Cum să faci magie neagră

Este cineva în picioare în calea voastră, împiedicându-vă să vă împliniți visurile sau să obțineți ceea ce doriți? Când toate celelalte tactici nu reușesc, puteți folosi magia neagră pentru a obține rezultatul dorit. Magia neagră este alimentată de forțe și spirite puternice, deci este important să știți ce intrăm înainte de a începe să jucați vrăji sau să efectuați hexuri - în caz contrar s-ar putea să fiți cei răniți. Dacă doriți să aflați cum să utilizați magia neagră pentru a schimba cursul viitorului dvs., continuați să citiți.

Cap 1
Înțelegând black magic

 1. Luați în considerare rezultatul pe care doriți să-l aduceți.
  1
  Luați în considerare rezultatul pe care doriți să-l aduceți. Ce probleme vă deranjează atât de mult încât doriți să folosiți magia neagră pentru ao corecta? Magia neagră este considerată o artă întunecată, deoarece o folosiți pentru a obține ceea ce doriți, prin controlul pe altcineva. [1] Dacă scopul vostru este de ai ajuta pe alții sau de a aduce o anumită formă de pace și dreptate, căutați în schimb magia albă. Dacă doriți să practicați magia pentru câștig personal, magia neagră este ceea ce ar trebui să utilizați. Iată motive comune pentru care oamenii folosesc magia neagră: pentru a menține pe cineva obligat în loc. Dacă cineva vă dăunează și doriți să îi opriți, puteți folosi o vrajă obligatorie pentru a opri acțiunile persoanei. A face ca cineva să vă fie atrasă. Vrăjile de dragoste sunt printre cele mai populare atunci când vine vorba de magie neagră. Pentru a obține imortalitatea sau pentru a vă îmbunătăți sănătatea. Pentru a comunica cu cei morți.
 2. Cunoașteți elementele de bază ale unui ritual de magie neagră.
  2
  Cunoașteți elementele de bază ale unui ritual de magie neagră. Ritualul pe care îl folosiți pentru a efectua magia neagră va depinde de rezultatul dorit. Există diferite ritualuri pentru orice, de la o vrajă pentru a câștiga bogăția pentru ridicarea morților din mormintele lor. Cele mai multe ritualuri implică următoarele elemente: Un site este ales pentru turnarea blestemului sau vrajei. Un cerc este desenat pe locul turnării, iar un pentaclu este tras în interiorul cercului. Acesta este un cerc de putere. Lumanari, ierburi, cristale, farmece și alte materiale sunt folosite pentru a desena spiritele. [2] Cuvintele de putere (relevante pentru rezultatul dorit) sunt repetate de trei ori.
 3. Înțelege blesteme și hexuri.
  3
  Înțelege blesteme și hexuri. În afară de efectuarea unui ritual clasic de magie neagră, există și alte modalități de a efectua magie neagră. Plasarea unui blestem sau a unui hexaj este făcută ca o modalitate de a aduce o avere rău unei alte persoane sau de ai face să facă ceea ce doriți să facă. Fii foarte atent în folosirea blestemelor și hexelor. Depinde de dvs. să stabiliți dacă motivele pentru care doriți să aduceți nefericire altei persoane sunt valide. Trebuie să folosiți puterea cu înțelepciune.
 4. Asigurați-vă că sunteți dispus să faceți față consecințelor.
  4
  Asigurați-vă că sunteți dispus să faceți față consecințelor. Trezirea forțelor întunericului poate fi o mișcare serioasă și nu trebuie făcută cu ușurință. [3] Legea triplă (Wiccan Rede) afirmă că ceea ce ați pus înapoi vă revine în trei aspecte. Te simți atît de tare în folosirea magiei negre care vrei să suferi dacă magia te va răni? Asigurați-vă că rezultatul pe care sperați să îl obțineți merită în întregime.

