Cum să vă pregătiți produsul

Ați observat vreodată că unele Pokémon-uri au unul sau două statistici foarte ridicate, dar mai mici decât cele obișnuite într-o altă zonă? Ei bine, aceasta este probabil pentru că acea persoană EV a instruit-o pe Pokémon. Dacă doriți să vă pregătiți propriul Pokemon super-puternic, citiți ghidul de mai jos.

Cap 1
Reproducerea pokémonului

 1. Începeți formarea EV de la naștere.
  1
  Începeți formarea EV de la naștere. Formarea EV începe la naștere. Dacă doriți un control perfect asupra Evoluțiilor Dvs. de Pokémon, veți dori să începeți din momentul în care s-au născut, când EV-urile lor sunt încă o martoră goală. Rasă Pokémon pentru a obține ouă în speciile dorite pe care le puteți ridica și de a instrui pentru a fi cel mai bun!
 2. Utilizați Pokémon cu statistici bune pentru a obține Pokémon cu statistici bune.
  2
  Utilizați Pokémon cu statistici bune pentru a obține Pokémon cu statistici bune. Deoarece multe dintre stările inițiale (sau IVs) ale Pokémon sunt determinate de statisticile părinților lor, veți dori să utilizați Pokémon cu statistici bune pentru a reproduce Pokémon cu statistici bune. Asigurați-vă că ați înțeles cum să reproduci Pokémon.
 3. Verificați IV-urile Pokémonului.
  3
  Verificați IV-urile Pokémonului. Odată ce aveți un cuplu de nou-născut Pokémon, verificați IV-urile lor folosind instrumente online. Google "IV Calculator" și introduceți statisticile dvs. Pokémon. Cel mai bun IV pentru orice stat este 31, dar IV de 29 sau 30 sunt de asemenea utilizabile. Luați cele mai bune din mai multe Pokémon sau opriți atunci când aveți unul cu statistici foarte bune.

Cap 2
Battle-training ev

 1. Alegeți bătăliile cu atenție.
  1
  Alegeți bătăliile cu atenție. De fiecare data cand Pokémon va lupta intr-o batalie, chiar daca este doar pentru o singura vira, va obtine puncte EV din acea batalie. Din această cauză, veți dori să fiți foarte atent în ceea ce privește folosirea Pokémonului în bătălii până când nu vor fi depășit valorile EV. Doar scoateți-vă cursul de instruire EV atunci când întâmpinați o luptă benefică. Fiecare tip de Pokémon va da Pokéi diferite puncte EV când se vor lupta. Cunoașteți care Pokémon dă care puncte EV și luptați doar dacă acestea sunt puncte EV pe care le doriți.
 2. Schimbați Pokémon dacă aveți nevoie.
  2
  Schimbați Pokémon dacă aveți nevoie. În stadiile incipiente ale antrenamentului EV, Pokémul dvs. poate să nu poată învinge Pokenul de care are nevoie pentru a obține punctele EV pe care le doriți. Puteți face acest lucru în câteva moduri. O modalitate este de a obține o Exp. Împărțiți, care, atunci când este ținută de un Pokémon, îi va oferi experiența și EV-urile dintr-o bătălie, chiar dacă nu se va lupta. Un alt truc este să folosești Pokémonul într-o singură rundă și apoi să îl schimbi pentru un alt Pokémon mai puternic.
 3. Lupta cu dreptul Pokémon.
  3
  Lupta cu dreptul Pokémon. Unele Pokémon dau doar un punct EV când sunt bătuți, în timp ce unii dau 3 puncte! [1] Dacă vrei să-ți antrenezi repede Pokenul, încercați să-i luptați cu Pokémonii care dau cele mai multe puncte în statul pe care încerci să-l îmbunătățești. De exemplu, lupta împotriva unui Nidoqueen dă 3 puncte HP la HP, în timp ce lupta împotriva unui Machamp oferă 3 puncte EV la atac. Rețineți, totuși, că în timp ce unele Pokémon pot da un număr mare de puncte EV într-un anumit stat, acele Pokémon pot fi greu de găsit. S-ar putea să fiți mai buni în lupta Pokémon, care sunt ușor de întâlnit, dar tot dau cel puțin un punct sau două în statul (sau statisticile) pe care doriți.

