Cum să ceri unei fete să fie prietena ta

Nu există o formulă pe care să o folosiți atunci când cereți unei fete să fie prietena dvs., dar aici sunt câteva metode posibile de urmat atunci când întrebați obiectul afecțiunii dvs. o astfel de întrebare nervoasă.

Cap 1
Abordarea ocazională

 1. Cunoașteți-o.
  1
  Cunoașteți-o. [1] Ca cele mai multe metode, cererea unei fete într-o manieră obișnuită va fi mai ușoară dacă cei doi sunteți deja în termeni buni. Nu trebuie să fii BFF sau prieteni apropiați în mod special, dar vă ajută dacă sunteți cel puțin prieteni ocazionali care se salută în mod regulat.
 2. Aveți un plan.
  2
  Aveți un plan. Chiar dacă ați dori să pari casual și ușor atunci când o cereți să fie prietena dvs., trebuie să vă planificați abordarea pentru a reuși. Beneficiul acestei metode este că salvați-vă fața dacă vă împiedică și minimalizați cantitatea de tensiune sau presiune dintre voi doi. Asta nu înseamnă totuși că ar trebui să fii atât de obișnuit cu privire la chestiunea pe care o întrebi în mod spontan sau flippant. Să aveți o primă dată în minte. Când o rogi să fie prietena ta, trebuie să o rogi să iasă cu tine undeva. De obicei, trebuie să alegeți o activitate destul de informală, care oferă o mulțime de ocazii de a vorbi mai departe, cum ar fi o cafenea sau o excursie la grădina zoologică sau la un muzeu. Dacă alegeți ceva de genul unui film, asigurați-vă că după aceea veți avea ocazia să luați o masă sau o ceașcă de cafea, astfel încât cei doi să poată vorbi.
 3. Prinde-o la momentul potrivit.
  3
  Prinde-o la momentul potrivit. Trebuie să așteptați o oportunitate de a vorbi cu ea în pace. Dacă îți scoti în mod aleator sentimentele în fața unui grup de oameni, ea se poate simți jenată, ceea ce ar putea schimba răspunsul ei într-un mod negativ. Trebuie să poți purta o conversație cu ea înainte să o întrebi. Cu alte cuvinte, nu aduceți subiectul în timp ce vă grăbiți după ea pe trotuar, chiar dacă voi doi sunteți singurii în jur. Așteptați o oportunitate de a vorbi cu ea unu-la-unu, fără nici o întrerupere previzibilă. Dacă nici o astfel de oportunitate nu se prezintă natural, faceți una. Pe măsură ce o treceți, cereți-i să-și petreacă câteva minute pentru tine mai târziu. Spuneți că doriți să discutați un pic, dar evitați să acționați jignitoare sau prea serios despre asta. Puteți accepta să vă întâlniți undeva în mod obișnuit, ca în afara bisericii, a muncii, a școlii sau de oriunde veniți de obicei în contact cu ea sau puteți să vă întâlniți undeva ca un parc sau cafenea din apropiere.
 4. Implicați în conversația ușoară.
  4
  Implicați în conversația ușoară. Setați starea de spirit a ocaziei vorbind ocazional câteva minute înainte de a pune întrebarea în sus. Dacă o faci așa, o va pune la îndemână și va menține setarea fără presiune. O modalitate bună de a începe este să-i întrebi cum a fost ziua și / sau săptămâna ei. De asemenea, puteți vorbi și despre dvs. după ce ați întrebat despre a ei. De asemenea, discutați despre subiectele comune de interes sau subiecte pe care le-ați putea aduce, de obicei, în conversație cu ea.
