Cum să mângâi o fată

Unele fete îi place să fie mângâiate. Cu toate acestea, este important să o faceți corect, cu respectul corect și la momentul potrivit. Există tehnici pe care le puteți folosi care vor face multe fete să se topească la atingerea dvs. Atingerea unei fete în mod corect o poate face să se simtă cu adevărat îngrijită și să creeze o legătură emoțională între voi, dar este important să folosiți tehnica potrivită, să vă mângâiați părțile potrivite ale corpului ei și să decideți când și cum să o mângâieți.

Cap 1
Utilizarea tehnicii corecte

 1. Atingeți-o ușor.
  1
  Atingeți-o ușor. Este important să utilizați o atingere blândă atunci când vă mângâie o fată. [1] Încearcă să-ți lași vârful degetelor să-i pătrundă pielea pe măsură ce îți mângâie pielea. Evitați mișcările clare și rapide. Softurile mai sofisticate și mai delicate sunt relaxante și puțin sexy. Gâște o fată ușor și încet, ca și cum ar fi făcută din cea mai moale mătase.
 2. Îmbrățișați-o încet.
  2
  Îmbrățișați-o încet. Îmbrățișarea poate fi o modalitate eficientă de a începe să mângâi o fată și îmbrățișarea este o practică obișnuită în noile relații. Poți să-i dai fetei o îmbrățișare și să o mângâi în timp ce o faci să prelungească îmbrățișarea și să o facă să se simtă bine. Încercați să o îmbrățișați în timp ce spui la revedere pentru noapte și apoi să-i îndoiți ușor cu o mână în timp ce o îmbrățișați. Dacă pare să vă placă acest lucru, atunci ar putea să vă atingeți cu fața în față cu cealaltă mână și să vă mutați cu ușurință partea obrazului. Dacă își ține îmbrățișarea rapidă și prietenoasă, poate că nu este interesată. Dacă încearcă să facă îmbrățișarea să dureze mai mult, atunci poate că e interesată să aibă mai multă legătură fizică cu tine.
 3. Puneți brațul în jurul umerilor sau al taliei.
  3
  Puneți brațul în jurul umerilor sau al taliei. Puteți, de asemenea, puneți brațul în jurul umerilor unei fete sau al taliei, pentru a începe să-l mângâieți. Nu trebuie decât să încercați acest lucru dacă sunteți destul de sigur că vă va plăcea și că ați făcut deja lucruri cum ar fi să țineți mâinile. De exemplu, ați putea să vă poziționați cu ușurință brațul în jurul umerilor sau al taliei, în timp ce stăteați alături de ea în linie pentru un film sau în timp ce vorbeați cu ea între ore. După ce puneți brațul în jurul umărului sau taliei, puteți mângâia ușor umărul sau șoldul cu mâna.
 4. Complimentați-o în timp ce o mângâiați.
  4
  Complimentați-o în timp ce o mângâiați. Fata ta ar putea să se bucure de mângâierea ta chiar mai mult dacă îi dai niște complimente în timp ce o atingi. Acest lucru poate face ca mângâierea să pară chiar mai intimă și mai specială. Încercați să îi spuneți că are cele mai frumoase ochi sau părul cel mai moale pe care l-ați văzut vreodată. Găsiți ceva ce vă place cu adevărat despre ea, iar complimentele vor curge. De asemenea, puteți încerca să îi spuneți că este frumoasă, că pielea ei se simte drăguță, că miroase grozav sau pur și simplu că vă place ea.

Cap 2
Concentrându-se pe diferite părți ale corpului ei

 1. Începeți cu zonele ei mai puțin sensibile din corpul ei.
  1
  Începeți cu zonele ei mai puțin sensibile din corpul ei. Este întotdeauna mai bine să începeți prin atingerea ei în locuri care nu sunt prea sensibile și apoi treceți în zone mai sensibile dacă ea este în regulă cu ea. De exemplu, poți să-ți mângâi o fată pe braț, pe față, pe vițel sau pe spate pentru a începe. Dacă nu ați mâncat-o niciodată, încercați să țineți mâna pentru a începe. Dacă vă permite să țineți mâna și o țineți pentru o vreme, atunci ar putea fi interesată de mai multă atingere și puteți încerca să-i atingeți spatele sau brațul în continuare. Dacă îi place ceea ce faci, poți începe să încerci diferite locuri pe corpul ei. De exemplu, s-ar putea să vă mișcați de la partea superioară a spatelui la partea inferioară a spatelui sau de la vițel la coapsa ei. Urmăriți-vă pentru indicii că ea este deschisă la acest lucru, cum ar fi zâmbetul sau mișcarea spre atingere. Evitați să atingeți zonele din corpul ei pentru a fi sensibilă, cum ar fi stomacul ei.
 2. Atingeți părul și jucați-vă cu el.
  2
  Atingeți părul și jucați-vă cu el. Fetele iubesc când băieții se joacă cu părul și-l mângâie. Este un gest romantic care pare să aibă emoții în spatele ei. Puneți părul în spatele urechii. Dacă observați că părul ei a venit înapoi sau este în calea ei, curăța-i de pe față. Probabil că nu va rămâne acolo, dar va observa cu siguranță gestul. Fetele se bucură că au părul lung, jucate, mângâiate și periate. Rugați-vă degetele prin coama, în cele din urmă făcându-vă drumul până la gât pentru a freca în spatele urechilor.
 3. Concentrați-vă pe fața și pe gât.
  3
  Concentrați-vă pe fața și pe gât. Fața și gâtul unei fete sunt locuri intime de mângâiere, dar atingerea unei fete în aceste locuri este un loc bun pentru a începe să mângâi. Încercați să-i mângâieți obrazul și gâtul cu o mână, vorbind cu ea și privindu-i în ochi. Apăsând ușor degetele pe obraz, este o modalitate foarte bună de ao lăsa să știe că vrei să o săruți și să îi dai timp să reacționezi.
 4. Gândește-i mâinile.
  4
  Gândește-i mâinile. De asemenea, puteți încerca să mângâiți mâinile unei fete ca un bun loc de plecare. Aceasta este o formă de mângâiere pe care o puteți face și în public. Încercați să frecați degetul pe spatele mâinii în timp ce țineți mâinile. Dacă observați mâna ei așezată pe o masă de lângă dvs., încercați să țineți mâinile peste masă și apoi dați-i palmei un mic masaj.

