Cum să te imbraci ca un model (pentru barbati)

Privind până la stilul tău de joc și să te îmbraci ca și cum tocmai ai venit de pe pista sau o fotografie? Pentru a îmbrăca piesa, înțelegeți cum să purtați haine care se potrivesc tipului de corp. Știți când să vă îmbraciți sau să o păstrați ocazional și să experimentați cu un aspect diferit. Cu unele piese de dulap discontinue, puteți găsi stilul dvs. și arătați-vă sartorialistul interior.

Cap 1
Găsirea îmbrăcăminții care te face să fii model

 1. Găsiți-vă aspectul.
  1
  Găsiți-vă aspectul. Îmbrăcarea ca un model masculin este la fel de mult despre balansarea unui stil popular, deoarece este despre a te simți confortabil cu cum arăți. Dacă aveți nevoie de puțină inspirație, mergeți la bloguri, site-uri sau chiar la Pinterest, pentru a vedea ce vă atrage. Site-urile precum GQ, Esquire și fasolea de modă sunt pline de tendințe actuale și vă oferă sfaturi de stil. [1] [2] [3] Pentru a vă imbraca ca un model masculin, aspectul dvs. ar trebui să aibă unele elemente de bază care să fie versatile și să vă arate stilul. Articolele pe care ar trebui să le aveți în dulap: un costum, blugi, chinos, butoane, tricou simplu, pulover, pantofi de rochie, cizme și adidași. Dacă vă place look preppier, du-te cu elemente colorate. Optați pentru mai multe chinos decât blugi; butonul oxford cade peste bumbacul mai umed. Dacă optați mai mult pentru stilul stradal, atunci depozitați-vă dulapul cu diferite nuanțe de aceeași culoare. Optați pentru blugi peste chinos și pantaloni și o potrivire mai subțire.
 2. Obțineți potrivirea potrivită.
  2
  Obțineți potrivirea potrivită. [5] Barbatii au o serie de tipuri de corpuri, stiind ce se potriveste cu dvs. este crucial pentru a arata minunat. Hainele care se potrivesc corect corpului dumneavoastră vă pot face să pari mai înalte, mai subțiri, mai largi sau mai uniform proporționale. Dacă aveți umerii mai largi și o talie mai mică, mergeți cu pantaloni drepți sau subțiri pentru a vă echilibra proporțiile. Cămășile cu gât în ​​cască vă vor ajuta să vă îngustați pieptul, echilibrându-vă corpul. Când este timpul să purtați o jachetă sau un blazer, o mașină nestructurată, cu șuruburi subțiri, va lărgi trunchiul, fără a adăuga prea mult volum la umerii dumneavoastră. Dacă aveți șolduri mai largi și umeri mai îngust, concentrați-vă pe haine drepte tăiate care se potrivesc îndeaproape corpului. Când purtați un blazer, o structură bine structurată, cu o singură breșă, vă va lărgi umerii și vă va șterge trunchiul. Obținerea de haine care se potrivesc corect implică mai mult decât purtarea dimensiunii potrivite. Trebuie să luați în considerare modul în care tăierea unui articol de îmbrăcăminte funcționează și cu tipul corpului dumneavoastră. Consultați un stilist personal pentru a vă oferi sfaturi despre ce tipuri de culori, tăieturi și stiluri se potrivesc cel mai bine tipului de corp. Nu purtați ceva doar pentru că vă place cum arată. Dacă nu arată bine despre tine, atunci nu este bine.
 3. Obțineți detaliile corect.
  3
  Obțineți detaliile corect. De la accesorii la modelele de pe șosete, obținerea punctelor mai fine face o diferență enormă. Adăugați finisajele potrivite și veți arăta ca și cum ați ieșit de pe pistă. [6] Îmbrăcați-vă blugii și le asociați cu ceva la fel de simplu ca un tricou frumos, șosete colorate și unele loafere pentru un aspect elegant care apare. Cravata, șosete, curele și pantofi îți împletesc împreună. Urmează culori și modele asemănătoare, de exemplu, centura brună și pantofii maro. Dacă vă simțiți așa de înclinată, adăugați niște brățări, coliere sau cercei. Doar nu o suprasolicita. Articolele mai mici sunt menite a fi mici, dar nu în prim-plan.
 4. Experimentați cu diferite stiluri și priviri.
  4
  Experimentați cu diferite stiluri și priviri. Puteți arăta ca model un tricou, blugi și cizme; sau într-un costum din trei piese. Îmbrăcarea ca un model într-adevăr vine în jos să se simtă încrezător în aspectul dvs. și care deține stilul tău.
  Emulați stilul celebrității preferate pentru inspirație. Joacă în jur cu diferite combinații de piese pentru a găsi un aspect care este unic pentru tine. Încercați Blazers cu blugi. Schimbați sacoul de costum pentru o cardigan. Îmbrăcați o tinuă formală cu adidași drăguți. În ansamblu, îmbrăcarea ca un model masculin este de a purta costume care accentuează puterile fizice, permițându-vă să vă simțiți încrezători în felul în care arătați.

