Cum să fac impresii de oameni celebri

Făcând impresii ale unor oameni celebri este un truc de partid îngrijit, iar unii oameni chiar o transformă într-o carieră. Dacă doriți să vă impersonați pe cei celebri, amintiți-vă să simulați gesturi, maniere și expresii faciale în plus față de voci sau accente. Învățând să recunoască candidații buni pentru impresii și să dezvolte o rutină ușoară de practică, veți fi încurcați prietenii în cel mai scurt timp.

Cap 1
Alegerea unei afișări

 1. Alege cineva despre care știi foarte multe.
  1
  Alege cineva despre care știi foarte multe. Este mai dificil să faceți o impresie despre cineva despre care nu știți prea multe despre sau nu a fost văzut în mai multe roluri. Alegeți pe cineva ale cărei filme sau melodii ați urmărit sau ascultat de mai multe ori. Pentru a afla mai multe despre cineva, urmăriți-i într-o varietate de roluri, ascultați o varietate de muzică, urmăriți interviurile pe care le-ați făcut și citiți cât mai multe despre ele.
 2. Alegeți o celebritate cu o voce sau un accent distinct.
  2
  Alegeți o celebritate cu o voce sau un accent distinct. Este mult mai ușor să faci o impresie exactă despre cineva cu un mod de a vorbi instantaneu. În timp ce partea fizică a unei impresii este de asemenea importantă, o imitație vocală bună vă va face sau vă va rupe impresia. Celebritatile celebre pentru impresii includ: Blake Shelton John Wayne Julia Copilul Al Pacino Bill Clinton Sarah Palin Morgan Freeman George W. Bush Fran Drescher Sean Connery Elvis Presley Prince
 3. Alegeți o afișare care să corespundă caracteristicilor dvs. fizice.
  3
  Alegeți o afișare care să corespundă caracteristicilor dvs. fizice. Pentru a face o impresie convingătoare, vă ajută să alegeți pe cineva pe care deja îl asemănați fizic. Frank Calliendo face o impresie extraordinara pentru John Madden, pentru ca are acelasi aspect rotund si vesel ca si Madden [1]. Alternativ, poate fi umor sa faci o impresie de o celebritate care este drastic diferita de tine fizic. O fată mică care face o impresie convingătoare a lui Chris Farley ar putea fi hilară.
 4. Imaginați punctul de vedere al celebrității.
  4
  Imaginați punctul de vedere al celebrității. "Scopul impresionistului nu este de a crea o oglindă perfectă a celebrității, ci de a surprinde" sentimentul "acelei celebrități. [2] Vizionați filme, spectacole și în special interviuri cu celebritatea aleasă și luați notă de emoțiile lor , modele de vorbire, expresii faciale, gesturi și mod de a privi lumea. "Sarah Palin este cunoscută pentru că a prezentat o imagine" personală "a ei însuși.

