lasati peste noapte. Acest amestec nu necesită lumină soarelui, dar în schimb, are nevoie doar de timp pentru a lucra. Prin urmare, ar trebui să-l lăsați în timp ce dormi. [13] Clătiți bine amestecul din părul dvs. dimineața, folosind tot ce folosiți pentru spălarea părului.
 5. Repetați acest proces după cum doriți.
  5
  Repetați acest proces după cum doriți. Ca și în cazul metodei sucului de lămâie, va dura ceva timp pentru a ajunge la culoarea dorită. Dacă doriți să faceți părul mai ușor, amestecați-l din nou. Amintiți-vă să vă păstrați părul sănătos cu un șampon hidratant și un balsam bun.

Cap 3
Utilizarea ceaiului de musetel

 1. Vai ceaiul.
  1
  Vai ceaiul. Ceaiul trebuie să fie puternic, deci luați în considerare utilizarea a două pungi. Fierbeți destul ceai pentru a vă putea spăla complet părul cu ceaiul. [14] Cantitatea va depinde de lungimea părului. Dacă aveți păr foarte scurt, poate fi suficientă o ceașcă mare. Dacă aveți părul foarte lung, este posibil să aveți nevoie de un vas de ceai. Din fericire, ceaiul este ieftin și ușor de făcut, deci dacă aveți nevoie de mai mult, puteți face întotdeauna ceva în plus. Asigurați-vă că așteptați ca ceaiul să se răcească înainte de al aplica părului! Poate fi încă cald, dar asigurați-vă că nu vă va arde pielea.
 2. Separați părul în secțiuni.
  2
  Separați părul în secțiuni. Dacă doriți doar să vă luminați anumite părți ale părului, trebuie să le separați de restul părului. În loc să eliminați ceaiul peste părul dvs., îl puteți pune într-o sticlă de pulverizare și îl puteți pulveriza direct pe secțiunea pe care doriți să o iluminați. Puteți, de asemenea, să îndreptați secțiunile direct în ceai și să folosiți degetele pentru a le aplica rădăcinilor.
 3. Clătiți-vă părul cu ceaiul.
  3
  Clătiți-vă părul cu ceaiul. [15] Acesta va fi cel mai murdar dacă vă dezbrăcați și stați în baie sau în duș. Treceți încet ceaiul deasupra părului până când este complet umezit în ceai.
 4. Lăsați-vă în păr.
  4
  Lăsați-vă în păr. Dacă doriți, puteți lăsa acest lucru pe părul dvs. atâta timp cât doriți. Câțiva dintre ei sugerează că lăsăm acest lucru timp de 15 minute, în timp ce alții sugerează că îl lasă să rămână până la următorul șampon. [16] [17] Puteți încerca în ambele moduri și puteți vedea care oferă rezultate mai bune.
 5. Petreceți ceva timp la soare.
  5
  Petreceți ceva timp la soare. Dacă poți aplica ceaiul în păr, ieși în soare și lasă soarele să-ți usuce părul. Acest lucru va accelera procesul de iluminare [18]. Ca alternativă la curățarea completă a părului în ceai, puteți face ceaiul, puneți-l într-o sticlă de pulverizare și împroșcați-vă pe păr înainte de a merge în fiecare zi la soare. ] Amintiți-vă să utilizați ecranul solar în fiecare zi pe părțile pielii care vor fi expuse.
 6. Repetați procesul.
  6
  Repetați procesul. Ca și în cazul tuturor metodelor, va dura mai multe zile pentru a vedea rezultatele. Din fericire, metoda de ceai nu vă va deteriora atât de rău ca sucul de lamaie. Dacă aveți păr foarte întunecat, aveți răbdare! În cele din urmă, părul se va lumina, dar înțelegeți că este puțin probabil ca părul dvs. să fie vreodată blondă de platină fără a utiliza înălbitor sau alt tratament chimic.