Cap 2
Îmbrăcăminte pentru fiecare ocazie

 1. Îmbracă-te pentru muncă.
  1
  Îmbracă-te pentru muncă. Când ocazia cheamă la un aspect mai sofisticat, ca la slujba ta, să te mândrești să te îmbraci. Puneți butonul încrețit, supradimensionat și împodobiți khakis. În schimb, purtați un blazer personalizat cu chinos sau pantaloni.
  Poți purta un costum personalizat și o cravată sau o deconstruiezi pentru a te relaxa. Asociați jacheta și cravată cu blugi de spălare întunecate sau uitați-vă de cravată în totalitate pentru un aspect elegant, dar fără griji. Jacheta ta trebuie tăiată astfel încât să te facă să arăți mai subțire și să îți dă trunchiul un aspect frumos trapez care este mai larg la umeri. Mânecile ar trebui să coboare până la osul încheieturii mâinii, astfel încât manșeta cămășii să se ridice la o jumătate de centimetru. Pantalonii tăi ar trebui să fie drape frumos cu linii curate de la talie. Evitați pantalonii care se îngrămădesc în spate. În funcție de stilul vostru personal, doriți ca pauza pantalonilor să vă sărute doar în partea de sus a pantofilor.
 2. Asocierea pieselor formale și casual pentru după muncă.
  2
  Asocierea pieselor formale și casual pentru după muncă. Când vine vorba de muncă și de alte evenimente în care vă așteaptă să vă îmbraciți, nu vă temeți să amestecați lucrurile cu îndrăzneală. Puteți să adăugați, să scăpați sau să înlocuiți cu ușurință bucăți pentru a vă schimba stilul instantaneu. Trebuie să mergeți direct de la birou la un eveniment post-muncă? Poartă un blazer, o cămașă oxford și chinos. Dacă biroul are o politică de îmbrăcăminte mai strictă, purtați o cravată cu o cravată în timpul muncii. Apoi, scoateți cravată și slăbiți un buton de pe cămașă. Păstrați loafers sau vârfuri aripi, dacă vă aflați undeva upscale, sau swap-le pentru o pereche de adidași curată, dacă aveți de gând să bea. Coordonează culorile pentru a vă oferi un aspect lustruit care este perfect pentru muncă și joc. Marina și bejul funcționează bine împreună. O pereche de blazer negru se împerechează perfect cu lenjerie gri.
 3. Du-te casual, nu neglijent.
  3
  Du-te casual, nu neglijent. Indiferent dacă este vorba de weekend sau de o zi în afara biroului, faceți o abordare mai relaxată. Lăsați structurile de lucru de zi, și costum pentru săptămâna de lucru și arunca pe un pulover sau jacheta. Vreți o cămașă bine amenajată, care nu are șabloane puternice și un pulover de gât echipaj care se potrivește fără a expune butoanele dedesubt sau îngroșate. Împerecheați cu adidașii dvs. preferați și cu orice tip de lenjerie. Dacă doriți mai mult un aspect stradal și mai puțin o vibrație prep școală, schimbați puloverul pentru o jachetă denim. Îmbrățișați jacheta cu chinos de culoare bej sau verde închis. Dacă tricoul cu nasturi nu este stilul dvs., încercați straturile. Începeți cu un henley subțire, și adăugați un overshirt. O vizuină dezbracată în bifurcări sau o culoare solidă va adăuga greutate la aspectul dvs. și nu este la fel de greu ca o jachetă.
 4. Du-te cravată neagră.
  4
  Du-te cravată neagră. Uneori, un eveniment necesită uzură formală, ca o gală sau nuntă. În aceste ocazii, aspectul dvs. cel mai bun este un costum sau un tuxedo. În timp ce nu trebuie să mergi tot timpul, dacă mergi la o nuntă ocazională, e mai bine să începi mai formal și să îți faci drumul în jos. Când purtați un tuxedo, se aplică aceleași reguli de croitorie și de potrivire. Jacheta ar trebui să fie mai largă la umeri și mai subțire prin talie. [7] Oamenii mai subțiri se pot evidenția cu un mic rever pe un sacou dublu. Revera de vârf are o tăietură ascuțită care se extinde peste guler, oferindu-vă un aspect mai larg. Reverul de crestătură este perfect pentru orice ocazie și orice tip de corp. Cu toate acestea, o notă mai subțire vă va oferi un aspect mai modern, modern. Gulerul de șal este cel mai formal dintre cele trei curele și amintește de jachete de fumat și de cluburi de domni. Puteți merge mai formal adăugând o vestă sub sacou. Sau, aruncați privirea în jos, păstrând vesta și luând cravată.

