Cum să vă recunosc că vă plac pe cineva

Poate fi dificil să recunoști unui tip sau unei fete că ești în ele din cauza riscului de jena sau de respingere. De asemenea, vă poate face să vă simțiți puțin controlat când oferiți cuiva astfel de informații despre emoțiile dvs. și nu știți care va fi reacția lor. Dar, cu puțină practică și planificare, îi poți spune cuiva îi place și te simți încrezător că vei fi în regulă indiferent de cum se pare.

Cap 1
Spunând pe cineva ca ei

 1. Fii încrezător.
  1
  Fii încrezător. Când îi spui cuiva ce simți, este important să dovedești încredere. Dacă sunteți timizi și nesiguri, cum vă va face să vă simțiți zdrobi? El sau ea nu va dori să fie cu cineva care pare nesigur. [1] Zâmbetul este una dintre cele mai ușoare căi de difuzare a încrederii. Un zâmbet natural relaxat îi arată pe alții că sunteți siguri de voi și îi veți impresiona.
 2. Stai calm.
  2
  Stai calm. Nu vă panicați când vă recunoașteți sentimentele. Aceasta poate fi o situație extrem de stresantă și este ușor să vă rătăciți, dar trebuie să rămâneți calm în toată conversația. Dacă vă faceți panică și vă faceți nervi, nu vă va ajuta deloc. [2] Dacă începeți să vă simțiți ca și cum ați panicat, încercați să vă concentrați asupra respirației. Respirați adânc și calmați-vă. Sau pretindeți că vorbești cu un vechi prieten, nu cu cineva care vă place. Acest lucru va face mai usor sa vorbiti cu ei.
 3. Nu te complica.
  3
  Nu te complica. Lăsați-i să știe cum vă simțiți despre ei, dar nu treceți deasupra și acționați ca și cum ar fi cel mai important lucru din lume. Lăsați-i să știe ce se întâmplă și de ce vă simțiți așa în legătură cu ei. Evitați discutarea oricăror angajamente de relații uriașe, deoarece poate face partenerul dvs. să se simtă neplăcut sau neplăcut.
 4. Încetați-l.
  4
  Încetați-l. Nu doar să sarăți în acel subiect imediat. Începeți să vorbiți despre ceva care sa întâmplat în acea zi și faceți-vă drumul până când vorbiți despre sentimentele voastre. Acest lucru vă va lovi puțin timp, astfel încât să nu fie surprinși sau prinși când vă spuneți cum vă simțiți. [3] Încercați să vorbiți despre ceva drăguț sau amuzant pentru a vă face mai confortabil cu conversația inițial. Spune-ți pasiunea pentru un lucru amuzant făcut de fratele tău sau despre un nou film pe care chiar vrei să îl vezi.
 5. Spune cuvintele.
  5
  Spune cuvintele. Spune-ți pasiunea că le placi. Doar spune-o. S-ar putea să fie intimidant, dar nu vor ști niciodată dacă nu îi spui. Fiți curajoși și spuneți-le cum vă simțiți. Încercați ceva de genul: "Te-am gândit foarte mult la tine și vreau să știi că îmi plac."
 6. Nu le presați.
  6
  Nu le presați. Asigurați-vă că spuneți persoanei care vă place că nu vă așteptați nimic în schimb - ați vrut doar să le spuneți cum vă simțiți. În acest fel, aceștia pot avea timp să se gândească la ceea ce ați spus fără să vă simțiți presați să răspundeți imediat. Când ați terminat să vă exprimați, nu întrebați: "Cum vă simțiți despre mine?" Depinde de ei când și dacă sunt dispuși să vă anunțe. Dacă ei spun nu, atunci acceptați răspunsul lor și mergeți mai departe. Spuneți cum vă simțiți cu adevărat, dar nu aruncați o tantra. Dacă spun că vă plac și voi, asta e minunat. Dar nu le face să se simtă ca și cum vă datorează imediat un răspuns. Dacă spun da, atunci îi puteți întreba. Dar dacă ești mai tânăr, ar trebui să fii prieten.

