Cum să descarcă un joc flash

Ești într-adevăr într-un joc Flash, dar nu vrei să te conectezi la Internet de fiecare dată când joci? Ai noroc - poți descărca aproape orice joc Flash pe PC sau Mac pentru a te juca offline. Tot ce ai nevoie este un browser web, un joc favorit și câteva momente din timpul tău.

Cap 1
Folosind file2hd din orice browser web

 1. Deschideți site-ul care indică jocul dvs. preferat Flash.
  1
  Deschideți site-ul care indică jocul dvs. preferat Flash. În browserul dvs. Web, vizitați site-ul Web care conține un link către jocul pe care doriți să îl descărcați. Nu începe jocul.
 2. Copiați adresa URL a site-ului.
  2
  Copiați adresa URL a site-ului. Copiați adresa URL a site-ului din bara de adrese a browserului dvs. web.
 3. Punctați browserul web la File2HD.com.
  3
  Punctați browserul web la File2HD.com. File2HD va returna pur și simplu o listă a tuturor căilor complete către fișierele conectate pe orice pagină web. Nu veți avea nevoie să descărcați sau să instalați nimic.
 4. Lipiți adresa URL copiată anterior în File2HD.
  4
  Lipiți adresa URL copiată anterior în File2HD. Inserați adresa URL a site-ului care indică jocul dvs. în casetă și dați clic pe "Descărcați fișierele"
 5. Căutați fișierul .swf al game-ului dvs.
  5
  Căutați fișierul .swf al game-ului dvs. Jocuri Flash se termină cu extensia de fișiere "swf", iar aceste fișiere pot fi deschise în orice browser care acceptă Flash. [1] Odată ce File2HD a returnat o listă de adrese URL în fereastra browserului dvs., apăsați Ctrl + F pentru a deschide bara de căutare (sau âŒ~ Cmd + F pe un Mac). Introduceți .swf în caseta de căutare și apăsați â † μ Enter.
 6. Salvați link-ul la jocul dvs.
  6
  Salvați link-ul la jocul dvs. Căutarea dvs. ar fi adus unul sau două fișiere .swf care includ numele jocului dvs. Flash. Faceți clic dreapta pe unul dintre link-uri (sau Control + faceți clic pe un Mac) și selectați "Salvare link ca." Amintiți-vă unde salvați acest fișier.
 7. Deschideți jocul dvs. Flash.
  7
  Deschideți jocul dvs. Flash. Navigați la fișierul .swf pe care l-ați salvat și îl deschideți făcând dublu clic. Jocul se va lansa în browserul dvs. web, dar pentru că îl executați direct de pe computer, nu veți avea nevoie să vă conectați la internet.

Cap 2
Descărcarea de la codul sursă

 1. Vizitați jocul Flash pe care doriți să îl descărcați.
  1
  Vizitați jocul Flash pe care doriți să îl descărcați. Accesați site-ul web și localizați pagina web cu jocul. Faceți clic pe jocul pe care doriți să îl descărcați și așteptați să se încarce. [2]
 2. Vizualizați sursa paginii (sau informații despre pagină în Firefox).
  2
  Vizualizați sursa paginii (sau informații despre pagină în Firefox). Pașii diferă în funcție de browsere. Vizualizați elementele din Chrome: Țineți apăsat Ctrl + ‡ § Shift + C. [3] Dacă vă aflați pe un Mac, folosiți â € œCmd + â € œ § Shift + C. Vizualizați sursa cu Internet Explorer sau Safari: faceți clic dreapta (Control + clic pe un Mac) în fereastra browserului undeva în afara jocului Flash și selectați "View Source" din lista derulantă. Vizualizați informații despre pagină cu Firefox. Faceți clic dreapta (Control + clic pe un Mac) în fereastra browserului undeva în afara jocului Flash și selectați "Vizualizare informații pagină" din lista derulantă. [4] Faceți clic pe fila "Media" pentru a afișa adresele URL menționate în pagină. Pentru a sorta această listă după tipul fișierului, faceți clic pe cuvântul "Tip" deasupra listei.
 3. Căutați codul sursă pentru fișierul .swf.
  3
  Căutați codul sursă pentru fișierul .swf. Faceți clic pe fereastra care apare și apăsați Ctrl + F pentru a căuta (âŒ~~Cmd + F pe un Mac) și tastați .swf. Jocul dvs. ar trebui să fie primul sau al doilea fișier .swf care să apară în rezultatele căutării, în funcție de site-ul Web. În Firefox, va trebui să parcurgeți lista și să căutați fișierul .swf care conține numele jocului dvs.
 4. Copiați întreaga adresă URL a fișierului .swf.
  4
  Copiați întreaga adresă URL a fișierului .swf. Faceți dublu clic pe adresa URL a fișierului .swf și copiați-o făcând clic dreapta (Control + clic pe un Mac) și selectând "Copiați" din meniu. Dacă utilizați Firefox, trebuie doar să faceți clic pe fișier și să selectați "Salvați ca". Dacă fișierul .swf nu are un nume de domeniu înaintea acestuia (adică, se spune "strategygames / crimson-room". swf "în loc de www.addictinggames.com/strategygames/crimson-room.swf - dar înlocuiți numele domeniului cu cel care găzduiește jocul dvs. preferat), apoi introduceți numele domeniului înainte de calea spre .swf. înainte de a copia adresa URL.
 5. Salvați jocul Flash pe computer.
  5
  Salvați jocul Flash pe computer. Apăsați Ctrl + S (âŒ~ Cmd + S pe un Mac) și alegeți o locație de salvare pe care o veți aminti.
 6. Deschideți jocul dvs. Flash.
  6
  Deschideți jocul dvs. Flash. Navigați la fișierul .swf pe care l-ați salvat și îl deschideți făcând dublu clic. Jocul se va lansa în browserul dvs. web, dar pentru că îl executați direct de pe computer, nu veți avea nevoie să vă conectați la internet.