Cum să te îmbraci ca un tocilar ca o fată

Îmbrăcarea ca un tocilar poate fi distractiv pentru un costum de Halloween, precum și pentru moda de zi cu zi. Dacă sunteți interesat de frumusețea estetic, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a emula stilul de nerd. Pentru a începe, alegeți un dulap grozav care este drăguț și nerod. De acolo, accesoriile. Ochelarii, cravatele și pungile de tote pot să se solidifice. În cele din urmă, lucrați la un păr bun și un stil de machiaj care vă face să arătați nerd.

Cap 1
Alegerea dulapului tău

 1. Du-te pentru o rochie nerod sau fusta.
  1
  Du-te pentru o rochie nerod sau fusta. Oamenii de multe ori simt că nu pot fi feminini și neruși. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat. Multe fete nerd se bucură de o rochie frumoasă sau o fustă care se potrivește bine cu stilul de nerd. [1] Mini-rochii arata de multe ori ca ceva dintr-un film super-erou. Dacă vă simțiți confortabil cu o rochie mai scurtă și mai dezvăluită, acest lucru poate arăta grozav într-un costum proastă. Culorile strălucitoare creează deseori un aspect ciudat sau nerod, deci nu ezitați să alegeți un costum care atrage atenția asupra dumneavoastră. O mulțime de tocilari se bucură și de fuste. Fuste de culoare colorate pot funcționa bine într-un ansamblu nerdy. Multe fetițe nerd se bucură purtând fusta frizură, care sunt destul de ciudate pentru a se potrivi cu natura excesivă a esteticului nerdy. Puteți merge, de asemenea, pentru o fustă carouri, deoarece aceasta amintește de o uniformă de școală.
 2. Încearcă jupoane.
  2
  Încearcă jupoane. Dacă purtați pantaloni ca parte a costumului dvs., jartierele se pot solidifica. Achiziționați o pereche de bretele la un magazin local de îmbrăcăminte, legați-le pe pantaloni și apoi ridicați-le peste umeri. [2] Suspensiile colorate luminos vă pot ajuta. Mulți oameni asociază nerudiness cu un stil oarecum dezordonat, astfel încât susținătorii dramatic nepotriviți pot ajuta cu aspectul. De exemplu, ați putea purta broșe roz peste o cămașă roșie. Strângeți suspensiile astfel încât să ridice pantalonii și pantalonii în sus. Aceasta contribuie și mai mult la aspectul neroditor.
 3. Purtați un tricou publicitar interesant.
  3
  Purtați un tricou publicitar interesant. Puteți încerca, de asemenea, un simplu tricou. Online, puteți găsi tricouri cu imprimări pe ele dintr-o varietate de aspecte ale culturii nerd. De exemplu, obțineți un tricou cu un citat de la Doctor Who. Alegeți un tricou publicitar pentru un super-erou. Obțineți un tricou Star Wars sau Star Trek. Un tricou simplu, atunci când este asociat cu alte articole de îmbrăcăminte și accesorii tipic, vă poate ajuta să arătați ca un tocilar. [3]
 4. Selectați încălțămintea potrivită.
  4
  Selectați încălțămintea potrivită. Vrei să te asiguri că și picioarele tale sunt în căutarea de nerdy. Nu există niciun tip de încălțăminte pentru fete nerd, dar aveți o varietate de opțiuni în funcție de restul aspectului dvs. [4] Dacă purtați o rochie sau o fustă, cizme asemănătoare gladiatorului cu o gleznă mare vă pot ajuta. Puteți merge, de asemenea, pentru ceva de genul Doc Martens. Aceste cizme pot aminti oamenilor de super-eroi ca Wonder Woman. Pantofii Converse sunt, de asemenea, populare în cultura nerd. Dacă aveți o pereche veche de conversație, acest lucru poate ajuta, de asemenea, ca tocilari sunt adesea văzuți ca prajituri oarecum neglijent.
 5. Încercați o cămașă cu pantaloni cu talie mare.
  5
  Încercați o cămașă cu pantaloni cu talie mare. Dacă doriți să mergeți pentru un look cam nebun de vrăjitor, încercați să purtați o cămașă mare cu nasturi și pantaloni scurți tricouri. Dacă folosești jerseuri, poți să le folosești pentru a trage și mai mult pantalonii scurți. Acest lucru poate crea un aspect ciudat, nerid. [5] Este o idee bună să mergeți pentru o cămașă care nu se potrivește. Acest lucru contribuie la aspectul oarecum dezordonat, nefolositor, care se asociază cu cultura de nerd. Alegeți o cămașă de câteva dimensiuni mai mare decât cea pe care o purtați în mod regulat.
 6. Du-te pentru culori strălucitoare și modele necorespunzătoare.
  6
  Du-te pentru culori strălucitoare și modele necorespunzătoare. Veți dori să arăți cam întâmplător dacă nu vă faceți griji. Prin urmare, du-te pentru o varietate de modele și culori. Este o idee bună să încerci să te lupți puțin pentru aspectul nerd. Alegeți culori mai luminoase, cum ar fi nuanțele luminoase ale culorilor primare. Simțiți-vă liber să faceți combinații potrivite de potrivire. De exemplu, du-te pentru o cămașă purpuriu cămașă cu pantaloni portocalii. Modelele pot ajuta, de asemenea, mai ales dacă aveți o varietate de tipuri diferite de modele. Purtați un tricou polka dot cu o fustă dungată, de exemplu.

