Cum să fii o fată cool, elegantă și frumoasă la 12 ani

Oamenii răi sunt mult mai probabil să devină populare, în special în școală. Ai vrut vreodată să fii cea mai frumoasă și frumoasă fată din clasa a șasea sau a șaptea? Dacă da, acesta este modul în care pentru tine!

Paşi

 1. Duș zilnic.
  1
  Duș zilnic. Utilizați o spălare frumos mirositoare a corpului și asigurați-vă că vă spălați părul cu șampon și balsam pentru tipul de păr, în fiecare zi sau în fiecare zi, dacă aveți păr uleios. Utilizați un balsam adânc o dată pe săptămână sau în fiecare zi, și poate o relaxare în detangler dacă părul este cu adevărat knotty.
 2. Utilizați deodorant.
  2
  Utilizați deodorant. Găsiți un miros plăcut, cum ar fi vanilie sau căpșuni, și utilizați-l în fiecare zi. Deodorantul este important pentru a nu mirosi ca sudoarea. Unele mărci bune sunt Dove, Degree și Lady Speed ​​Stick.
 3. Hidrateaza!
  3
  Hidrateaza! Potriviți mirosul de loțiune față de corpul dvs. spălat, astfel încât să nu aveți prea multe mirosuri diferite.
 4. Bărbierit.
  4
  Bărbierit. Îți radeți picioarele și axile și dacă aveți păr întunecat, eventual antebrațele. Dacă vă simțiți confortabil, radeți-vă linia de bikini, dar nu este o necesitate, așa cum nimeni nu va vedea acolo. Nu începeți niciodată bărbieritul, deoarece altcineva crede că ar trebui. O mulțime de fete în vârstă de 12 ani nu au părul neplăcut al corpului. Multe fete pot fi reci, elegante și frumoase fără bărbierit. Doar radeți dacă doriți.
 5. Purtați haine frumoase.
  5
  Purtați haine frumoase. Asigurați-vă că acestea se potrivesc în mod corespunzător - nimic prea scurt sau scăzut tăiat, nimic prea aglomerat sau prost. Pantalonii ar trebui să se potrivească perfect, dacă nu, purtați o centură. Nimic nu este mai puțin atrăgător decât să vă scuturați pantalonii sau să-i răsuciți.
 6. Spala-te pe fata.
  6
  Spala-te pe fata. Spălați-o cu o spălare frumoasă a feței (nu spălați acneea dacă nu aveți acnee) spălați de două ori pe zi, apoi utilizați toner, loțiune de față și orice tratament pentru acnee sau creme speciale pe care doriți. Nu treceți peste acest pas!
 7. Nu purtați prea mult machiaj.
  7
  Nu purtați prea mult machiaj. Nu este nevoie de fundații grele, de roșu sau de fard de obraz. Dacă într-adevăr credeți că aveți nevoie de ea, unele creme BB sau concealer, unele balsam de buze / luciu, și o atingere de rimel va face acest lucru. De asemenea, ați putea lua în considerare scoaterea sprâncenelor sau curlingul genelor. Nu face nici un make-up doar pentru că acest articol spune că ar trebui. Purtați doar machiajul dacă doriți; evitați să o faceți doar din cauza presiunii de la egal la egal sau să vă potriviți și să "arăți misto".
 8. Mâncați sănătoși și mergeți la culcare la timp.
  8
  Mâncați sănătoși și mergeți la culcare la timp. Du-te la culcare suficient de devreme pentru ca să te poți ridica la timp dimineața fără să te simți prea obosit.
 9. Fii dragut.
  9
  Fii dragut. Fiți drăguți cu toată lumea, în special cu dușmanii voștri sau cu oamenii cu care nimeni nu pare să vorbească. Aveți prieteni apropiați pe care îi simțiți cu adevărat și vă simțiți confortabil și apropiați-i: încredințați-le secretele și invitați-le să se culce și petreceri.
 10. Nu simți că trebuie să ai un prieten.
  10
  Nu simți că trebuie să ai un prieten. Deși o mulțime de fete de această vârstă le au, nu este cu adevărat "dating". În mod normal, țineți puțin mâinile și puteți viziona un film sau două. În cazuri extreme, s-ar putea sărute, dar nu lăsați această presiune pe tine!
 11. Fii drăguț cu părinții și frații tăi.
  11
  Fii drăguț cu părinții și frații tăi. La urma urmei, te iubesc!