Cum să adaugi prieteni pe snapchat

Fiind prietenii cu alte persoane vă permite să trimiteți Snaps înainte și înapoi și să discutați reciproc. Acest eduCum vă va arăta câteva moduri diferite de a adăuga prieteni la lista de prieteni Snapchat.

Cap 1
Adăugarea de prieteni după numele de utilizator

 1. Aflați numele de utilizator al prietenului tău.
  1
  Aflați numele de utilizator al prietenului tău. Principalul mod în care oamenii se adaugă reciproc în Snapchat este prin comercializarea numelor de utilizator. Acest lucru vă permite să adăugați persoane care nu se află în lista de contacte a telefonului dvs. Nu există nicio modalitate de a adăuga pe cineva la Snapchat utilizând o adresă de e-mail sau un nume real. Va trebui să întrebați persoana care este numele de utilizator Snapchat. Notă - Snapchat are două nume: numele afișate și numele de utilizator. Numele afișat este numele care apare pentru prima dată altor persoane și poate fi modificat, dar nu este folosit pentru a adăuga pe cineva. Numele de utilizator este numele contului permanent al utilizatorului. Veți avea nevoie de numele de utilizator pentru a adăuga pe cineva.
 2. Atingeți "Adăugați după numele de utilizator.
  2
  Atingeți "Adăugați după numele de utilizator. "
 3. Introduceți numele de utilizator complet al persoanei pe care doriți să o adăugați.
  3
  Introduceți numele de utilizator complet al persoanei pe care doriți să o adăugați. Nu puteți introduce un nume de utilizator parțial și Snapchat-l va termina pentru tine. Trebuie să introduceți întregul nume de utilizator pentru a găsi persoana respectivă. Puteți căuta numai după numele de utilizator Snapchat; nu puteți căuta după numele real, numărul de telefon, adresa de e-mail sau orice alt nume sau adresă. Dacă doriți să adăugați pe cineva care utilizează un număr de telefon, adăugați-l mai întâi în agenda telefonică a telefonului, apoi urmați pașii din secțiunea anterioară.
 4. Atingeți butonul "+ Adăugați" de lângă utilizator.
  4
  Atingeți butonul "+ Adăugați" de lângă utilizator. Aceasta va adăuga persoana în lista de prieteni. Acest buton va apărea numai dacă ați tastat corect numele de utilizator în întregime.
 5. Așteaptă să fie adăugată înapoi.
  5
  Așteaptă să fie adăugată înapoi. Cealaltă persoană ar putea fi nevoită să vă adauge înapoi înainte să puteți începe să discutați unul cu celălalt și să trimiteți Snaps înainte și înapoi. Acest lucru depinde de setările de confidențialitate ale celeilalte persoane.

Cap 2
Scanarea unui snapcode al unui prieten

 1. Salvați o imagine pe dispozitiv care conține un cod Snap.
  1
  Salvați o imagine pe dispozitiv care conține un cod Snap. Snapchat poate scana fotografiile de pe dispozitiv și poate detecta orice care are un Snapcode pe ea. După ce imaginea a fost salvată pe dispozitivul dvs. sau luată împreună cu camera aparatului foto, glisați în jos oriunde pe ecran în aplicația Snapchat. Selectați "Adăugați prieteni", apoi atingeți "Adăugați prin Snapcode". Este posibil să vi se solicite să permiteți Snapchat să acceseze spațiul de stocare al dispozitivului dvs. Atingeți imaginea care conține codul Snap. Snapchat va scana codul și vă va da mesajul "Adăugați un prieten".

Cap 3
Adăugarea unui prieten în aceeași cameră

 1. Atingeți "Adăugați în apropiere.
  1
  Atingeți "Adăugați în apropiere. "
 2. Instruiți-vă prietenul să deschidă același ecran pe dispozitivul său.
  2
  Instruiți-vă prietenul să deschidă același ecran pe dispozitivul său. Trimite prietenul dvs. să navigheze pe același ecran "Adăugați în apropiere". Veți vedea numele lor de utilizator afișat în ecranul Adăugați în apropiere.
 3. Atingeți "+" sau "+ Adăugați" lângă numele de utilizator al prietenului dvs.
  3
  Atingeți "+" sau "+ Adăugați" lângă numele de utilizator al prietenului dvs. Acest lucru le va adăuga în lista de prieteni. Fă prietenul tău să facă același lucru, astfel încât să puteți începe și să trimiteți și să primiți Snaps unul de celălalt. [4]

Cap 4
Adăugarea unui prieten înapoi

 1. Atingeți "+ Adăugați" lângă persoana care v-a adăugat.
  1
  Atingeți "+ Adăugați" lângă persoana care v-a adăugat. Acest lucru le va adăuga la lista de prieteni proprii.