Cap 2
Colectarea accesoriilor

 1. Purtați o pereche mare de ochelari.
  1
  Purtați o pereche mare de ochelari. Dacă vrei să fii un tocilar, ochelarii sunt cheia pentru a-ți consolida aspectul. Nu trebuie să purtați propriile ochelări. De fapt, dacă mergeți la o petrecere de costume, este o idee bună să purtați contacte pentru a preveni răsturnarea sau răsturnarea ochelarilor. Puteți să faceți cu ușurință o pereche de ochelari falsi cu o pereche ieftină de ochelari de soare. [6] Achiziționați o pereche de ochelari de soare de la un magazin local sau de benzină. Cu cât sunt mai mari, cu nerostitul pe care îl vor arăta. Când ajungi acasă, scoateți lentilele. Poți purta aceste ochelări pentru a te ajuta cu aspectul tău nerod. De asemenea, puteți pune o bucată de bandă de mascare în mijlocul ochelarilor. Ochelarii sparte sunt una dintre multele stereotipuri pe care oamenii le au de tocilari.
 2. Carry Carry.
  2
  Carry Carry. Mulți tocilari sunt predispuși să fie viermi de carte. Acesta vă poate ajuta să transportați o varietate de cărți împreună cu dvs. pentru a vă consolida aspectul nerd. Cărțile pot fi un plus deosebit de util pentru un costum de cocoș la o petrecere. Vă poate ajuta să selectați diferite tipuri de cărți după interes. De exemplu, puteți decide să fiți un tocilar literar și să purtați clasici, cum ar fi lucrările lui Jane Austin sau Virginia Woolf. De asemenea, poți decide să fii un tocilar al științei și să iei cărți de Carl Sagan și Stephen Hawking. Dacă cărțile sunt prea greoaie pentru a fi purtate, duceți-vă câteva cărți de benzi desenate. Mulți tocilari sunt interesați de super-eroi, așa că opriți-vă de un magazin de benzi desenate și obțineți câteva cărți pentru a le purta.
 3. Adu o pungă tote.
  3
  Adu o pungă tote. Dacă mergeți la o petrecere mai ales, o pungă tote vă poate ajuta. Puteți purta aici accesoriile dvs. și le puteți scoate în timpul anumitor puncte ale petrecerii. O pungă simplă, din piele sau dintr-un material similar, poate lucra aici. Poate fi destul de simplu de găsit. Cu toate acestea, puteți merge pentru ceva puțin mai specific. O tote pungă în tema unei emisiuni TV nerdy poate ajuta cu aspectul nerd. De exemplu, un doctor care a mâncat cu o imagine a TARDIS-ului pe el poate face cu adevărat să pari nerd.
 4. Aveți pixuri, hârtie și un calculator lipind un buzunar pe cămașa ta.
  4
  Aveți pixuri, hârtie și un calculator lipind un buzunar pe cămașa ta. Dacă aveți buzunare, completați-le cu obiecte nerdy. Puneți buzunare, creioane și calculatoare din buzunar. Acest lucru vă poate ajuta să vă faceți să arătați cărți goale și nerd. [7]
 5. Încercați să purtați o cravată.
  5
  Încercați să purtați o cravată. În timp ce legăturile sunt în general gândite ca accesorii ale unui bărbat, o cravată bună poate ajuta cu aspectul furiei. Puteți încerca o cravată mare, puțin gaudioasă, cu un model ciudat. Un polkadot bow-cravată, de exemplu, vă poate ajuta să arăți extra nerdy.

