Cum să te îmbraci ca și tine în anii '60

Ați văzut acele icoane de modă care aduceau o perioadă de timp și arată atât de frumos? Acum tu, da, poate fi acea pictogramă de modă și să-i faci pe cei 60 înapoi în stil. Poți să rotești genele delicioase și acel stil care a făcut pe oameni să se oprească în urmele lor, iar gâtul se învârte.

Cap 1
Par

 1. Stiluri glamour de 60.Pentru a atinge stilul 60 de capsuni, pieptenele pieptene în timp ce uda, adăugați produsul deținător.
  1
  Stiluri glamour de 60.Pentru a atinge stilul 60 de capsuni, pieptenele pieptene în timp ce uda, adăugați produsul deținător. Parul ne-spălat este ideal deoarece este mai rigid și are mai mult decât părul curat.
 2. Puneți coșuri mari sau cutii de sifon de culoare portocalie pe marginile părului și scoateți-le când părul sa uscat.
  2
  Puneți coșuri mari sau cutii de sifon de culoare portocalie pe marginile părului și scoateți-le când părul sa uscat. Apoi, luați un fir de păr, țineți-l și tachinați coroana părului, trăgând pieptenele în sus și în jos. Asigurați-vă că părăsiți părul neted.Comb în jur și fiți atenți în plus pentru a nu vă deranjează capetele curbate. Bouffants, stupi și pixies și bobs au fost foarte populare pe parcursul anilor 60, mai mult decât hippie ultra celebru. Perucii au fost foarte populare în anii '60 pentru femei. Era normal să ai o perucă în casa mea pentru o privire diferită. Părul fals a fost salvat timp de câteva săptămâni în "șobolani" și a fost adăugat sub stupi pentru a le face mai mari. Dacă vă interesează contracultura de la mijlocul până la sfârșitul anilor '60

Cap 2
Machiaj

 1. 60 de ani, machiajul se învârte în jurul unei rime grele și pătrunde o pulbere translucidă a pielii.
  1
  60 de ani, machiajul se învârte în jurul unei rime grele și pătrunde o pulbere translucidă a pielii. Indiferent dacă doriți un aspect Twiggy, un aspect Sharon Tate sau un aspect Pattie Boyd, asigurați-vă că utilizați șurubelniță și rimel. Accentuați-vă pe creastă folosind un ochi de pisică și terminați-o cu o bătaie falsă. Buzele nude nu erau singurele discontinue, femeia purta roz, piersici, culori de corali și contrar credinței femeilor conservatoare agățate de rujul roșu.
 2. După poza Cleopatra (1962).
  2
  După poza Cleopatra (1962). Elizabeth Taylor și umbra ei strălucitoare și ochi de pisică luminând lumea modei de furtună. Această pereche faimosă a fost potrivită cu un ruj roz deschis sau buze goale. Femeile totuși au ținut minte "Adu-ți buzele cu unghiile". Încercați să găsiți un lac de unghii nud care se potrivește cu buza voastră nudă, unghiile de coral roz pentru a se potrivi acelei culori minunate a buzelor de corali pentru a obține strălucirea autentică a anilor '60.

Cap 3
Haine

 1. 1960-1964.
  1
  1960-1964.
 2. Totuși, o femeie potrivită nu ar fi fost prinsă niciodată morți în hainele groaznice (pantaloni / pantaloni) până la sfârșitul anilor '60.
  2
  Totuși, o femeie potrivită nu ar fi fost prinsă niciodată morți în hainele groaznice (pantaloni / pantaloni) până la sfârșitul anilor '60. Căutați jachete de culoare solidă în blues, roz, tweed și maro închis.
 3. Pentru privirile anilor '60, fugind de modele foarte neobișnuite, cea mai mare femeie era capul peste tocuri pentru aspectul conservator, gândește Jackie Kennedy.
  3
  Pentru privirile anilor '60, fugind de modele foarte neobișnuite, cea mai mare femeie era capul peste tocuri pentru aspectul conservator, gândește Jackie Kennedy. Căutați jachete de culoare solidă în blues, roz, tweed și maro închis. Încercați bluzele în pasteluri solide și tipărite cu trandafiri elegant, mici.
 4. Să vorbim despre acei Hippies și Mod 1964-1969
  4
  Să vorbim despre acei Hippies și Mod 1964-1969 . Aceste stiluri celebre nu au fost pe deplin binevenite pe străzi până la mijlocul anilor șaizeci, (64-66).
 5. Dar femeile au rupt încă o pagină din modul lor scandalos și purtau rochii colorate colorate, rochii de polo, imprimeuri impresionante, inspirate de "Flower Power" și printuri psihedelice.
  5
  Dar femeile au rupt încă o pagină din modul lor scandalos și purtau rochii colorate colorate, rochii de polo, imprimeuri impresionante, inspirate de "Flower Power" și printuri psihedelice. Adolescenții s-au îmbrăcat destul de conservator în școală până în 1967, când aspectul hippie a devenit mainstream.

Cap 4
Pantofi

 1. 1960-1964
  1
  1960-1964 La începutul anilor '60 îmbrăcămintea pentru femei a semănat cu sfârșitul anilor '50.
 2. Stați departe de pantofi de tenis, majoritatea femeilor nu au purtat adidași / antrenori în anii 1960.
  2
  Stați departe de pantofi de tenis, majoritatea femeilor nu au purtat adidași / antrenori în anii 1960. Fetele adolescente purtau pantofi de șa, iar fetele purtau "Buster Browns", copiii Mary Janes care se îndoiau. Este timpul să simplificăm anii 1965-1969

Cap 5
Bijuterii

 1. Perlele, în anii '60, erau atât de fine și de clasă.
  1
  Perlele, în anii '60, erau atât de fine și de clasă. Femeia purta bijuterii nesfârșite, gândește-o pe Audrey Hepburn în timpul micului dejun la Tiffany's. Femeia purta cercei de perle, coliere de perle, brățări de perle și cercei cu diamante simple.

Cap 6
Inspirație

 1. Ia puțină inspirație!
  1
  Ia puțină inspirație! De la anii '60, pictogramele de moda ca Pattie Boyd, Jean Shrimpton, Jane Fonda, Jane Birkin, Natalie Wood, Brigitte Bardot, Sharon Tate, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Edie Sedgwick si iconul de moda Twiggy. Sau vizionați filmele, mergeți la magazinul dvs. local de filme sau mergeți online și scrieți în filmele 60, Psycho, Păsările, Bonnie și Clyde, Lolita, The Haunting, Micul dejun la Tiffany's, Valea păpușilor, Americanul în Paris, Baby Rosemary, Sexul in Femeia Unica, Splendor in Grass, Povestea West Side, Cum sa-ti ucizi sotia, Păsările, Gidget (emisiunea de televiziune) și să te inspirați de acolo!