 5. Menționați cât de bine vă înțelegeți.
  5
  Menționați cât de bine vă înțelegeți. Peste diferența dintre conversația fără legătură și subiectul unei relații romantice, atrăgând atenția asupra relației prietenoase care există deja între voi. Asigurați-vă că aduceți problema imediat după ce vă împărțiți un râs, sunteți de acord cu ceva sau creați o stare bună între voi doi. Spuneți-o într-un mod obișnuit, dar sincer. Evitați să fiți prea dramatic cu privire la modul în care sunt lucrurile. Un exemplu bun: "Știți, am întotdeauna multă distracție să vă vorbesc așa. Se pare că avem multe în comun. Ne înțelegem bine, nu credeți? "Exemplul rău:" Sunteți singura persoană pe care o voi întâlni vreodată cu cine pot să mă înțeleg bine. Aș fi o epavă mizerabilă dacă n-ai fi parte din viața mea
 6. Mărturisește-ți sentimentele și cere-i să fie prietena ta.
  6
  Mărturisește-ți sentimentele și cere-i să fie prietena ta. Dacă fetița este de acord cu voi despre cât de bine vă înțelegeți, luați mai departe conversația și spuneți-i că doriți să urmăriți ceva mai mult. Spuneți-i cum vă simțiți într-un mod sincer, dar evitați să fiți prea împovărați. Pe de altă parte, trebuie să vă asigurați că nu o întrebați într-o manieră superficială sau complet lipsită de griji. Ar trebui să poată vedea că vrei să spui ceea ce spui. Un exemplu bun: "În realitate, speram să putem fi mai mult decât" prieteni ". Îmi place foarte mult și chiar mi-ar plăcea șansa să te întâlnesc. "Un exemplu rău:" De fapt, nu te văd doar ca un prieten ", te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele. Te rog, fiți prietena mea. Jur că te voi face mai fericit decât oricare alt tip pe care l-aș putea face într-un milion de ani, deci spune doar "da" ... te rog? "Un exemplu rău:" Acum, când mă gândesc la asta, Fierbinte. Ar trebui să te fac prietena mea
 7. Răspundeți calm, indiferent de răspunsul ei.
  7
  Răspundeți calm, indiferent de răspunsul ei. Spiritele voastre se pot înălța dacă spune da sau se prăbușesc într-o mizerie arzătoare, afurisoare dacă spune nu, dar indiferent de ce spune ea ca răspuns, trebuie să vă păstrați răcoroși. Dacă ea este de acord să fie prietena ta, atunci felicitări! Puteți să zâmbiți, să râdeți, să mărturisiți că ați fost foarte nervos să întrebați-i și să vă ușurați să auziți răspunsul ei sau să spuneți ceva despre ceea ce îi permite să știe cât de serioși sunteți. Acestea fiind spuse, evitați să reacționați complet. Atâta timp cât nu te ridici brusc și faci un dans victorios, ar trebui să fii bine. Dacă te întoarce, atunci o accepți grațios, cu capul susținut. Nu o scoateți afară, nu o acuzați de a vă pune în "zona prietenilor", o implorați să se răzgândească sau să solicite o explicație până când ea vă va lovi sau vă va lăsa lacrimi. În schimb, mulțumiți-i pentru un răspuns cinstit și spuneți-i că înțelegeți și acceptați răspunsul ei.

Cap 2
Abordarea heartfelt

 1. Îndrăgostiți-o.
  1
  Îndrăgostiți-o. Ia timp să o cunoști ca pe un prieten apropiat înainte de a încerca să progresezi la ceva mai mult. Îți poți face griji pentru a fi pus în zona de prieteni ", dar adevărul este că multe fete trebuie să se simtă în siguranță cu un tip înainte de a lua în considerare ieșirea împreună cu el. Lăsându-i să știe că-ți pasă cu adevărat de ea ca pe un om și pe un prieten, o să-ți stabilești încrederea.