Cap 3
Decideți când și cum să vă așezați o fată

 1. Studiați limbajul corpului.
  1
  Studiați limbajul corpului. Doar 10-15% din comunicare este verbală, astfel că restul se face prin micro-expresii, cum ar fi limbajul corpului și mișcările ochilor. Acordați atenție limbajului corpului pentru a determina dacă ar putea să vă placă să o mângâieți. [6] Are ochi cu tine? Se mai uită la tine când te prindă? Limba corpului este deschisă (cu fața spre tine) sau este închisă (brațele traversate în fața ei, spre exemplu). Nu-l luați personal dacă nu are chef de atingere. Poate că e obosită sau în stare proastă. Aflați cum să-i evaluați stările de spirit prin indiciile limbajului corpului. [7] Dacă ea se joacă cu părul ei, vă atinge mai întâi oricum, se apropie mai mult de tine, sau se uită la tine și apoi se uită cu dispreț, este mai probabil să fie deschisă la mângâierea ta. Acestea sunt toate modurile în care fetele flirt. Dacă îi place, o să vă anunțe prin apropierea de tine și poate revenind la o afecțiune fizică. Dacă încetinește sau devine rigidă, ar trebui să te oprești.
 2. Luați în considerare setarea.
  2
  Luați în considerare setarea. Există unele tipuri de mângâiere care sunt potrivite pentru o setare publică, în timp ce altele nu sunt. Fata ta s-ar putea simți inconfortabil dacă încerci să o atingi în anumite moduri în jurul altor persoane sau în public. Dacă sunteți în public, atunci veți dori să vă diferențiați abordarea. Dacă luați o fată la filme, țineți mâna și frecați cercuri pe palma ei. Este un lucru mic care probabil se va simți bine cu ea. Ceea ce este potrivit este contextual. Dacă umblați pe stradă împreună, atingându-i ușor cotul sau micul din spate, pe măsură ce o introduceți pe o stradă sau printr-o ușă, este primul contact excelent. Data viitoare, glisați ușor mâna în spate sau pe brațul ei înainte să eliberați atingerea. Probabil va fi mai deschisă la o mângâiere într-un cadru privat, cum ar fi casa ta sau a ei.
 3. Luați în considerare relația dvs.
  3
  Luați în considerare relația dvs. Indiferent dacă ar trebui sau nu să-ți mângâi o fată depinde de tipul relației pe care o ai cu fata. Gândește-te la relația ta cu ea înainte să începi să o mângâi. Luați în considerare durata relației. Dacă ea încearcă să petreacă timp cu tine, dacă ești exclusivă sau te-ai întâlnit de ceva vreme și dacă ai conversații intime, va fi mai ușor să o mângâi. Nivelul de mângâiere acceptabilă este legat de cât de intim este. Pe măsură ce intimitatea crește, la fel și oportunitățile de mângâiere. Dacă vă aflați în faza incipientă de a cunoaște o fată, dar ați stabilit un anumit nivel de încredere, un prim gest ar putea să atingă mâna sau brațul ei. Fiecare fată este diferită în categoria fizică a relațiilor. Vreți să-i studiați personalitatea înainte de a vă decide unde să o atingeți.
 4. Întreabă-i dacă e în regulă dacă o iubești.
  4
  Întreabă-i dacă e în regulă dacă o iubești. Nu există nici un dezavantaj pentru a fi un gentleman. Fetelor le place, și atunci nu veți risca să luați cuvintele greșite. Pentru a mângâi o fată, mai întâi trebuie să fii de încredere și plăcută de această fată și să primești semne (verbale sau prin limbajul corpului) pe care vrea să fie mângâiat. Dacă fata nu te cunoaște, probabil că nu vrea să fie mângâiat de tine. Dacă te cere să te oprești, atunci oprește-te. Poți să-i întrebi pe fata dacă îi place ce faci, o întreabă ce vrea să faci, sau o roagă să te antreneze și să-ți pună mâinile unde vrea ea. Acest lucru îi poate face să se simtă mai confortabil, arătând că sunteți deschis la cererile și limitele ei.
 5. Nu vă așteptați la mângâiere pentru a duce la sex.
  5
  Nu vă așteptați la mângâiere pentru a duce la sex. Unele fete ar putea presupune automat că mângâierea lor înseamnă că vrei să faci sex. Acest lucru poate fi o oprire instantanee la o femeie care poate nu este în starea de spirit sau care poate fi precaut că vă place doar ea în acest fel. Ea îi ajută să o mângâie de câteva ori pe zi, când știi că nu vrei să faci sex, astfel încât să nu se simtă ca și cum tu te aștepți doar să îți satisfacă nevoile. Vrei să știe că o faci pentru ea, nu pentru tine. Aduceți-o în braț sau rulați-vă degetele prin părul ei, și nu vă îndreptați automat către zone private! Poate că nu te îndrepți deloc spre ei. De exemplu, ați putea să-i curățați ușor încheietura mâinii sau brațul în timp ce vă uitați la televizor împreună.