Cap 3
Fă-ți machiajul

 1. Aplicați fundația de pulbere pentru a obține un aspect palid.
  1
  Aplicați fundația de pulbere pentru a obține un aspect palid. Mulți oameni se simt nemulțumiți păreați palizi, deoarece petrec o mulțime de timp în interior. Prin urmare, un ten palid poate ajuta într-adevăr cu un costum ciudat. Utilizați o perie de machiaj pentru a aplica o cantitate mare de fundație ușoară. Alegeți un ton destul de palid și amestecați fundația pe toată fața până veți avea un ton uniform, palid. [8]
 2. Încearcă umbra ochilor neadaptată și colorată.
  2
  Încearcă umbra ochilor neadaptată și colorată. De aici, adăugați fard de ochi. Pe măsură ce tocilarii sunt adesea văzuți ca necorespunzători, alegeți culori strălucitoare și neobișnuite. O fard de ochi albastru, verde sau purpuriu poate lucra pentru un costum. Aveți posibilitatea să utilizați degetele sau o perie de machiaj pentru a aplica umbra ochilor pentru costumul dvs. de cocoș. [9] Este o idee bună să aplicați o nuanță mai ușoară de fard de ochi sau un grund de fard de obraz, înainte de a aplica fardul tău real. Acest lucru poate face culorile luminoase să apară și mai mult. Dacă vă încurcați un pic, nu vă faceți griji. Machiajul care este oarecum murdar poate ajuta de fapt cu aspectul nerd.
 3. Utilizați un colorant colorat.
  3
  Utilizați un colorant colorat. Magazinele vând ochelari într-o varietate de nuanțe. Alegeți o culoare distractivă și strălucitoare, în loc să utilizați negrul. Vrei ca machiajul tău să arate grosolan și puțin ciudat. Ochelarii de culori în nuanțe precum violet, roz și albastru funcționează bine. Aplicați o linie subțire de ochiuri chiar deasupra genelor și altă linie chiar sub genele tale de jos. Puteți, de asemenea, să trageți o linie de ochi pe linia dvs. de apă, atâta timp cât machiajul este în siguranță pentru a fi utilizat în apropierea ochilor. [10] Ar putea fi o idee bună să alegeți o nuanță de ochi care să vă confunde cu fardul de ochi existent. De exemplu, dacă ați făcut fard de ochi verzi, mergeți pentru un dermatograf purpuriu.
 4. Aplicați blush pentru o privire roșie.
  4
  Aplicați blush pentru o privire roșie. O altă noțiune despre tocilari este că sunt timizi și ușor de jenat. Dacă doriți să dezvoltați un aspect roșu care să vă ajute cu costumul de cocoș, adăugați un strat greu de strălucire pe obraji folosind o perie de machiaj.
 5. Adăugați pistrui cu un creion maro.
  5
  Adăugați pistrui cu un creion maro. Freckles sunt considerate oarecum ciudate. Utilizați un creion maro de machiaj și puneți câteva pistrui pe fiecare obraz. Cât de mult doriți este de la dvs. Adăugați suficient că simțiți că arăți destul de nerd. [12]