Cum să atragă barbie

Acesta este modul de a desena o păpușă barbie, cea mai celebră păpușă de icoane pentru copii de sex feminin. Barbie a fost creată pentru prima dată de Ruth Handler, o femeie de afaceri americană. Inspirat să-i dea fiicei sale o papusa de dress-up, ea a proiectat Barbie, o păpușă care poate fi îmbrăcată și accesorizată. Dacă sunteți un mare fan al acestei păpuși iconice, încercați acest tutorial-out și bucurați-vă de schiță modă și glamour.

Paşi

 1. Începeți prin a desena linii verticale și orizontale sau linii directoare la capul lui Barbie.
  1
  Începeți prin a desena linii verticale și orizontale sau linii directoare la capul lui Barbie. Apoi, trageți capul, creând o formă dreptunghiulară rotunjită, ușor îndreptată spre colțul din stânga și îndoită la partea stângă a mijlocului. Încercați să utilizați un creion ascuțit pentru această ilustrație și chiar o gumă de mestecat pentru a putea desena cu ușurință.
 2. Desenați-i părul lung prin schițarea liniilor care curg din vârful capului spre sub ea.
  2
  Desenați-i părul lung prin schițarea liniilor care curg din vârful capului spre sub ea.
 3. Desenați detaliile feței sale, cum ar fi sprâncenele, ochii, nasul și buzele.
  3
  Desenați detaliile feței sale, cum ar fi sprâncenele, ochii, nasul și buzele. Desenați-i ochii desenând mai întâi 2 forme de migdale și 3 cercuri în interiorul acesteia.
 4. După ce ți-ai tras capul, poți să-ți desenezi trupul.
  4
  După ce ți-ai tras capul, poți să-ți desenezi trupul. Începeți prin plasarea unei orientări; schițează o linie curbă de la capul ei la 4 spații în jos sub ea.
 5. Din ghidul dvs. desenat, trageți-i gâtul, partea superioară a corpului și brațele.
  5
  Din ghidul dvs. desenat, trageți-i gâtul, partea superioară a corpului și brațele. Folosește cercuri pentru umeri și coate, apoi distorsionează formele de fasole pentru mâini.
 6. Apoi, trageți corpul inferior.
  6
  Apoi, trageți corpul inferior. Pentru imaginea de Barbie folosită în exemplul respectiv, ea poartă o rochie de genunchi deasupra. Schițați mai întâi fusta rochiei ei, apoi picioarele ei, folosiți din nou cercuri pentru genunchi și forme de fasole distorsionate pentru picioarele ei. Încercați să desenați cercurile mai întâi pentru genunchi sau chiar pentru coatele și umerii, apoi conectați-o la fusta sau la gât.
 7. Conectează-ți cercurile și ovalele atrase în cap și în corp, pentru a accentua în continuare silueta ei.
  7
  Conectează-ți cercurile și ovalele atrase în cap și în corp, pentru a accentua în continuare silueta ei. Ștergeți liniile directoare și liniile interioare pentru a vă curăța desenul.
 8. Adăugați detalii părului, rochiilor și mâinilor prin schițarea liniilor care pot copia mișcarea părului și a rochiei.
  8
  Adăugați detalii părului, rochiilor și mâinilor prin schițarea liniilor care pot copia mișcarea părului și a rochiei. Adăugați, de asemenea, detalii cum ar fi o panglică și un vârf în formă de inimă la rochia ei.
 9. Apoi adăugați-i accesoriile.
  9
  Apoi adăugați-i accesoriile. Schiță-i sacoul supradimensionat, ochelarii de soare și sandalele peff-toe. Utilizați ilustrația însoțitoare pentru a copia accesoriile sale.
 10. Acum puteți schița desenul.
  10
  Acum puteți schița desenul. Schițați schița liniilor groase până la subțiri utilizând un stilou negru sau un marcator.
 11. În cele din urmă, adăugați sfaturi finale la desenul dvs. adăugând dungi grafice la rochia lui Barbie, brățări, gene pe ochi și o cerneală înțepată.
  11
  În cele din urmă, adăugați sfaturi finale la desenul dvs. adăugând dungi grafice la rochia lui Barbie, brățări, gene pe ochi și o cerneală înțepată.
 12. Colorați-l!
  12
  Colorați-l! Utilizați culori cum ar fi galben pentru păr, albastru pentru ochii ei și variații de roz pe rochia ei și accesorii.