Cum să a desena păr manga

Manga părul poate fi adesea dificil pentru a obține dreptul de a căuta. Există multe stiluri diferite, fiecare având tehnici proprii. Cu toate acestea, cu o înțelegere de bază a modului în care părul de manga ar trebui să fie desenat și arătat, vă puteți adapta abilitățile pentru a se potrivi oricărui tip de coafură. Poate că cea mai atractivă caracteristică a tragerii părului de manga este că poate fi la fel de simplă sau la fel de complexă pe cât doriți și să vă complimentezi în același timp caracterul. Ca și în viața reală, diferitele tipuri de coafuri din Manga sunt prea numeroase pentru un singur articol. Acest articol vă va învăța cum să desenați părul simplu pentru un caracter masculin, arătându-vă tehnicile de bază folosite. Pe masura ce talentul si cunostintele tale progreseaza, poti incerca cele mai complexe si mai impresionante coafuri pentru care Manga este renumit.

Paşi

 1. Desenați capul pentru caracterul dvs. de manga.
  1
  Desenați capul pentru caracterul dvs. de manga. Veți avea nevoie de un cadru de bază pentru a lucra la. Nu vă îngrijorați prea mult pe trăsăturile faciale, doar pe forma capului. Amintiți-vă că se schimbă capetele de manga în funcție de gen, că femelele au, în general, fețe rotunjite, mai mici, mai puțin unghiulare decât bărbații.
 2. Gândește-te la ce vrei să pară părul.
  2
  Gândește-te la ce vrei să pară părul. Nu-ți fie teamă să o faci puțin nebună. O mulțime de personaje manga faimoase au coafuri destul de absurde și cu aspect imposibil. Există câteva lucruri de bază pe care va trebui să le decideți: în cazul în care va pleca. Indiferent dacă personajul va avea breton sau un breton sau nu. Cât timp vor fi părul personajelor. Dacă stilul de păr se potrivește personalității personajului. Indiferent dacă personajul poartă o bandă de cap, o pălărie, un protector pentru frunte sau orice alte accesorii care vor modifica aspectul părului.
 3. Marcați conturul părului de pe capul personajului.
  3
  Marcați conturul părului de pe capul personajului. În mod tradițional, distanța de la frunte la vârful capului ar trebui să fie egală cu distanța de la vârful capului la partea superioară a coafurii. În plus, aceeași distanță trebuie aplicată pe laturile capului pentru a determina distanța de la partea laterală a capului la partea laterală a coafurii. Aceasta este doar o îndrumare și poate fi modificată odată ce părul este tras în funcție de gusturile dumneavoastră.
 4. Desenați conturul de bază al părului.
  4
  Desenați conturul de bază al părului. Acordați atenție mărcilor de orientare marcate anterior. Este mai ușor să porniți de la marginile marginii frunții și să lucrați în afară, acordând atenție direcției în care cad parul.
 5. Detaliți și formați părul.
  5
  Detaliți și formați părul. Părul Manga este compus din mai multe fire sau "aglomerări". Părul devine mai complex prin adăugarea de mai multe aglomerări sau prin ruperea aglomerărilor mai mari în cele mai mici. Amintiți-vă să acordați atenție direcției părului.
 6. Culoare / Shade parul.
  6
  Culoare / Shade parul. Indiferent dacă ați ales să lucrați în culori sau nu, umbrirea / colorarea părului urmează aceleași tehnici. Parul Manga este întotdeauna strălucitor și pronunțat. Decideți pe direcția luminii înainte de a începe. Dacă lumina strălucește din stânga, părul personajului dvs. ar trebui să fie mai ușor în stânga decât în ​​dreapta. Dacă lumina vine din față, bucăți de păr frontal, cum ar fi franjurile și arsurile, ar trebui să aibă o culoare mai deschisă decât părul din spatele gâtului. Începeți cu o culoare "de bază" și adăugați nuanțe mai deschise și mai întunecate în zonele afectate de lumină.
 7. Completați restul chipului personajului.
  7
  Completați restul chipului personajului. Parul unui personaj Manga este ceea ce îi conferă personalitatea; de fapt, majoritatea personajelor Manga vor arăta la fel dacă părul lor este luat. Luați în considerare acest lucru atunci când decideți despre caracteristicile și expresiile faciale. Culoare și umbră fața, și rafinați părul. Odată ce sunteți mulțumit de caracterul dvs., treceți peste orice contur și caracteristici proeminente și umbre cu un pix cu cerneală neagră. Acest proces este cunoscut sub numele de inking și prezintă foarte mult în desenul Manga. Incalzirea intareste liniile si ascunde creionul, facand ca imaginea sa iasa in evidenta si dand personajului o atingere finala.