 2. Cere-i să petreacă timp cu tine într-un cadru fără presiune.
  2
  Cere-i să petreacă timp cu tine într-un cadru fără presiune. Odată ce atingeți un nivel de prietenie care vă permite celor doi să vă petreceți fără a fi într-un grup, invitați-i să petreacă ceva timp numai cu voi. Dacă doriți să fiți precaut, rugați-o să viziteze un loc familiar, dar diferit, cum ar fi un magazin de cafea diferit sau un parc din apropiere, despre care ați vorbit despre dorința de a vizita. Dacă vrei să fii mai îndrăzneț, cere-i să-și petreacă după-amiaza sau seara cu tine fără a-ți dezvălui planurile. Puteți să o luați pentru o masă plăcută, un spectacol interesant sau o noapte de dans. Insistați să plătiți. Dacă ea face o agitație despre asta, spune-i că vrei să plătești pentru ea de când tu ai fost cel care la rugat să iasă cu tine.
 3. Luați-i un cadou mic și ieftin.
  3
  Luați-i un cadou mic și ieftin. [2] Dacă nu arunci în mod frecvent cadouri, un cadou îi lasă fetei să știe că există ceva diferit - și special - despre timpul petrecut împreună în această zi, în comparație cu orice altă zi. Florile, bomboanele sau animalele umplute sunt tot jocul echitabil. Evitați cadouri scumpe, cum ar fi bijuterii sau haine de designer.
 4. Spune-i în serios cum te simți.
  4
  Spune-i în serios cum te simți. După ce ați petrecut ceva timp bucurându-vă reciproc, stați jos cu ea și spuneți-i că aveți ceva important de spus. Odată ce i-ați acordat atenția ei, spuneți-i cu sinceritate că aveți sentimente puternice pentru ea și doriți ca ea să fie prietena ta. Nu presați, dar, în același timp, evitați să-l sufliți ca pe o problemă mare. Trebuie să fii autentic fără a fi pustiu. Un exemplu bun: "Mă bucur foarte mult de timpul petrecut cu voi și vă consider o parte importantă a vieții mele. Nu vă pot ajuta decât să aveți sentimente pentru voi în legătură cu cei de prietenie. Dacă simți același lucru sau crezi că mă poți vedea ca pe un prieten, atunci aș vrea să merg cu tine. "Un exemplu rău:" Da, da. M-am gandit la ceva: tu si cu mine ar trebui sa devenim prietena si prietenul. "Un exemplu rau:" Nu ti-am spus niciodata asta, dar te iubesc mai mult decat viata in sine. Te rog să fii al meu. Nu știu cum o să mă descurc fără tine
 5. Acceptați răspunsul ei calm.
  5
  Acceptați răspunsul ei calm. Poate se simte la fel sau poate nu. Indiferent de ceea ce spune ea, trebuie să răspundeți la răspunsul ei într-un mod calm, civilizat. Dacă ea este de acord să fie prietena ta, exprimă cât de fericit te face, dar nu te sălbatice și să strige sau să dansezi. Nu o presați într-o relație. Dacă ea ezită înainte de a vă da un răspuns, nu începeți să cereți ca ea să fie de acord. Lasă-i să știe că acest lucru nu va însemna sfârșitul prieteniei tale. Dacă ea nu vă împărtășește sentimentele în momentul de față, nu-i spuneți că acest lucru este "bun-răceală". Lăsați-o să știe că se înțepă puțin, dar asigurați-vă că încă îi prețuiți ca pe un prieten. Cine știe ", atâta timp cât nu ardeți poduri, poate că va ajunge în cele din urmă să vă placă mai târziu.

Cap 3
Abordarea misterioasă

 1. Vorbește cu ea în persoană.
  1
  Vorbește cu ea în persoană. În timp ce s-ar putea să fiți tentat să utilizați calea "admiratorului secret" ca o modalitate de a întreba o fată fără a vorbi cu ea mai întâi, acest lucru este o idee proastă. Trebuie să vă asigurați că știe cine sunteți în persoană înainte de a vă arăta sugestiile secrete despre sentimentele dvs. Asigurați-vă că voi doi vă înțelegeți destul de bine înainte de a utiliza această abordare. Puteți totuși să fiți în stadiul de început al cunoașterii sau al prieteniei, dar atunci când vorbiți, ar trebui să puteți face acest lucru în timp ce zâmbiți și mențineți o atmosferă confortabilă. Situația ideală este să vă începeți abordarea de îndată ce vă realizați sentimentele pentru ea. Funcționează chiar mai bine dacă poți să terminați lucrurile, astfel încât, pe măsură ce voi doi vorbiți mai mult și vă cunoașteți mai bine, începe să bănuiți și chiar să vă sperați că sunteți responsabilul pentru semnele misterioase de afecțiune.
