Cum să faci bine pe sats

SAT-urile sunt un test îngrozitor pe care aproape toți elevii cu speranță de colegiu din SUA le iau. În ciuda hype în jurul acestor teste, urmați acești pași simpli și luați în considerare sfaturile de mai jos și vă veți putea pregăti pentru test. Nu este la fel de greu ca tine să creadă că să se calmeze și să vă asigurați că știți informațiile necesare în ziua de testare.

Cap 1
Știind cu ce te confrunți

 1. Nu vă panicați.
  1
  Nu vă panicați. Există două lucruri care vă vor ajuta să obțineți un scor bun, iar cel mai important dintre acestea este menținerea răcelii. (Celălalt este pregătit). Citirea, înțelegerea și răspunsul la întrebări este mai dificilă dacă simțiți panică sau anxietate. Păstrează un cap răcoros. Încetați puțin. Veți termina atâta timp cât nu petreceți prea mult timp pe o anumită întrebare!
 2. Cunoașteți testul.
  2
  Cunoașteți testul. SAT-ul este un test standard, ceea ce înseamnă că fiecare persoană care efectuează testul efectuează același test în aceleași condiții, permițând compararea corectă a scorurilor. Dacă puteți identifica aceste tipuri de întrebări, sunteți cu un pas mai aproape de scorul dorit (sau de care aveți nevoie).
 3. Practicați-vă și practicați cu adevărat.
  3
  Practicați-vă și practicați cu adevărat. Când aveți de-a face cu SAT, nu există nimic ca cel real când vine vorba de practică. Prima dată când luați un SAT va fi cel mai greu, deoarece este singurul moment în care nu veți ști ce să vă așteptați. Încercați să luați teste de practică într-un mediu care seamănă foarte mult cu locul unde veți lua testul real (o bibliotecă este un pariu bun) Acest lucru vă va face pregătit pentru cealaltă parte a testului - concentrându-se timp de 3 ore într-un cadru incomod în timp ce alte persoane tuse, strănut și creion în jurul tău.

Cap 2
Gata pentru sat

 1. Pregătiți-vă în timp.
  1
  Pregătiți-vă în timp. Cheltuielile de aproximativ o jumătate de oră în fiecare zi pe o perioadă de 4-5 luni sunt rezonabile. Organizați-vă timpul de studiu între matematică, vocabulare și gramatică. Studiați cu atenție fiecare secțiune utilizând ajutorul de testare SAT. Există mai multe mijloace de testare diferite disponibile; cărți și teste practice pot fi găsite la Centrul de pregătire SAT. Nu a fost, de asemenea, un articol New York Times pe o modalitate mai puțin cunoscută de a vă mări scorul SAT folosind programe de calculator SAT care pot fi utilizate în timp ce luați partea de matematică a testului sau serviți drept cartonașe verbale pe calculator pentru o analiză la îndemână. Necesar]
 2. Practicați citirea articolelor scurte non-fictive pentru a vă pregăti pentru secțiunea de lectură.
  2
  Practicați citirea articolelor scurte non-fictive pentru a vă pregăti pentru secțiunea de lectură. Revista Economist este o sursă excelentă de articole care au doar o lungime corespunzătoare. Există și câteva surse online. Încercați să citiți câteva în fiecare zi.
 3. Aflați de la greșelile dvs.
  3
  Aflați de la greșelile dvs. După ce ați făcut un test de practică, ar trebui să vă petreceți aproximativ același timp petrecut timp ce ați făcut testul pe baza răspunsurilor dvs. Încercați să vă amintiți de ce ați ales un anumit răspuns. Vezi dacă observi un model. Există aproape întotdeauna una.
 4. Concentrează-te pe zonele slabe ale tale.
  4
  Concentrează-te pe zonele slabe ale tale. SAT-ul este un text cu mai multe subiecte, ceea ce înseamnă că excelează în anumite domenii, dar care se desfășoară slab în altele vă poate da un scor global mediocru. Profitați cât mai mult de timpul dvs. de studiu, dedicându-vă cât mai mult timp posibil lucrurilor pe care nu sunteți buni, mai degrabă decât lucrurile la care vă placeți. Dacă nu sunteți sigur cum să începeți să vă adresați punctelor slabe, încercați să discutați cu profesorii dvs. în aceste subiecte pentru sfaturi.
 5. Identificați problemele pe care le-ați putea avea în timpul testului.
  5
  Identificați problemele pe care le-ați putea avea în timpul testului. Aveți probleme cu întrebările dificile algebrice? Sunteți în întuneric despre unele dintre regulile gramaticale mai obscure? Studiați mai multe pentru aceste domenii decât ați fi alții. Se recomandă să studiați cel puțin de două ori mai mult timp în zone dificile, așa cum ați proceda mai ușor. Înțelegeți mai întâi conceptele, apoi exersați aceste concepte cu probleme și întrebări. În timp ce memorarea poate fi utilă, în special cu vocabularul, nu este totul. Înțelegerea merge mult mai departe decât memorarea.
 6. Familiarizați-vă cu calculatorul cât mai curând posibil.
  6
  Familiarizați-vă cu calculatorul cât mai curând posibil. Nu vă puteți permite să petreceți câteva minute să cunoașteți calculatorul în ziua testului.
 7. Păstrați-vă moralul ridicat.
  7
  Păstrați-vă moralul ridicat. Atât de importantă este să vă pregătiți mental, învățând materialul din față în spate, este la fel de important să vă asigurați că sunteți pregătit emoțional. O atitudine pozitivă, concentrată, de înaltă energie poate face diferența între faptul dacă faceți bine sau minunat pe SAT. Pentru cea mai bună șansă de a excela, faceți tot ce puteți pentru a vă păstra spiritele în timp ce studiați și în special pe măsură ce faceți testul în sine. Poate că cel mai mare lucru pe care îl puteți face pentru a vă asigura că aveți o stare bună în ziua testului este să vă asigurați că restul vieții este în ordine. Dacă sunteți distras, de exemplu, de un argument pe care l-ați avut la începutul săptămânii cu al tău semnificativ, nu veți putea să vă concentrați 100% asupra întrebărilor din fața dvs.