Cap 2
Efectuarea unui ritual

 1. Desenați un cerc cu o pentagrama înăuntru.
  1
  Desenați un cerc cu o pentagrama înăuntru. Acest simbol puternic este prezent în timpul celor mai multe ritualuri de magie neagră. Este tras în mod tradițional în pământ folosind o baghetă țesută dintr-un copac de alun. Puteți folosi un baston sau alt instrument pentru a desena simbolul dacă Hazelwood nu este disponibil. Alegeți o locație strategică care vă va oferi cea mai bună șansă de a lucra. Spiritele vor avea un timp mai greu să viziteze o locație populată de o mulțime de oameni, deci alegeți un loc în pădure sau în altă zonă care nu este vizitată frecvent. Cimitirele sunt un loc clasic pentru a alege dacă intenționezi să-i faci pe cei morți.
 2. Intră în cercul puterii.
  2
  Intră în cercul puterii. Odată ce ați intrat, adunați concentrarea și energia. Veți avea nevoie de toată energia din interiorul vostru pentru a finaliza vraja. Nu vă lăsați să vă distrați.
 3. Recitați cuvintele de putere asociate cu vraja dorită.
  3
  Recitați cuvintele de putere asociate cu vraja dorită. Fiecare vraja are cuvinte diferite de putere care sunt recitate pentru a obține rezultatul dorit. Dacă chemați un demon sau alt spirit, trebuie să înveți adevăratul său nume înainte ca vraja să funcționeze. Nu există nici o vrajă care să funcționeze pentru a aduce iubirea adevărată, pentru a vă oferi nemurire și așa mai departe. Faceți cercetări pentru a găsi o vrajă sau scrieți-vă propria dacă doriți.
 4. Scrieți vraja în grimoire.
  4
  Scrieți vraja în grimoire. Un grimoire este un fel de manual pentru vrăji, cu instrucțiuni despre cum să folosești magia neagră.
 5. Pregătiți-vă pentru rezultatele dvs.
  5
  Pregătiți-vă pentru rezultatele dvs. Dacă vraja dvs. funcționează, rezultatul dorit va intra în vigoare. Pregătiți-vă pentru aceasta și, de asemenea, pregătiți pentru răul care poate veni. Dacă ați convocat o fiară demonică sau un spirit, tratați-o cu respect. Aceste creaturi nu au neapărat loialitate față de chematorul lor.

Cap 3
Plasarea unui hex

 1. Fă un poppet.
  1
  Fă un poppet. Alegeți o bucată de pânză neagră și tăiați două straturi sub forma unei persoane mici. Forma ar trebui să pară vag similară cu persoana pe care doriți să plasați un hex. [4] Coaseți marginile împreună, dar lăsați partea superioară a capului neted. Cârpă neagră este cea mai bună, dar dacă nu o aveți la îndemână, puteți utiliza o altă culoare. Tăvătura ta ar trebui să fie creată din toate materialele naturale. Evitați utilizarea țesăturilor din poliester sau a altor materiale fabricate de om; magia neagră nu este realizată la fel de ușor prin materiale fabricate de om.
 2. Umpleți poppet-ul.
  2
  Umpleți poppet-ul. Umpleți-l cu pământ, cu câteva cristale puternice, cu păr și cu tăieturi de unghii de la persoana pe care doriți să hex. Coaseți capul pentru a închide tetiera.
 3. Pregătiți un cerc sacru.
  3
  Pregătiți un cerc sacru. Desenați un cerc folosind creta sau un baston, apoi desenați o pentagrama în interiorul acestuia. Alternativ, puteți desena un cerc sacru pe o bucată de hârtie suficient de mare pentru a sta pe loc. Lumânări luminoase în jurul cercului înainte de a intra înăuntru.
 4. Stați în cerc și vorbiți cuvintele vrăjii voastre deasupra poppetului.
  4
  Stați în cerc și vorbiți cuvintele vrăjii voastre deasupra poppetului. Repetați cuvintele de putere de trei ori. Iată câteva exemple de cuvinte pe care le puteți folosi pentru a plasa hex-ul dvs.: Pentru a arunca o vrajă obligatorie și pentru a împiedica persoana de a lua acțiuni, repetați "Îmi leagă picioarele să nu vă aducă să-mi faceți rău. mi-am legat gura de a taia povești pentru a-mi face rău, îți leagă mintea de a trimite energie pentru a-mi face rău "[5] Spune acest lucru în timp ce înfășurați papucul în panglica neagră. Pentru a arunca o vrajă de dragoste peste cineva pe care-l doriți, spuneți cuvintele: "Bright flame, lumina focul, roșu este culoarea dorinței."
 5. Lăsați lumânările să ardă.
  5
  Lăsați lumânările să ardă. După ce au ars complet, hexagonul a fost aruncat.