Cum să descarcă și se deschid fișiere torrent

Torrents sunt fișiere mici care urmăresc multe tipuri diferite de fișiere și programe listate pe site-uri web. Computerul dvs. utilizează aceste informații de urmărire pentru a vă conecta la sursele pentru fișierele și programele dorite. Calculatorul are nevoie de o aplicație specială BitTorrent pentru a "citi" aceste instrucțiuni și a permite descărcarea fișierului sau programului pe computer. Utorrent și Azureus sunt alegeri populare ale clienților; descărcați orice client care lucrează pentru dvs. și ar trebui să fiți gata să începeți.

Paşi

 1. Instalați un bun program client torrent.
  1
  Instalați un bun program client torrent. Utorrent (sau ÂμTorrent - este același program, dar este numit de nume diferite) va funcționa bine pentru oricine care utilizează un sistem de operare Windows sau Mac. Google sau utilizați motorul de căutare preferat pentru a căuta "client torrent bit" pentru o listă de opțiuni suplimentare de program. Instalați instrucțiunile incluse în client.
 2. Căutați site-uri care urmăresc torentele.
  2
  Căutați site-uri care urmăresc torentele. Puteți vedea multe dintre ele printr-o căutare pe web pentru "torrent tracker". Căutați site-urile care afișează multe dintre cele mai populare trackere torrent pentru filme, cărți electronice și muzică.
 3. Căutați torente cu o sămânță mare:
  3
  Căutați torente cu o sămânță mare: raportul de scurgere pentru cele mai rapide descărcări. Cele mai multe semințe pe leech, cu atât mai bine. Torrents cu puține semințe - indiferent de raportul semințelor: leech - va dura mai mult pentru a descărca. Este posibil să dureze mai mult dacă aveți o conexiune la internet lentă, dacă este cazul, ați putea să vă gândiți să faceți upgrade la opțiunea de viteză mai mare a ISP, deoarece transferurile torrent generează mult trafic de rețea. Fișierele Torrent lucrează într-o modă "peer to peer" (P2P), mai degrabă decât pe un mod de server-client (S2C). Aceasta înseamnă că nu veți descărca fișierele dorite de la un server, ci mai degrabă de la un număr de alte persoane care "găzduiesc" părți ale fișierului necesare. Aceste gazde sunt numite semințe. Dacă un torrent are semințe "0", înseamnă că nimeni nu are fișierul sau programul și nu ar trebui să încercați să îl descărcați.
 4. Verificați formatul torentului.
  4
  Verificați formatul torentului. Căutați torrente cu tipuri de fișiere cu care vă cunoașteți mai bine. Dacă nu sunteți familiarizați cu nici unul dintre ei, petreceți câteva minute de revizuire tipuri de fișiere, cum ar fi MKV, RAR, SHN, ZIP, etc, pentru a afla cum să le deschidă și să le extragă. Descărcați formate video compatibile cu afișajul dvs., de ex .: pe ecranul televizoarelor cu definiție standard vor fi afișate tipurile de 480 sau SD și cele care sunt 720, 1080 sau HD vor necesita un afișaj HD sau un monitor de computer.
 5. Descărcați un torrent.
  5
  Descărcați un torrent. Odată ce clientul ales este instalat și configurat corect, trebuie doar să faceți dublu clic pe un fișier torrent afișat pe un site web, să descărcați fișierul torrent, care va porni automat programul clientului. Odată ce programul client a început, ar trebui să înceapă să descarce programul sau fișierul dorit după ce se conectează la gazdele care au părțile necesare fișierului (poate dura până la un minut sau cam asa ceva).
 6. Verificați setările de viteză.
  6
  Verificați setările de viteză. Viteza de încărcare vă poate reduce viteza de descărcare. Dacă este setat prea mult, este recomandat să experimentați rate de încărcare diferite pentru a găsi viteza care nu afectează negativ viteza de descărcare. În mod similar, setarea vitezei de încărcare la "0" va determina încetinirea descărcării vitezelor la o crawl și, eventual, oprirea completă. Alegeți o viteză care să nu reducă viteza de descărcare.
 7. Păstrați însămânțarea.
  7
  Păstrați însămânțarea. După terminarea descărcării, mutarea fișierului va duce la eșecul încărcării de către alte persoane, deci dacă doriți să săniți (ceea ce este puternic încurajat, dar nu obligatoriu), nu trebuie să mutați fișierul. Puteți, totuși, să o deschideți sau să o utilizați. Amintiți-vă că puteți descărca fișierul doar din cauza însămânțării altor persoane. Deci, dă-i înapoi comunității!
 8. În ceea ce privește extragerea fișierelor din torrent, așa cum sa sugerat anterior, extensia fișierului poate determina metoda de extragere a acestuia.
  8
  În ceea ce privește extragerea fișierelor din torrent, așa cum sa sugerat anterior, extensia fișierului poate determina metoda de extragere a acestuia. Unele fișiere - vor putea fi redate / urmărite direct, în timp ce altele vor trebui despachetate / dezarhivate etc. Unele tipuri de fișiere găsite și căile de extragere sunt: ​​ZIP, RAR: puteți extrage cu ajutorul WinRAR ISO: aceste fișiere sunt extrase folosind un instrument de daemon care poate fi descărcat cu ușurință prin căutarea prin Google. Acestea sunt principalele tipuri de fișiere.