Cum să face cheat de boolprop pe sims 2

Cu cheatul Boolprop poți să faci practic orice în SIM 2. Omoară orice Sim, schimba fitness-ul unui Sim, face un Sim bolnav, transformă un Sim într-un vampir și multe alte lucruri. Problema este dacă nu știi cum să o spui corect, deoarece spațiile și ortografia contează. Iată ieftinul și sugestiile potrivite pentru lucrurile care au legătură cu asta.

Paşi

 1. Mergeți în vecinătatea aleasă, apăsați Ctrl + Shift + C în ordinea respectivă.
  1
  Mergeți în vecinătatea aleasă, apăsați Ctrl + Shift + C în ordinea respectivă. O casetă va apărea în partea de sus a ecranului.
 2. Introduceți sau lipiți - testul boolPropCheatsEnabled true.
  2
  Introduceți sau lipiți - testul boolPropCheatsEnabled true. Introduceți-l exact așa cum vedeți cu spațiile.
 3. Apăsați tasta enter.
  3
  Apăsați tasta enter. Dacă ați făcut-o corect, caseta de înșelătorie se va închide de sine, dacă ați făcut-o greșit caseta va deveni mai mare și veți vedea multe lucruri în ea.
 4. Du-te la crearea unei familii sau a unei familii care a fost deja făcută.
  4
  Du-te la crearea unei familii sau a unei familii care a fost deja făcută. Pentru a crea o familie, trebuie să tastați numele familiei și să apăsați Shift + N. Va apărea o casetă care vă va spune că ați deblocat coafuri noi, culori de piele și haine. Dacă sunteți deja într-o familie, puteți face multe lucruri cu ea: Schimbați nivelul de fitness al unui Sim. Apăsați Shift și faceți clic pe un Sim și selectați opțiunea Change Fitness pentru a o schimba așa cum doriți. Omoară orice Sim. Selectați opțiunea Kill și alegeți orice opțiune.
 5. Schimbați nevoile dvs. trăgând bara de unde doriți.
  5
  Schimbați nevoile dvs. trăgând bara de unde doriți. Puteți face acest lucru și cu abilități și relații, precum și hobby-uri dacă aveți pachetul de expansiune FreeTime.
 6. Dacă aveți boolProp ieftin în modul live, puteți obține coafuri speciale. Diferite culori cum ar fi violet, albastru și verde sunt unele dintre ele. Pentru a face acest lucru, faceți mai întâi numărul unu, două trei și apoi mergeți la familia dvs.. oglinda și faceți clic pe schimbarea aspect.then de lângă coafuri diferite (negru, maro, blond și ghimbir) ar trebui să existe o altă pictogramă. faceți clic pe ea și ați luat coafuri diferite!
  6
  Dacă aveți boolProp ieftin în modul live, puteți obține coafuri speciale. Diferite culori cum ar fi violet, albastru și verde sunt unele dintre ele. Pentru a face acest lucru, faceți mai întâi numărul unu, două trei și apoi mergeți la familia dvs.. oglinda și faceți clic pe schimbarea aspect.then de lângă coafuri diferite (negru, maro, blond și ghimbir) ar trebui să existe o altă pictogramă. faceți clic pe ea și ați luat coafuri diferite!
 7. Lăsați-vă imaginația să se rătăcească și să se distreze!
  7
  Lăsați-vă imaginația să se rătăcească și să se distreze!