Cum să te imbraci pentru a impresiona fetele

Este o concepție greșită că oamenii nu pot fi eleganți. Astăzi există multe stiluri diferite pe care oamenii le pot purta. Mai mult decât hainele, impresionarea fetelor se reduce la încredere. Purtarea de îmbrăcăminte, care este stilul tău, mă ajută și te potrivește bine, îți va da acea încredere. Impresionarea femeilor cu felul în care vă îmbrăcați este de a găsi stilul dvs. și punerea împreună împreună!

Cap 1
Alegerea unui stil

 1. Alegeți un stil sau două pentru care doriți să mergeți cu dulapul.
  1
  Alegeți un stil sau două pentru care doriți să mergeți cu dulapul. [2] Un exemplu de stil este "rocker", el poartă blugi, blugi, jachete de piele și pantofi de tenis contravers. Uitați-vă la hainele pe care le dețineți și decideți ce fel de stil aveți deja. Dacă nu aveți un stil, este util să decideți ce stil este potrivit pentru dvs. În primul rând, ar fi util să te gândești la cineva care se îmbracă într-un mod care îți place. Identificați acel stil special - de exemplu, dacă vă plac cămăși, jachete de tweed, cravate și pantofi oxford - vă plac aspectul profesorului. Înainte de a vă decide un stil, întrebați-vă: aspectul ăsta are sens pentru mine și pentru interesele mele? Alegeți din următoarea listă a unor stiluri comune pentru bărbați: profesionist, colegial, sportiv, playboy, minimalist, profesor, rocker, pădurar, om de agrement. [3] Există, desigur, mai multe stiluri decât sunt enumerate acolo. Amintiți-vă, stilurile sunt flexibile. Obiectivul din spatele alegerii unui stil este acela de a vă oferi un șablon pentru a vă construi stilul. Veți fi cei mai încrezători și mai atrăgători atunci când stilul dvs. devine o extensie a dvs. [4]
 2. Începeți cumpărăturile pentru stilul pe care doriți.
  2
  Începeți cumpărăturile pentru stilul pe care doriți. Întreabă-i pe oamenii pe care îi cunoști, care au acel stil în care îți iau hainele și mergi la acele magazine pentru a cumpăra. Faceți cercetări online pentru a găsi exemple de bărbați care poartă acel stil și apoi căutați companiile sau mărcile asociate stilului respectiv. De exemplu, dacă vă place stilul de pădurar, vă recomandăm să începeți cumpărăturile la Lands End. Cumpărăturile online reprezintă o altă opțiune excelentă și, dacă nu vă place mulțimile, vă va împiedica să vă grăbiți în timp ce faceți cumpărături. În plus, există companii online și consultanți care vă vor ajuta să găsiți stilul potrivit pentru dvs., cu toate acestea, această opțiune este puțin mai scumpă.
 3. Cumpărați accesorii care merg cu stilul tău.
  3
  Cumpărați accesorii care merg cu stilul tău. Accesorii potrivite vor merge mult pentru stilul tău. Luați în considerare accesoriile care merg împreună cu stilul dvs., de exemplu, puteți cumpăra o pereche clasică de interdicții de raze, dacă doriți să vedeți aspectul rocker sau un ceas din piele frumos pentru a merge cu stilul profesorului.