Cap 2
Studierea manierismelor și a vorbirii

 1. Faceți o listă cu toate particularitățile celebrității dvs.
  1
  Faceți o listă cu toate particularitățile celebrității dvs. Pe măsură ce urmăriți și ascultați persoana pe care o impersonați, păstrați o listă de citate, maniere, gesturi și expresii faciale pe care le fac. Utilizați o mulțime de adjective în lista dvs. Aici, creați deja impresia, descriindu-le în cuvinte și traducându-le prezența în vocea voastră. Utilizați această listă pentru a începe să lucrați încet prin impresia dvs. [3] De exemplu, rețineți că Brad Pitt mereu mănâncă și bea în filmele sale, Nene Leakes își bătește în mod constant țesutul, iar Elvis Presley își bate buza superioară.
 2. Emulați trăsăturile unice ale celebrității.
  2
  Emulați trăsăturile unice ale celebrității. Prejudecările și greșelile lui George W. Bush sunt esențiale pentru o impresie despre el, la fel cum o impresie Shatner trebuie să implice pauze ciudate. O impresie bună se compune atât de componentele fizice, cât și de cele vocale care se combină pentru a ne da impresia celebrității. Începeți prin perfecționarea acelor trăsături unice și dezvoltându-vă impresia de acolo. [4]
 3. Citează liniile celebrității.
  3
  Citează liniile celebrității. Adesea, o celebritate va avea o expresie specială sau un citat dintr-un film de la care să începem. Un accent bun al lui Al Pacino ar fi incomplet fără expresia "salut prietenului meu mic" de la Scarface. Chiar dacă nu puteți face o versiune fizică a lui Pacino, totuși, elaborarea acelei singure propoziții este un început bun.
 4. Fiți atenți la sunetul vocii.
  4
  Fiți atenți la sunetul vocii. Vocile pot fi nazale, ceea ce înseamnă că ele sunt înalte și scurte, sau pot proveni din intestin, ceea ce înseamnă că ele sunt mai profunde și mai subțiri. Privind modul în care persoana vorbește vă poate ajuta să localizați vocea lor. Practica vorbind din "locuri" diferite (cum ar fi vocea capului, care este mai mare, sau vocea toracică, care este mai mică) pentru a obține o senzație pentru gama voastră proprie. Vocea Rock-ului vine din gât și are un pic de mângâiere. Vocea lui Fran Drescher este ridicată și nazală.
 5. Luați în considerare viteza de vorbire.
  5
  Luați în considerare viteza de vorbire. Unii vorbesc foarte repede, în timp ce alții par să-și desprindă cuvintele mai mult. Acordați atenție dacă discursul aleasă de celebritate se pare că este grăbit, relaxat sau undeva între ele. De exemplu, Robert Downey Jr. vorbeste deseori foarte repede.
 6. Practicați-vă accentele.
  6
  Practicați-vă accentele. Dacă vrei să faci o impresie de Christopher Walken, ajută să fii capabil să faci un accent solid al New York-ului înainte de al încerca. Dacă vrei să faci un accent Julia Child, practică inflexiunile tale britanice. Când vă familiarizați cu accentele generale, lucrați la specificarea acestora. În lumea accentelor britanico-engleze, accentele sud-africane, australiene, ucrainene și scoțiene sunt cu totul diferite și unice. Studierea accentelor vă va ajuta să vă concentrați asupra tiparelor de vorbire specifice ale celebrității pe care sperați să o impersonați.
 7. Lucrați pe o caracteristică fizică și o singură caracteristică vocală la un moment dat.
  7
  Lucrați pe o caracteristică fizică și o singură caracteristică vocală la un moment dat. Poate fi copleșitoare să încerci să surprinzi toate ciudățenii care alcătuiesc o anumită celebritate în același timp. Dar, din moment ce este o combinație de ticuri fizice și vocale, veți dori să încercați să le faceți unire. Începeți, să zicem, strigătul lui Pacino și strălucirea exasperată pe care o face. Alternativ, adoptați zâmbetul pe care Drew Barrymore îl are și lucrează pentru a recrea modul în care vorbește dincolo de gura ei.

Cap 3
Practicarea impresiei dvs.

 1. Înregistrați-vă impresia.
  1
  Înregistrați-vă impresia. Vocea voastră din capul tău e diferită de vocea ta față de ceilalți oameni. Pentru a vă da o idee bună despre cum vă sunați în timp ce faceți impresia, înregistrați-o pe telefon și redați-o pentru a vedea cum progresați. [5]
 2. Practicați-vă în oglindă.
  2
  Practicați-vă în oglindă. Jim Carrey practică multe ore în fiecare zi în fața oglinzii. Utilizați o oglindă pentru a vedea cum arătați atunci când faceți o impresie și ajustați expresiile feței pe baza faptului că sunteți prea mult sau mai puțin. [6] Dacă încercați să faceți o impresie despre Victoria Beckham, tu Veți dori să vă asigurați că nu permiteți prea multă emoție în expresiile feței voastre. Practic vorbind în accentul ei britanic în fața oglinzii și concentrându-se pe căutarea plictisită și supărată.
 3. Citiți cu voce tare de la o carte sau o revistă.
  3
  Citiți cu voce tare de la o carte sau o revistă. A veni cu ceva de spus într-o voce dată poate fi dificilă. Pentru a vă oferi o mulțime de propoziții, citiți doar în vocea pe care lucrați. Variați tempo-ul și emoția din spatele ei în timp ce citiți să exersați diferitele game ale vocii pe care încercați să o faceți. [7] Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă dați seama ce fel de cuvinte sau fraze funcționează bine în acea voce și ce nu. În acest fel, puteți începe să creați o impresie mai bună.
 4. Repetați ceea ce auziți la radio.
  4
  Repetați ceea ce auziți la radio. În timp ce conduceți, porniți radioul și repetați ceea ce se spune sau cântă în vocea pe care o desfășurați. Acest lucru este deosebit de bun pentru impresiile cântăreților. A face un cântec Britney Spears într-o voce Jim Morrison va fi, de asemenea, plin de umor pentru a le dezvălui prietenilor tăi.
 5. Continuă să lucrezi la el.
  5
  Continuă să lucrezi la el. Ca să jucați un instrument, trebuie să păstrați o impresie bună. Nu lăsați-l pe Shatner să se ruineze. Chiar și după ce credeți că ați făcut o impresie bună, întoarceți-vă din când în când pentru a păstra impresia proaspătă. Luați în considerare adăugarea de dimensiuni la afișare. Impresia lui Ferrell, președintele Bush, a crescut în complexitate de-a lungul anilor în care a făcut-o.