Cum să te îmbraci pentru o petrecere de ceai

Parfumurile de ceai sunt ocazii în care oamenii se întâlnesc să se bucure de ceai și să mănânce alimente dulci, cum ar fi cupcakes și gateaux. O petrecere de ceai este o afacere destul de clasică, deci trebuie să știți cum să vă îmbracați pentru unul, indiferent dacă sunteți adult sau copil.

Cap 1
Îmbrăcăminte pentru o petrecere de ceai

 1. Verificați invitația.
  1
  Verificați invitația. Dacă aveți indicații privind stilul de îmbrăcăminte, inclusiv orice cerințe pentru costumele de purtare, urmați-le cât mai strâns posibil. Dacă nu este specificat nimic, treceți prin ceea ce știți despre persoana care v-a invitat, timpul zilei, vremea și motivul petrecerii ceaiului, conform următoarelor reguli: Participați la ceai la domiciliul gazdei , sau la un hotel de lux? Dacă acesta este ultimul, luați formalitatea într-o notă. Dimineața petreceri de ceai sunt mai puțin formale decât ceaiurile de după-amiază. Ceaiul de seară este cel mai puțin formal dintre toate. Îmbrăcămintea pentru ceaiurile de vară și de primăvară va fi, în general, mai puțin formală decât ceaiurile de toamnă și toamna. Participați la un ceai ocazional "doar pentru că" sau un ceai mai formal pentru un eveniment cum ar fi angajarea sau introducerea unui demnitar? Dacă încă nu sunteți sigur, telefonați gazda sau gazda pentru a afla mai multe. Sau, dacă evenimentul este ținut la un hotel sau un magazin de ceai, telefonați compania și solicitați îndrumare.
 2. Luați în considerare purtarea casual inteligent.
  2
  Luați în considerare purtarea casual inteligent. O petrecere de ceai este un eveniment special și amintește de zilele trecute, când oamenii ar face mult efort să se prezinte bine atunci când se întorc la casa altcuiva pentru ceaiul de după-amiază. Casualul inteligent va consta, de obicei, din: Femei: o rochie elegantă cu o jachetă (rochia poate fi chiar stil semi-seara); sau pantaloni eleganți (pantaloni) și o bluză de mătase cu pulover de cașmir sau cardigan sau set twin sau o jachetă; dacă într-adevăr trebuie să purtați blugi, asigurați-vă că sunt foarte la modă și elegant; purtați întotdeauna pantofi de calitate superioară; Fetele: o rochie destul de petrecere sau o fusta si o combinatie de top, pantofi ingeniosi, arcuri de par si o palarie. Și dacă invitația spune "rochie fantezie" sau "costume", consultați secțiunea Pansamentul pentru copii pentru ceai de mai jos pentru mai multe sfaturi. Barbatii: Un costum casual fara cravata; pantaloni cu cămașă și cămașă de polo sau cămașă casuală; adăugați jachete sau pulovere elegante. Băieți: Pantaloni și cămăși; poate un costum, dacă ocazia o cheamă cu adevărat.
 3. Selectați o pălărie potrivită.
  3
  Selectați o pălărie potrivită. Pălării de petrecere a ceaiului sunt potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru femei. Căutați-le în magazine, buticuri locale de îmbrăcăminte sau pe site-uri care se specializează în industria militară. Dacă nu găsiți unul care vă place, există seturi de pălării ceai pentru petreceri, pentru a vă face pălăria proprie, care poate fi de asemenea achiziționată online. Pălării pe care le-ați purta la carnaval de curse, festivaluri de vară, sau orice eveniment elegant, cum ar fi o nunta sau petrecere aniversare sunt toate ideale. Dacă vă veți simți bine purtând-o să vizitați Regina Angliei sau un șef de stat, atunci este o pălărie perfectă. Navigați prin reviste impresionante pentru o idee despre ceea ce este în mod curent în prezent, în special reviste care raportează despre ce regalitate din întreaga lume poarta în ultima vreme.
 4. Purtați accesorii elegante.
  4
  Purtați accesorii elegante. O petrecere de ceai este o scuză fantastică pentru a scoate bijuteriile preferate și alte accesorii. Perlele sunt absolut perfecte, cum ar fi broșe, brățări și cochilii de gât. Eșarfe de mătase, curele de cap, arcuri, ciorapi de mătase și pantofi încântați sunt cu siguranță încurajați.
 5. Purtați zâmbetul cel mai cald.
  5
  Purtați zâmbetul cel mai cald. Aceasta este o ocazie de distracție și bucurie, în care vă așteaptă o mâncare delicioasă și o companie bună.

Cap 2
Îmbrăcăminte pentru petrecerea de ceai pentru copii

 1. Verificați invitația pentru o temă.
  1
  Verificați invitația pentru o temă. Multe petreceri de ceai pentru copii vor avea o temă specifică pentru costume, cum ar fi prințese sau caractere de poveste. Pentru a vă asigura că copilul dvs. nu se simte părăsit, încercați să înțelegeți ferm codul de îmbrăcăminte. Dacă invitația nu conține o listă, apelați gazda / gazda și aflați ce este recomandat.
 2. Adunați piese de distracție pentru costume.
  2
  Adunați piese de distracție pentru costume. Cele mai multe petreceri de ceai pentru copii sunt centrate pe o temă de dress-up. Iată câteva modalități de a aduna obiecte pentru copilul dvs.: Căutați propriul dulap. Ai ceva ce nu ai fi pierdut inima? Articolele obișnuite pe care le puteți utiliza includ legăturile, bilele lungi, bluze, curele și eșarfe. Uită-te în jurul depozitelor sau magazinelor. Spațiile de depozitare pot fi locații excelente pentru a găsi pălării, pantofi și pantofi scandaloși pentru copilul dvs. să vă îmbraci. Consultați magazinele de distribuție pentru petreceri. Dacă sunteți în căutarea pentru elemente cum ar fi boa pene, tiaruri din plastic, wands, capes, sau aripi zână, vizitați magazin local de aprovizionare de partid sau a verifica afară unul online. Cele mai multe tipuri de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte ca acestea.
 3. Adăugați bijuterii pentru costume (opțional).
  3
  Adăugați bijuterii pentru costume (opțional). Corzi lungi de perle, cercei bruste de culori și inele false pot fi accesorii amuzante pentru a adăuga un costum pentru copii de ceai. Raid propriul dvs. cutie de bijuterii pentru piese ieftine, sau a verifica afară un magazin de aprovizionare de partid.
 4. Luați în considerare stilul părului copilului dumneavoastră într-un mod "special".
  4
  Luați în considerare stilul părului copilului dumneavoastră într-un mod "special". Deoarece petrecerea de ceai este o ocazie specială, ar putea fi distractiv să stilul părului copilului în consecință. Băieții puteau avea părul slick înapoi sau spike cu pomadă, în timp ce fetele ar putea avea ineluri, împletituri complicate, sau adulți în căutarea sus-dos.
 5. Îmbrăcați-vă copiii într-o manieră similară cu ceilalți sau chiar cu dvs. (opțional).
  5
  Îmbrăcați-vă copiii într-o manieră similară cu ceilalți sau chiar cu dvs. (opțional). Dacă este o petrecere de ceai pentru adulți și copii, luați în considerare potrivirile potrivite pentru distracție. Rochii de culoare roșie sunt ușor de a se potrivi cu ajutorul accesoriilor.