 2. Glisați-vă un "admirator de secrete".
  2
  Glisați-vă un "admirator de secrete". Aceste note secrete sunt o modalitate bună de a injecta un mic mister în situația respectivă și dacă fata pe care aveți ochiul dvs. are o natură curioasă, aceasta poate fi de asemenea o modalitate bună de a-și dezvălui interesul. [3] Adresați-vă fetei după nume astfel încât ea știe fără îndoială că nota este destinată ei. Nu semnați nota dacă vreți să păstrați secretul. Păstrați lucrurile lumină. Evitați sentimentele grele sau limbajul care sună "stalkerish". În schimb, optați pentru expresii drăcite, cu inima deschisă de afecțiune, fără nici un indiciu de presiune. Nu vă fie teamă să fiți puțin bruni. Este posibil să nu funcționeze la fel de bine în persoană, dar pentru o notă ca aceasta, câteva linii de brânză pot ajuta la menținerea lucrurilor ușoare. Elaborați puțin. Nu este nevoie să scrieți un eseu despre dragostea pentru ea, dar vă ajută să vorbiți puțin despre sentimentele dvs., astfel încât ea să știe de fapt că nota dvs. este adevărata afacere. Un bun exemplu: "Pentru Jane Doe, aceasta este doar o mică notă pentru a vă spune că aveți un admirator secret" mine! Desigur, probabil că nu știți cine sunt, dar încă. Ești o fată dulce. Îți admir amabilitatea și spiritul tău și m-am gândit că ar trebui să te anunț că e cineva care te apreciază cu adevărat. "Exemplul bun:" Doamnă Jane Doe, roșii sunt roșii, violete sunt albastru, iată un mic notă pentru a spune că Eu ... ca tine! Cu sinceritate, admiratorul tău secret - exemplu rău: "Draga mea, drăguță, Jane, te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele. Te supraveghez în fiecare zi. Am analizat toate fotografiile și tweeturile de pe Facebook și știu mai multe despre tine decât îți poți imagina. Săptămâna trecută, când te întorci acasă după întuneric, te-am urmărit chiar și de la distanță pentru a te asigura că te-ai întors în siguranță, pentru că te iubesc atât de mult și ar muri dacă ți s-ar întâmpla ceva. Dacă aș putea, te voi urmări 24/7. Cu iubire minunată și sinceră, admiratorul tău secret. "Exemplul rău:" Fetiță! Îmi place de tine
 3. Luați în considerare atașarea unui mic cadou drăguț.
  3
  Luați în considerare atașarea unui mic cadou drăguț. Dacă veți termina trimiterea obiectului afecțiunii dvs. mai multe note secrete, puteți deveni creativă și puteți atașa un mic cadou câtorva dintre ei. Păstrați darurile "drăguț" și ieftin, totuși. În loc să-i dați o cutie de ciocolată, atașează o bucată mică de ciocolată învelită în folie într-o notă care citește ceva de-a lungul liniilor: "O mică dulce pentru un drăguț adevărat! Semnat, secretul tău admirator "În loc să-i trimiți un buchet de trandafiri, atașați o floare de flori sau flori sălbatice pe care vi le-ați ales. Evitați cadouri cum ar fi CD-uri, filme, bijuterii sau parfumuri.
