Cum să a desena un cub imposibil

Un cub imposibil (uneori numit un cub irațional) este o ilustrare a unui cub care nu ar putea exista niciodată în viața reală. Unul este prezent în litografia MC Escher, Belvedere, dar, din fericire, nu trebuie să fii un artist realizat pentru a desena. Acest articol vă va învăța cum să faceți un cub similar.

Cap 1
Paralelogramă cu imposibilul cub

 1. Desenați o paralelogramă verticală subțire cu colțul din stânga jos deschis; de acolo, desenați două linii care merg orizontal, arătate în roșu.
  1
  Desenați o paralelogramă verticală subțire cu colțul din stânga jos deschis; de acolo, desenați două linii care merg orizontal, arătate în roșu.
 2. Adăugați două linii de conectare în partea dreaptă a paralelogramului.
  2
  Adăugați două linii de conectare în partea dreaptă a paralelogramului. Ar trebui să formeze un "L".
 3. Adăugați încă două linii care continuă din colțul paralelajului, dar trec sub marginea dreaptă.
  3
  Adăugați încă două linii care continuă din colțul paralelajului, dar trec sub marginea dreaptă. Cele două linii se separă apoi pe verticală, una merge în sus și alta se duce în jos pentru a se întâlni cu sfârșitul "L".
 4. Desenați un lat "L" care urmează în cazul în care cele două linii trasate în prealabil sunt de o parte.
  4
  Desenați un lat "L" care urmează în cazul în care cele două linii trasate în prealabil sunt de o parte.
 5. Conectați capătul inferior al lățimii "L" cu colțul din dreapta sus al paralelogramului trasând o linie care urcă și apoi iese (formând un unghi drept) și trece sub liniile pe care le întâlnește.
  5
  Conectați capătul inferior al lățimii "L" cu colțul din dreapta sus al paralelogramului trasând o linie care urcă și apoi iese (formând un unghi drept) și trece sub liniile pe care le întâlnește.
 6. Desenați o linie care începe prin a urmări partea de sus a paralelogramului și apoi urmează partea orizontală a liniei trasată în pasul anterior, trecând de asemenea sub liniile pe care le întâlnește.
  6
  Desenați o linie care începe prin a urmări partea de sus a paralelogramului și apoi urmează partea orizontală a liniei trasată în pasul anterior, trecând de asemenea sub liniile pe care le întâlnește.
 7. Completați un paralelogram în partea de sus a cubului, acesta cu colțul din dreapta sus deschis și conectat la linii duble trasate mai devreme.
  7
  Completați un paralelogram în partea de sus a cubului, acesta cu colțul din dreapta sus deschis și conectat la linii duble trasate mai devreme.
 8. Adăugați o margine în jurul întregului lucru.
  8
  Adăugați o margine în jurul întregului lucru.

Cap 2
Ștergerea pătratului la imposibilul cub

 1. Desenați un pătrat.
  1
  Desenați un pătrat.
 2. Creați un pătrat puțin mai mare în jurul primului.
  2
  Creați un pătrat puțin mai mare în jurul primului.
 3. Desenați un alt pătrat, colțul din stânga jos, în centrul primului pătrat.
  3
  Desenați un alt pătrat, colțul din stânga jos, în centrul primului pătrat.
 4. Creați un pătrat în jurul noului pătrat, de asemenea.
  4
  Creați un pătrat în jurul noului pătrat, de asemenea.
 5. Ștergeți fiecare colț al celor două pătrate.
  5
  Ștergeți fiecare colț al celor două pătrate. Conectați fiecare colț cu același colț în celălalt pătrat.
 6. La părțile în care stânga pătratului 2 și partea superioară a pătratului 1 se suprapun reciproc, ștergeți un pic pentru a face linia orizontală, ștergeți părțile verticale.
  6
  La părțile în care stânga pătratului 2 și partea superioară a pătratului 1 se suprapun reciproc, ștergeți un pic pentru a face linia orizontală, ștergeți părțile verticale.
 7. La părțile în care se suprapun dreapta pătratului 1 și partea inferioară a pătratului 3, ștergeți părțile orizontale și păstrați elementele verticale.
  7
  La părțile în care se suprapun dreapta pătratului 1 și partea inferioară a pătratului 3, ștergeți părțile orizontale și păstrați elementele verticale.