Cap 3
Creșterea eficienței instruirii

 1. Utilizați vitamine.
  1
  Utilizați vitamine. Vitaminele vă vor da 10 puncte EV într-un anumit stat. Puteți să vă oferiți până la 10 vitamine, ceea ce înseamnă că acesta este un mod rapid de a obține 100 de puncte EV (din limita a 510 puncte EV). Vitamina costa 9.800 de dolari fiecare. Puteți cumpăra vitamine din Shopping Mall 9 în alb-negru.
 2. Utilizați elementele.
  2
  Utilizați elementele. Există o varietate de elemente pe care le puteți echipa pe Pokémon pentru a le face să câștige mai repede puncte EV. Cel mai bun element este Macho Brace, care dublează toate punctele EV câștigate, dar reduce viteza Pokémonului. Alte elemente, cum ar fi o greutate de putere sau o curea de putere, doar dublează un singur stat, dar totuși taie viteza.
 3. Încercați să încheiați contractul cu Pokà © rus.
  3
  Încercați să încheiați contractul cu Pokà © rus. Pokérus este un virus Pokémon. Deși rare, Pokégres este o afecțiune care nu poate fi vindecată prin Centrul Pokémon. Deși este posibil să luptăm cu Pokémos cu Pokà © rus (care poate fi primit numai prin metoda menționată, luptând cu un Pokémon și nu prin alergare), probabil că veți avea mai mult noroc să primiți unul peste comerț. La fel ca un virus obișnuit, odată ce unul dintre dvs. Pokémon captează virusul, el se poate răspândi în celelalte Pokémon. Acest virus va dubla EV-urile pe care le obțineți de la bătălii și va funcționa cu celelalte elemente care cresc EV-urile câștigate. Cu toate acestea, Pokémul dvs. va avea doar pentru o anumită perioadă de timp și apoi se vor vindeca, de obicei, în jur de o zi după contractarea Pokéros. [2] Aflați dacă Pokémul dvs. are Pokà © rus verificând statutul lor efecte. De asemenea, vi se va spune de către asistenta la un centru Pokémon, dacă Pokémul are Poké. Rețineți că acest virus este foarte rar. S-ar putea să nu vă întâlniți niciodată.
 4. Găsiți și utilizați aripi.
  4
  Găsiți și utilizați aripi. Aripile sunt elemente care pot fi găsite ocazional pe Podul minunat și Driftveil Drawbridge. Acestea cresc un anumit stat cu 1 punct EV. În timp ce acestea dau mai puține puncte decât vitaminele, ele nu au o limită, astfel încât să puteți utiliza cât mai multe pe cât doriți (presupunând că le puteți găsi). Dezavantajul major este faptul că aripile cresc doar cu 1 stat și care aripă pe care le găsiți este aleatoare. De asemenea, este nevoie de timp pentru a găsi aripile.
 5. Utilizați elementele de pe Avenue Join.
  5
  Utilizați elementele de pe Avenue Join. Join Avenue va avea un număr de articole disponibile pentru vânzare, care vă pot ridica EV. Încercați elementele de la Dojo sau Cafe pentru a vă face să crească până la 48 de puncte. Fiți conștienți, însă, că acest lucru poate fi foarte costisitor. Dish Secret, de exemplu, care ridică HP EVs cu 48 de puncte costă 72000 $! [3]
 6. Utilizați bomboane rare pentru a vă poziționa Pokémon.
  6
  Utilizați bomboane rare pentru a vă poziționa Pokémon. Din moment ce Pokémon-ul dvs. instruit EV va vedea atât de multe bătălii, va trebui să aveți un mod alternativ de a-l nivelul. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a utiliza bomboane rare. Acestea ridică nivelul 1 al Pokémonului. Acestea costă 4800 $ și se găsesc într-o mulțime de locuri diferite, în funcție de jocul pe care îl jucați.

Cap 4
Resetarea ev

 1. Aveți grijă să vă reinițializați EV.
  1
  Aveți grijă să vă reinițializați EV. Fiecare Pokémon poate avea doar 510 puncte EV. Doar 252 dintre acele puncte pot fi în orice stat. S-ar putea să doriți să vă reinițializați EV, să zicem dacă ați folosit în mod accidental Pokémul într-o bătălie sau dacă v-ați decis să vă antrenați un Pokémon după ce l-ați avut puțin timp și ați văzut câteva bătălii. Cu toate acestea, veți dori să evitați elemente care ar putea să vă scadă EV dacă nu doriți ca acestea să fie reduse.
 2. Utilizați boabe.
  2
  Utilizați boabe. Dacă joci negru sau alb, poți folosi fructe de pădure pentru a coborî EV. Ele sunt aproape opusul vitaminelor prin faptul că reduc un număr dat de EV cu 10. Cu toate acestea, în Black and White, fructele de pădure pot fi găsite și cultivate numai în Lumea viselor [4].
 3. Utilizați elementele de pe Avenue Join.
  3
  Utilizați elementele de pe Avenue Join. Alăturați-vă pe Avenue va avea la dispoziție un număr de articole disponibile pentru vânzare, care vă pot reduce emisiile. Cel mai bun pariu pentru articolele care scad EVs va veni de la salonul de înfrumusețare, deoarece acestea vor reduce în foarte mare măsură VE.