 4. Urmăriți semnele de avertizare.
  4
  Urmăriți semnele de avertizare. Chiar dacă luați toate precauțiile posibile pentru a evita ca ea să se simtă paranoică sau la margine, există încă o șansă ca fetița în cauză să se simtă inconfortabilă cu cineva care își lasă notele anonime. Dacă aveți ideea că se simte inconfortabil, opriți imediat. Un semn evident ar fi dacă ea va rupe notele sau le va arunca după primirea lor. Dacă ea suspectează că s-ar putea să fiți în spatele notelor și să începeți să vă ignorați sau să vă evitați, puteți să o luați ca pe un semn că se simte inconfortabil în legătură cu situația. Dacă ea nu te bănuiește și te sfătuiește despre notele și despre neliniștea ei față de expeditor, mărturisește că ai fost în spatele lor și că te vei opri acum că știi cât de neplăcut ei au făcut-o să se simtă.
 5. Aruncați sugestii.
  5
  Aruncați sugestii. Cele mai bune mistere sunt cele care par că ar putea fi rezolvate. Chiar dacă acest lucru ar trebui să fie un secret, căderea indică fără să spui direct cine ești, așa că are o idee despre cine să se aștepte odată ce ți-ai dezvălui sentimentele. Puteți renunța la sugestii prin notele dvs. și în persoană. Pentru a renunța la o sugestie într-una dintre notele dvs., faceți o observație pe care numai dvs. și câteva alte persoane ați putea să o faceți. De exemplu, dacă doar câțiva oameni știu că fetița în cauză este obsedată de o anumită bandă, scrieți că ați ascultat unul dintre cântecele sau albumele lor când ați crezut despre ea. Pentru a renunța la o sugestie personală, flirtează fără a vă spune direct sentimentele. Dacă prezența voastră în viața ei crește pe măsură ce notele continuă, ea va începe să se gândească la tine ca pe o posibilă posibilitate.
 6. Nu lasa lucrurile sa traga.
  6
  Nu lasa lucrurile sa traga. Trimite-i câteva note pe parcursul a câteva săptămâni înainte să o lași să știe cine ești. Admiratorii admirați pot fi mai drăguți și mai distrați la început, dar pot deveni înfiorători dacă se trag de luni sau de ani.
 7. Asigurați-vă "marele dezvăluit" memorabil.
  7
  Asigurați-vă "marele dezvăluit" memorabil. În loc să vă dezvăluiți aleator identitatea, faceți un spectacol și dați-i opțiunea de a juca împreună. Pe măsură ce vă dezvăluiți identitatea, ar trebui să spuneți foarte clar că doriți ca ea să fie prietena ta. Nu scrie ceva de genul "PS" - am decis să vă spun că acesta este John Smith. În schimb, cereți-i să se întâlnească undeva dacă vrea să știe cine ești. Alegeți o locație publică pe teren neutru și asigurați-vă că știe unde se află locația. Dă-i un cap de sus despre intențiile tale, spunându-i, în notă, că vrei să fie prietena ta. Un exemplu bun: "Cred că este timpul să oprim acest secret și, în cele din urmă, să vă întreb. Dacă vrei să știi cine sunt, îți voi aștepta răspunsul în fața magazinului de cafea de lângă birou / școală, marți, la prânz. "Exemplu greșit:" Nu mai pot rezista " vrei să fii al meu. Voi aștepta în afara casei dvs. mâine dimineață pentru răspunsul dumneavoastră. Dă-i o ultimă surpriză când te întâlnește. Un buchet de flori ieftin sau câteva dintre barurile preferate de bomboane poate fi un gest dulce.
 8. Păstrați-vă bine când răspunde.
  8
  Păstrați-vă bine când răspunde. S-ar putea să-l fi câștigat cu succes. Apoi, din nou, este posibil să nu aveți. Chiar dacă fata este flatată de afecțiunile tale, ea îți poate spune că nu simte același lucru. Dacă e de acord să fii prietena ta, stai calm, dar fii sigur că știe cât de fericit ești. Dacă ea nu este de acord cu aceasta, nu arunca nici un pumn, nici o încercare de al face să se simtă vinovată de eforturile tale pierdute.