Cum să se usuce petale de trandafir

Poeții și-au petrecut viața visând la frumusețea eterică a trandafirului. Trandafirii pot, de asemenea, să aibă o utilizare practică - și în special petalele de trandafiri uscate pot fi transformate în multe lucruri minunate. Acestea oferă un parfum în stare de ebrietate pentru săculețe potpourri și satinate, adaugă culoarea decoratiunilor interioare și creează confetti romantic pentru nunți. Mai presus de toate, procesul de uscare a trandafirilor este de fapt destul de simplu. Consultați Pasul 1 pentru a începe.

Cap 1
Selectarea petalelor

 1. Alegeți trandafirii proaspeți în plină floare.
  1
  Alegeți trandafirii proaspeți în plină floare. Puteți recolta flori pe care doriți să le uscați oricând în timpul sezonului de creștere, dar rețineți că atunci când acestea sunt la cele mai mari și mai strălucitoare, vor mirosi tot ce pot. Evitați să luați trandafiri care au petale de maro - acestea vor deveni complet maro atunci când acestea se usucă.
 2. Așteptați timpul perfect al zilei pentru a vă alege trandafirii.
  2
  Așteptați timpul perfect al zilei pentru a vă alege trandafirii. Această perioadă este după ce roua sa uscat, dar înainte ca soarele de la amiază să ajungă la cele mai puternice raze. Petalele de trandafir cu orice fel de umiditate pe ele ar putea deveni maro atunci când sunt uscate pentru că vor începe să putrezească. Orele înainte de soarele de la amiază sunt când cele mai multe trandafiri produc cel mai puternic parfum. [1]
 3. Eliberați petalele de la tulpini folosind foarfece pentru a lovi în jurul bazei petalelor de trandafir.
  3
  Eliberați petalele de la tulpini folosind foarfece pentru a lovi în jurul bazei petalelor de trandafir. Asigurați-vă că tăiați întreaga floare. De asemenea, puteți scoate petalele prin tragerea ușoară a fiecăruia de la baza tulpinilor.

Cap 2
Uscarea petalelor

 1. Așezați petalele pe o foaie de uscare.
  1
  Așezați petalele pe o foaie de uscare. Un ecran de plasă, cum ar fi o fereastră veche sau un filtru plat din metal, va funcționa bine. Asigurați-vă că petalele sunt într-un singur strat și că nici unul dintre ele nu se suprapun. Dacă se suprapun în timp ce se usucă, ele se vor lipi împreună și va trebui să le distrugi mai târziu. [2]
 2. Așezați petalele în care vor primi mult aer.
  2
  Așezați petalele în care vor primi mult aer. Cel mai bun loc pentru a vă pune petalele este pe o suprafață plană, afară din lumina directă a soarelui, care are o circulație bună a aerului. Plasarea petalelor direct la soare îi va face să se estompeze, pentru a evita acest lucru. Evitați așezarea petalelor într-o zonă umedă, deoarece umiditatea în aer ar putea cauza putrezirea acestora.
 3. Transformați petalele de mai multe ori.
  3
  Transformați petalele de mai multe ori. Aerisirea petalelor durează în general câteva zile. În acest timp, ar trebui să vă transformați petalele cel puțin o dată pe zi. Rotirea petalelor vă va asigura că ambele părți ale fiecărei petale vor avea o expunere suficientă la aer. [3]
 4. Scoateți-le din foaia de uscare.
  4
  Scoateți-le din foaia de uscare. Scoateți numai petalele după ce au devenit crocante (aproape textura fulgi de porumb.) Dacă nu sunt complet uscate atunci când le păstrați, ele vor începe să devină mucegăite.

Cap 3
Folosind o carte

 1. Deschide cartea.
  1
  Deschide cartea.
 2. Puneți petalele înăuntru (asigurați-vă că sunt într-un singur strat.
  2
  Puneți petalele înăuntru (asigurați-vă că sunt într-un singur strat. )
 3. Închideți cartea (încercați să nu aruncați petalele.
  3
  Închideți cartea (încercați să nu aruncați petalele. )
 4. Așteptați o săptămână sau două, iar petalele dvs. ar trebui să fie uscate.
  4
  Așteptați o săptămână sau două, iar petalele dvs. ar trebui să fie uscate.

Cap 4
Utilizarea și stocarea trandafelor uscate

 1. Stocați petale de trandafiri uscate în cutii de cafea, cutii sau borcane de sticlă.
  1
  Stocați petale de trandafiri uscate în cutii de cafea, cutii sau borcane de sticlă. Petalele uscate pot fi depozitate în acest mod pe perioade lungi de timp. Asigurați-vă că recipientele de depozitare se sigilează cu atenție pentru a împiedica pătrunderea insectelor și a consuma petalele. Nu le păstrați în lumina directă a soarelui.
 2. Decideți cum doriți să utilizați petalele de trandafir.
  2
  Decideți cum doriți să utilizați petalele de trandafir. Opțiunile sunt nesfârșite. Utilizați-le în nunta dvs., creați o experiență senzuală sau adăugați-le în potpuri sau încercați una dintre următoarele.
 3. Adăugați petale de trandafir la băutura preferată.
  3
  Adăugați petale de trandafir la băutura preferată. Îmbunătățiți un cocktail de trandafir, creați un pumn festiv de petale de trandafir, sau răsfățați-vă cu apă răcoritoare.
 4. Obțineți artificii și adăugați petale de trandafir la meserii dvs.
  4
  Obțineți artificii și adăugați petale de trandafir la meserii dvs. Creați un colier din margele de petale de trandafir sau creați un miros unic cu parfum de petale de trandafir.
 5. Adăugați câteva petale la alimente.
  5
  Adăugați câteva petale la alimente. Încearcă sandwich-uri de petale de trandafir. Obțineți rustic făcându-vă propriul gem de petale de trandafir, sau fățiți petale de trandafiri roșii pentru a adăuga la un tort.