Cap 3
Înainte de sat

 1. Ia un somn bun și mănâncă un mic dejun bun.
  1
  Ia un somn bun și mănâncă un mic dejun bun. Nu vă sabotați, astfel încât să aveți o scuză când faceți rău. Nu doriți să aveți regrete. Dacă vă stabiliți pentru succes, este mult mai probabil că o veți face.
 2. Incearca sa nu fii nervos in ziua testului.
  2
  Incearca sa nu fii nervos in ziua testului. Poate fi dificil, dar gândiți-vă singur: "Este doar un test și am pregătit tot ce am putut. Voi reuși". Dacă aveți încredere în dvs., pur și simplu, veți face mai bine.
 3. Aduceți apă pentru a fi hidratată dacă este permisă în timpul testului.
  3
  Aduceți apă pentru a fi hidratată dacă este permisă în timpul testului. Fiind hidratat poate face diferența dintre eșec și trecere. [Citare necesare]

Cap 4
Ședința sat

 1. Citiți întrebarea înainte de a scrie răspunsurile.
  1
  Citiți întrebarea înainte de a scrie răspunsurile. Citirea întrebării și apoi stabilirea a ceea ce credeți că răspunsul ar trebui să fie ÎNAINTE de a căuta va aproape întotdeauna să vă ajute să alegeți răspunsul corect. Nu te uita la alegerile de răspuns până când nu ai o idee despre ce ar trebui să fie răspunsul. Patru dintre răspunsurile sunt concepute să vă ducă la rătăcire.
 2. Nu gândiți prea mult la întrebare.
  2
  Nu gândiți prea mult la întrebare. În secțiunile verbale, ar trebui să fiți sigur de răspunsul "nu încercați să citiți prea mult în modul în care răspunsul s-ar potrivi. Dacă aveți o idee despre ceea ce căutați înainte de a începe să căutați, este posibil să o găsiți. Numai un singur răspuns se va potrivi ca o mănușă.
 3. Eliminați toate răspunsurile pe care le puteți obține.
  3
  Eliminați toate răspunsurile pe care le puteți obține. Dacă unul dintre răspunsuri vă apare ca fiind "complet greșit", atunci trageți-l afară. Ignorând răspunsul că sunteți sigur că greșiți, puteți crește șansele de a alege un răspuns corect. Acest lucru este util în special dacă intenționați să ghiciți o întrebare.
 4. Amintiți-vă că fiecare întrebare merită același număr de puncte și că întrebările devin din ce în ce mai greu.
  4
  Amintiți-vă că fiecare întrebare merită același număr de puncte și că întrebările devin din ce în ce mai greu. Dacă nu sunteți un elev puternic de matematică, concentrați-vă pe primii 15-20 de întrebări, în loc să pierdeți timpul pe cele cu adevărat dificile, deoarece ar fi mai puțin probabil să faceți bine indiferent.
 5. Când faceți o problemă de matematică, nu uitați să vă întrebați: "Care este întrebarea.
  5
  Când faceți o problemă de matematică, nu uitați să vă întrebați: "Care este întrebarea. "Multe întrebări de matematică încearcă să vă păcălească cu jocuri de cuvinte. Asigurați-vă că înțelegeți exact ceea ce întreabă întrebarea.