Cap 2
Decide cum să-ți spui zdrobi

 1. Alegeți un timp corespunzător.
  1
  Alegeți un timp corespunzător. Există multe lucruri care pot merge prost atunci când vă expuneți sentimentele unei alte persoane. Deci, ia ceva timp, considerând cum și când o vei face în prealabil pentru a minimiza aceste posibilități negative. Alegeți un moment în care persoana este singură. Aceasta este o problemă privată între voi doi și ar trebui să fiți singuri atunci când se întâmplă. Nu doriti ca obiectul afectiunii voastre sa trebuiasca sa se gandeasca cum sa reactioneze in fata altor oameni, pe langa manipularea stirilor pe care tocmai le-ati spus. Luați în considerare și programul dvs. de distracție. Nu le spuneți cum vă simțiți într-un moment în care sunt ocupați și stresați. Acest lucru ar putea să le copleșească și mai mult și să le facă să răspundă într-un mod mai negativ decât ar face altfel.
 2. Alegeți o locație potrivită.
  2
  Alegeți o locație potrivită. Încercați să alegeți o atmosferă intimă, un loc în care sunteți amabili. Vrei ca pasiunea ta să se simtă în largul tău când recunoști că-ți plac. Alegerea unui loc pe care să vă bucurați și să vă simțiți confortabil poate face diferența în modul în care cineva va primi știri de genul acesta. [5] Încercați să le spuneți în parcul liniștit de lângă casa dvs. sau când sunteți ambii singuri în mașină.
 3. Fă-o în persoană.
  3
  Fă-o în persoană. Dacă este posibil, nu le spuneți într-un text sau la telefon. Mențineți contactul vizual în timp ce vorbiți cu el și spuneți-i cum vă simțiți. [6] Făcând-o în persoană este mai semnificativă, dar vă va lăsa să măsurați reacția lor pentru că veți fi acolo pentru ao vedea. Cu toate acestea, dacă vreunul din voi este tipul nervos care ar putea să se bâlbâie sau să se transpire, textul sau scrierea unei note poate fi o opțiune mai bună. În acest fel, vă puteți gândi la ceea ce doriți să spuneți înainte de a vă spune. Dar rețineți că textarea ar trebui utilizată ca o ultimă soluție pentru a spune cuiva cum te simți. Dacă trebuie să trimiteți un text, încercați ceva de genul: "Hei, îmi place. Doriți să vă petreceți ceva timp? "[8] Nu cereți altcuiva să-i spună pentru tine decât dacă simțiți că este absolut necesar pentru că sunteți prea jenat sau din vreun alt motiv. Asigurați-vă că dacă cereți altcuiva să vă spună cum vă simțiți că este cineva în care aveți încredere, astfel încât să nu răspândiți zvonuri despre dumneavoastră.

Cap 3
Gestionați-vă așteptările

 1. Nu vă așteptați prea mult.
  1
  Nu vă așteptați prea mult. Nimic nu este garantat. Este foarte posibil ca obiectul afecțiunii tale să nu-ți revină sentimentele. Dar nu ar trebui să le spuneți doar pentru a obține un răspuns pozitiv. Este frumos să știi că oameni ca tine și pasiunea ta ar trebui să aprecieze onestitatea ta, indiferent de rezultatul. Dacă nu au nimic de spus ca răspuns la modul în care vă simțiți, continuați și nu vă descurajați din cauza răspunsului lor [9].
 2. Reacționează bine dacă spun că nu îți dau sentimentele.
  2
  Reacționează bine dacă spun că nu îți dau sentimentele. Dacă vă fac să știți cum se simt despre dvs., dar nu este același mod în care vă simțiți despre ei, nu-l subliniați și nu faceți greșeala de ao lua înapoi. În cele din urmă, aceștia se pot simți în același mod și, dacă nu, nu mai deplasăm din nou. [10] Lucrul important aici este să reacționăm cu harul. Dacă vă supărați sau spuneți ceva rău în răspuns, atunci acesta anulează toate lucrurile frumoase pe care le-ați făcut și le-ați spus. Și cu siguranță va elimina orice șansă de zdrobi, care va decide că se vor simți într-adevăr ca tine în viitor. Nu vă răsfățați într-o petrecere de milă sau nu vă puteți deranja vizibil în fața loviturii.
 3. Dă-i timp.
  3
  Dă-i timp. Uneori oamenii au nevoie de timp să se gândească la sentimentele lor și să ia o astfel de decizie. Emoțiile puternice necesită adesea timp pentru a se dezvolta. Deci este posibil ca ei să se gândească la ceea ce ați spus și să vă schimbați în viitor. [11] Continuați să fiți prietenii lor și încercați să acționați ca și cum nimic nu sa schimbat. Acest lucru le va da șansa să vă vadă într-o lumină nouă.