Cum să îmbracă acea rochie neagră mică

Un stil esențial introdus de Coco Chanel în anii 1920, [1] rochia neagră clasică poate merge foarte mult. Se poate muta fără probleme de la birou la petrecere - toate cu adăugarea sau scoaterea accesoriilor potrivite și a îmbrăcăminții complementare. Dar într-o lume în care multe femei se bazează pe rochia lor neagră, pentru a-și înfrumuseța dulapul și pentru a le face să arate fantastice, poate fi greu să iasă în evidență printre toate celelalte rochii neagră. Iată câteva sugestii pentru a îmbrăca rochia ta neagră, pentru a ieși din mulțime.

Cap 1
Alegeți rochia potrivită pentru cea mai potrivită ocazie

 1. Începeți cu rochia neagră mică.
  1
  Începeți cu rochia neagră mică. Nu toate rochiile negre sunt egale; unii au mai mult stil și mai mult decât altele. Atunci când alegeți o rochie neagră mică, țineți cont de următoarele lucruri: Îmbrăcăminte de zi pentru petreceri, prânzuri și evenimente: purtați o rochie schimbată în negru, cu un decolteu. Evitați orice lucru care se agață de corp și se sprijină în jurul rochiilor care scot conturul corpului. Lungimea trebuie să scadă exact sub genunchi. Acest lucru este potrivit și pentru birou. [2] Pentru uzura de birou, țesăturile mai moi arata grozav în negru. [3] Și crep de lână ușoară este o tesatura de vara buna daca poarta o rochie neagra. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_8fca2bc1c2')
 2. Purtați rochia, mai degrabă decât să lăsați rochia să vă poarte.
  2
  Purtați rochia, mai degrabă decât să lăsați rochia să vă poarte. Negrul este culoarea finală clasică și cea mai ușoară de a lucra cu ea, și dacă o poți purta bine, nu poți greși. Cu toate acestea, negrul nu se potrivește tuturor. De exemplu, poate scurge tonuri de piele palidă sau poate pur și simplu face ca unii oameni să se simtă prea amețiți și îndoliți. [8] Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să evitați rochii negre mici. În cazul în care negrul nu vă convine, asigurați-vă că păstrați rochia cât mai departe de fața dvs. (cum ar fi folosirea unei adâncituri sau a adânciturii și a chingilor în loc de mâneci). [9] În acest fel, nu se va scurge culoarea de pe față, dar puteți totuși să beneficiați de eleganța, simplitatea și fundalul purtării negre.

Cap 2
Accessorize

 1. Adăugați chilot.
  1
  Adăugați chilot. Chilotul mărește tonul pielii pe picioare și oferă o notă finală aspectului. Pentru uzura de seara, chilotul de culoare neagra, gri sau gri, este o alegere excelenta. Ciorapii colorați ar putea funcționa, de asemenea, cu o rochie neagră, cu condiția ca culoarea să se potrivească cu alte accesorii și este potrivit pentru vârsta și tonul pielii. Pentru uzura de iarnă, amintiți-vă că picioarele au tendința de a arăta mai mult când se potrivesc culorile pentru încălțăminte și colanți [10].
 2. Alegeți pantofii potriviți.
  2
  Alegeți pantofii potriviți. Îmbrăcarea rochiei neagră cu pantofi este o parte semnificativă a aspectului, deoarece pantofii pot oferi o culoare sau un stil de contrast pentru rochie. Pantofii purtați cu rochia neagră mică ar trebui să fie de o calitate foarte bună până la o calitate excelentă, deoarece sunt o piesă de trăsături și ochii oamenilor vor fi atrași cu ei cu fundalul rochiei neagră. Încearcă apartamente neagră, neagră, pentru un aspect casual potrivit pentru birou sau pentru un eveniment informal. Slingback-urile în stil Chanel sunt, de asemenea, adăugiri bune pentru îmbrăcămintea de zi. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_2c465c2847')
 3. Utilizați bijuteriile pentru a lumina rochia neagră.
  3
  Utilizați bijuteriile pentru a lumina rochia neagră. Rochia neagră mică oferă un fundal magnific pentru prezentarea bijuteriilor preferate. Adăugări care funcționează bine includ un colier care se potrivește stilului de rochie al rochiei, o broșă fixată într-un loc drăguț sau un updo cu cercei îndrăzneți. Lista este cu adevărat nesfârșită în măsura în care combo-urile merg! WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_31a6690c80')
 4. Adăugați o centură la rochia neagră.
  4
  Adăugați o centură la rochia neagră. Cu condiția ca stilul rochiei să se ocupe de adăugarea unei centuri, ea poate oferi o caracteristică foarte contradictorie pe rochia ta neagră. Selectați o centură pentru culoare, textura, strălucire sau model. Singura preocupare este să vă asigurați că se potrivește bine cu rochia în ansamblu - verificați aspectul complet în oglindă.
 5. Adăugați o eșarfă.
  5
  Adăugați o eșarfă. Dacă vă place să purtați eșarfe, acest lucru poate face un plus minunat pentru o rochie neagră. Selectați o imprimare sau model care se potrivește cu celelalte adăugiri ale rochiei și asigurați-vă că eșarfa este de înaltă calitate, cum ar fi o eșarfă de mătase. O învelitoare de mătase poate face un plus elegant unei rochii neagră netedă. Încercați o pereche foarte simplă de pompe negre, de preferință rotunjite și o pereche de cernei de candelabru cu o folie de mătase Dupioni. Cerceii de candelabru și coajă de mătase Dupioni arată foarte bine atunci când se potrivesc și o culoare caldă.
 6. Dacă nu vă deranjează să purtați mănuși, vă puteți îmbracă într-adevăr rochia neagră.
  6
  Dacă nu vă deranjează să purtați mănuși, vă puteți îmbracă într-adevăr rochia neagră. Mănușile albe pentru mănuși de dimineață și mănușile negre pentru seară pot face minuni.
 7. Selectați o pungă potrivită.
  7
  Selectați o pungă potrivită. Din nou, sacul se va observa, deoarece negrul servește ca un fundal pentru tot ceea ce țineți, așa că asigurați-vă că sacul este tratat ca parte a aspectului general de moda. Punga nu trebuie să se potrivească cu pantofii sau alte accesorii, dar ar trebui să se amestece bine cu schema de culori. O geantă mică de ambreiaj este un aspect minunat, discret. Încercați o culoare strălucitoare sau strălucitoare pentru a se îmbrăca în seara. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_a50801a7f3')
 8. Adăugați articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru păr la lista de posibile rochii pentru rochia neagră.
  8
  Adăugați articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru păr la lista de posibile rochii pentru rochia neagră. O pălărie bine plasată poate fi potrivită pentru evenimente speciale, cum ar fi întâlniri de curse, evenimente regale și zile foarte calde. Un arc de păr dispus în mod placut, un element floral, o piesă de păr bejweled sau panglici simple poate merge mult pentru a face o declarație minunată cu rochia neagră.

Cap 3
Nu uita machiajul

 1. Potriviți machiajul.
  1
  Potriviți machiajul. Cu o rochie neagră, toate accesoriile ar trebui să aibă o temă de culoare. Același lucru este valabil și pentru machiajul tău. Asigurați-vă că unghiile, ochelarii și rujului se potrivesc cu garderoba. Ca alternativă, asigurați-vă că machiajul dvs. evidențiază cele mai bune caracteristici ale feței dvs. și dă viață întregului dvs. aspect.