Cap 2
Efectuarea unei impresii corecte

 1. Ia hainele personalizate sau modificate pentru a vă potrivi corect.
  1
  Ia hainele personalizate sau modificate pentru a vă potrivi corect. Luați costumul la un croitor pentru a fi montat sau aveți un reprezentant al serviciului pentru clienți la un magazin de îmbrăcăminte cu reputație pentru a vă ajuta să cumpărați îmbrăcăminte care se potrivește. Când mergeți la distribuitor sau croitor, întrebați-i cum trebuie să se potrivească hainele. La Club Monaco, J. Crew și Banana Republic, ei vor lua măsurătorile și îți vor schimba îmbrăcămintea pentru a te asigura că se potrivește corect. [5] Într-un studiu în care fețele bărbaților au fost șterse, bărbații care purtau un costum personalizat, spre deosebire de un magazin foarte asemănător, cumpărau costum, au fost considerați ca fiind mai încrezători, mai de succes, mai flexibili și cu un câștigător superior de către participanții studiu. [6] Studiile au arătat că oamenii fac judecăți rapide despre dvs., în funcție de modul în care sunteți îmbrăcați. Studiul a arătat că diferențele mici în îmbrăcăminte, de exemplu, dacă inseamna pantalonii dvs. a fost prea scurt, reflectă rău asupra impresiei oamenilor asupra personalității și abilităților dumneavoastră. [7] Luați notă dacă sunteți sub 5â € ™ 10 înalt, majoritatea companiilor de design de îmbrăcăminte pentru bărbați care sunt 5â € ™ 10, și astfel hainele făcute pentru bărbați de către majoritatea comercianților cu amănuntul, probabil, nu te va potrivi corect. Din fericire, Jaden Lam, Jimmy Au pentru bărbați 5 și 8 și Under, și Peter Manning NYC, au făcut îmbrăcăminte cu dvs. în minte. [8]
 2. Alegeți culorile pe care le purtați cu grijă.
  2
  Alegeți culorile pe care le purtați cu grijă. Dacă purtați culorile corecte pentru tonul pielii dvs., veți accentua aspectul dvs. bun, în timp ce purtarea culorilor greșite va fi nefolositoare. De regulă, roșu aprins, roz pal, teal și vinete, arată bine pe toate tipurile de piele. [9] Decideți dacă aveți un ton pielii cald sau un ton rece de piele. Dacă aurul arata cel mai bine pe tine, atunci probabil că ai un ton cald de piele. Cu toate acestea, dacă argintul arata cel mai bine pe tine, tonul pielii tale este probabil rece. Dacă subtilitățile pielii sunt galbene, atunci aveți un ton cald de piele. Tonurile delicate ale pielii tind să aibă o subtilă roz sau roz. Dacă aveți un ton pielii cald, purtând tonuri de pământ de fildeș, portocaliu, galben, maro și verde, va fi măgulitor pentru tipul dvs. de piele. Dacă aveți un ton rece de piele, purtând tonuri de bijuterii de alb pur, negru, albastru și verde roz, va fi cel mai atractiv pentru tine. Dacă mergeți la un club și doriți recurs sexual, purtați roșu; un studiu multicultural a arătat că bărbații purtând roșu s-au dovedit a fi mai atractive și mai de dorit sexual față de femei. [10] Atenție, nu purtați mai mult de trei culori împreună. Aceasta va distrage atenția de la efectul dorit.
 3. Fii cel mai bun îmbrăcat în cameră.
  3
  Fii cel mai bun îmbrăcat în cameră. Luați întotdeauna în considerare contextul în care mergeți atunci când vă îmbraciți, dar greșiți de partea exagerată, mai degrabă decât de îmbrăcăminte. Când îți pasă de cum arată, arată așa, fii mândru! Femeile vă vor aprecia îngrijirea și vă vor respecta mai mult pentru aceasta. Dacă nu sunteți sigur despre codul de îmbrăcăminte pentru un eveniment, sunați-l pe gazdă și întrebați-l despre ce îmbrăcăminte potrivită este pentru eveniment.

Cap 3
Legând-o împreună

 1. Cumpărați haine care vor dura pe termen lung.
  1
  Cumpărați haine care vor dura pe termen lung. Achiziționați piese interschimbabile și de durată care vor dura mult timp. Cumpărați cea mai bună calitate pe care o puteți permite; și nu cumpărați prea multe piese de îmbrăcăminte la modă care vor dura doar un singur sezon. [11]
 2. Cumpărați pantofi de cea mai bună calitate pe care le puteți permite.
  2
  Cumpărați pantofi de cea mai bună calitate pe care le puteți permite. Pantofii ar trebui să fie piatra de temelie a stilului tău. Pantofii frumosi sunt piesa esentiala pentru fiecare tinuta pe care o imbinati. Investește într-o pereche frumoasă de căpșuni lungi (pantofi de rochie de oxford), deoarece sunt perfecte atât pentru costume, blugi, cât și pentru tot ce este între ele. Puteți arăta grozav în aripi lungi de culoare brună peste tot, cu excepția ocaziilor formale. [12] Cumpărați o pereche de pantofi simpli din piele albă sau pânză pentru a vă face costumele casual pop. Aceste pantofi te vor face să arăți mai tânăr, mai potrivit și mai distractiv. Ia o pereche de cizme casual. Casual cizme sunt excelente pentru a face activități în aer liber sau drumeții în jos pe stradă la barul dvs. local.
 3. Luați unele riscuri cu alegerile dvs. de îmbrăcăminte.
  3
  Luați unele riscuri cu alegerile dvs. de îmbrăcăminte. De exemplu, puteți rămâne autentic pentru a cumpăra piese interschimbabile și atemporale prin cumpărarea acelei jachete de piele pe care ați dorit dintotdeauna să o dețineți, dar nu a avut niciodată curajul să cumpere. Nu știți niciodată, schimbarea aspectului dvs. poate atrage atenția femeilor care vă interesează. Acordați atenție reacțiilor oamenilor la îmbrăcămintea dvs., dar nu vă descurajați. Cunoaște-ți publicul țintă și îți îmbraci să-i impresionezi. Ignorați prietenii de tip care ți-ar putea da greu.
 4. Purtați haine curate și fără riduri.
  4
  Purtați haine curate și fără riduri. Luați-vă hainele la curățătorie sau spălați-vă hainele după ce le purtați, având grijă să le îndoiți sau să le atârnați astfel încât să nu se ridice. Dacă ieșiți, luați fierul la haine pentru a vă asigura că arată ascuțit.
 5. Utilizați spălarea de corp sau spălarea corpului pentru a mirosi bine înainte de a ieși.
  5
  Utilizați spălarea de corp sau spălarea corpului pentru a mirosi bine înainte de a ieși. Luați un duș cu spălarea corpului preferat înainte de a vă pune hainele curate. Dacă purtați colonia, luați în considerare utilizarea unei spații de spălare gratuită pentru a vă menține mirosurile. Dacă utilizați o colonie, asigurați-vă că o utilizați cu ușurință, stropind cu un picior departe de corp și alegeți una sau două locuri pe corp pentru a pulveriza, cum ar fi încheietura mâinii sau pieptul.