Cap 3
Îmbrăcăminte pentru fiecare sezon

 1. Păstrați lumina în lunile mai calde.
  1
  Păstrați lumina în lunile mai calde. Când soarele este în afara și vremea nu permite multe straturi, aveți mult mai puțin de colaborat. În aceste luni, îmbrăcarea ca un model poate fi simplă cu culorile și articolele potrivite. Dacă doriți un aspect robust, un tricou sau un henley alb sau bej este un loc minunat pentru a începe. Pereche cu blugi întunecați sau negri și cizme negre. Schimbați pantalonii pentru o pereche de pantaloni scurți care nu se pliază și care aterizează chiar deasupra genunchiului. Scoateți cizmele și puneți o pereche de loafere, pantofi de bărci sau pantofi de pânză. Du-te îndrăzneț cu dungi declarație. Stripele sunt o bază pentru primăvară și vară și vă vor face să ieșiți în evidență. Îmbrăcați pantaloni sau pantaloni dungi personalizați, cu un buton solid colorat, cu cămașă subțire cu mânecă lungă sau vise versa. Încercați dungi îndrăznețe pentru a vă schimba aspectul. Dacă sunteți mai larg, mergeți vertical și dacă sunteți mai subțire, orizontal. [8] Puteți, de asemenea, sport florale dacă vă simțiți mai îndrăzneț. Asigurați-vă piesa florală punctul focal al aspectului dvs., asociându-l cu neutralii supuși.
 2. Se întinde când este mai rece.
  2
  Se întinde când este mai rece. Toamna și iarna vă permit să arătați într-adevăr stilul pistei dvs. pentru că puteți adăuga straturi pentru un aspect mai robust. Jachete, pulovere și articole de îmbrăcăminte mai închise sunt câteva capse pentru a începe. Bleizerele și costumele gri și marină sunt versatile. Purtați-vă ca un costum sau împerecheați cu chinos, blugi sau pantaloni. Dacă doriți să vă încălziți și să vă potriviți, luați în considerare o vesta de lumină sub blazer. Acesta este un aspect elegant, care vă permite să vă lăudați garderoba în toamnă fără îngheț. Cardiganii de culoare închisă sunt un înlocuitor perfect pentru jacheta de costum atunci când se întoarce vremea. Dacă doriți o anumită culoare, optați pentru muștar galben sau maroniu. Dacă vă simțiți cu adevărat îndrăzneț, jucați un blazer verificat pentru un stil englezesc. Cămășile de flanelă și vestele mai ușoare reprezintă o altă combinație excelentă atunci când vă simțiți ca un aspect relaxat. Pentru straturile exterioare, o haină de ploaie sau o haină de mazăre sunt mereu la modă. În aceste luni mai reci, cizmele sunt prietenul tău. Bocancii de drumeție sunt excelenți pentru un aspect de cabină de weekend. Bocancii Chelsea pot fi îmbrăcați cu pantaloni din lână sau îmbrăcați în blugi. Bocancile și deșertul sunt destul de versatile pentru oriunde între ele. [9] Pentru a vă completa aspectul, eșarfe, mănuși din piele și pălării minuscule de lână, asociați aspectul împreună.
 3. Purtați țesăturile potrivite.
  3
  Purtați țesăturile potrivite. În funcție de anotimp, doriți să includeți anumite materiale care vă vor menține răcoroase atunci când sunt calde și calde când este rece. În timp ce bumbacul este un material pe tot parcursul anului, acesta funcționează cu adevărat în primăvară și vară. Nu numai că bumbacul respiră, dar își păstrează forma, indiferent de tipul de îmbrăcăminte. Un bumbac ușor sau bej ușor, pentru un tricou sau când trebuie să te îmbraci, cu un blazer. Lenjeria este o tesatura de vara durabila care nu te va face sa te simti ca esti intr-o sauna. Costume de lenjerie sunt perfecte pentru o nuntă de vară sau un cocktail. Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte, ca un pulover ușor, poate fi perfectă pentru acele dimineți și nopți reci. Lana este cea mai valoroasă țesătură pe vreme rece. Puloverele de lână Merino sunt minunate atunci când doriți un strat suplimentar, dar aveți nevoie de ceva lumină. Cashmere este excelentă pentru împerecherea cu un costum atunci când ocazia cere o rochie mai formală. Pieptănate lână costume sunt cele mai bune pentru luni mai reci și adăuga o textura stilat la aspectul tau. Flannel este o altă opțiune excelentă pentru cămăși și pantaloni. O cămașă flanelă plată este o bază pentru o zi obișnuită. Pantalonii de flanelă îți dau un aspect deosebit și te simți extrem de confortabil. Încercați o paletă monocromă pentru un aspect de stil pe stradă pe tot parcursul anului. Alegeți elemente care se deosebesc mai mult de formă decât de culoare. Încercați o privire care este negru, gri sau albastră. Pentru acest aspect, doriți să evitați culorile strălucitoare.