Cum să a alege o cameră de securitate adecvată

Dacă încercați să alegeți o cameră de securitate, alegerea poate fi minunată. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

Paşi

 1. Înțelegeți varietatea de tipuri de camere de securitate disponibile:
  1
  Înțelegeți varietatea de tipuri de camere de securitate disponibile: Camerele de securitate cu infraroșu (IR). Camere de luat vederi camere cu cascã Pro camera de panoramare zoom pante camere ascunse.
 2. Luați în considerare avantajele utilizării unei camere de securitate în infraroșu (IR).
  2
  Luați în considerare avantajele utilizării unei camere de securitate în infraroșu (IR). Acesta este un tip popular de cameră atât pentru afaceri cât și pentru casă. Camerele cu infraroșu produc imagini video de înaltă rezoluție în timpul zilei. În condiții de iluminare scăzută (lumină) sau fără lumină, acestea sunt tipul de cameră preferat. Ele sunt capabile să "lumineze zona" prin trecerea automată de la culoarea alb-negru. Iluminatoarele cu infraroșu se aprind și vă permit să vedeți mult mai clar decât ochiul uman atât în ​​lumină slabă, cât și fără lumină. Indiferent dacă sunt folosite în interior sau în exterior, ele oferă un avantaj imens în situații de lumină scăzută sau fără lumină. Acestea pot fi rezistente la intemperii și pot rezista la temperaturi ridicate și la temperaturi scăzute, fără a necesita o carcasă suplimentară. Camerele infraroșii interioare oferă o imagine clară în lumină și în întuneric.
 3. Luați în considerare avantajele unei camere dome.
  3
  Luați în considerare avantajele unei camere dome. Diferitele stiluri de cupole includ cupole infraroșu, cupole interioare, cupole în aer liber, cupole rezistente la vandalism și cupole cu tambur zoom controllable. Camerele clasice de "fumat" oferă un grad suplimentar de supraveghere, în timp ce prietenii, clienții, angajații și spărgătorii au un timp dificil de a vedea unde se îndreaptă obiectivul. Capacul afumat nu afectează calitatea imaginii. Așteptați o imagine clară cu rezoluție de înaltă rezoluție cu camera dome. Cele mai multe camere cu zoom pan panta sunt într-o locuință de tip dom. Căsuțele profesionale tip "box" sunt utilizate atât în ​​interior, cât și în exterior, cu o carcasă de cameră.
 4. Luați în considerare avantajele unei camere de pro box.
  4
  Luați în considerare avantajele unei camere de pro box. Aceste camere sunt cunoscute pentru calitatea lor video înaltă. Pro box-urile se găsesc adesea în bănci, în supermarketuri, în magazinele convenționale etc. Lentilele pot fi schimbate pe camera de pro box pe baza unghiului de vizualizare și a zoom-ului necesar. Unele camere Pro Box sunt numite camere de zi / noapte, deoarece pot trece de la culoarea în timpul zilei la alb-negru seara sau în condiții de iluminare joasă (lux). Cu cât luxul este mai scăzut, cu atât aparatul poate vedea mai bine în întuneric complet. Camerele cu infraroșu sunt considerate camere de vizionare de noapte și au un rating de 0 Lux. S-ar putea să preferați un aparat de fotografiat cutie dacă nu aveți nevoie sau doriți să fiți în infraroșu și sunteți mai preocupat de calitatea video pe timp de zi.
 5. Luați în considerare avantajele unei camere de panoramare panoramice.
  5
  Luați în considerare avantajele unei camere de panoramare panoramice. Acestea sunt camere care pot fi controlate prin DVR, software de vizualizare la distanță și / sau un joystick. Ei pot merge în sus, în jos, în stânga și în dreapta. De asemenea, au capacitatea de zoom. De exemplu, puteți să capturați o plăcuță de înmatriculare sau să măriți o față de departe. De asemenea, le puteți programa pentru a face tururi prestabilite, unde puteți să le monitorizați anumite zone în timp ce vă aflați departe. Aeroporturile, cazinourile, magazinele mari, cum ar fi Target sau Walmart, sunt exemple de locuri care folosesc PTZ (Pan Tilt Zoom Camera). Pan pantele cu zoom tilt sunt scumpe, incepand de la 500 $ si peste. Întrebarea este: "aveți nevoie de o cameră de panoramare zoom pan", sau puteți utiliza camere fixe pentru a obține soluția dorită? Camerele controlate cu panoramare panoramică de pană necesită un cablu suplimentar pentru funcționare. Un cablu CAT5 este necesar în plus față de cablul coaxial RG-59 de putere / video pentru a-l controla în direct și pe internet. Pur și simplu rulați un cablu CAT5 lângă RG-59 pentru a vă controla camera de panoramare panoramică.
 6. Luați în considerare beneficiile camerelor ascunse.
  6
  Luați în considerare beneficiile camerelor ascunse. Acestea oferă probabil cel mai înalt grad de supraveghere. Dacă nu doriți ca cineva să afle că există o cameră foto, utilizați o cameră ascunsă. Detectoarele de fum fals, detectoarele de mișcare, ceasurile, sprinklerele, semnele EXIT sunt exemple ale tipului camerelor ascunse care sunt folosite. Principalul dezavantaj este că camerele ascunse nu dispun de capacități în infraroșu care limitează performanțele lor la lumină scăzută. În plus, multe camere ascunse nu sunt rezistente la intemperii, deci nu sunt la fel de utile ca și gloanțele cu infraroșu și aparatele de fotografiat dome când sunt folosite în aer liber. Farmaciile, holurile hotelurilor, facilitățile de locuit asistate și casele sunt exemple ale unor aplicații în care sunt folosite camerele ascunse.
 7. Decideți dacă doriți camere cu fir sau fără fir.
  7
  Decideți dacă doriți camere cu fir sau fără fir. Camerele cu fir oferă o gamă mai largă de camere și, mai important, o calitate video mult mai bună decât camerele wireless. Camerele wireless pot fi oarecum înșelătoare, deoarece trebuie să fie alimentate la locația camerei. În plus, ele necesită o linie de vedere fără obstacole, ceea ce reprezintă adesea o problemă. Fiabilitatea și calitatea video sunt principalele motive pentru care ar trebui să utilizați o cameră cu fir. Camerele cu fir sunt alimentate înapoi la locația DVR și numai un singur cablu (RG-59 de coaxie siamică / video într-o singură) trebuie să fie rulat de la DVR la fiecare aparat de fotografiat individual. Puteți rula camere cu până la 800 de metri (243,8 m) distanță cu acest cablu special. Dacă mergeți peste 800 de picioare (243,8 m), va trebui să folosiți cablu CAT5 cu baluns video și / sau amplificator. Așteptați o durată de viață mult mai mare și o calitate mult mai ridicată cu camerele cu fir. Obstacolele nu reprezintă o problemă pentru camerele cu fir. Având în vedere acest lucru, uneori puteți avea o locație de doi care au absolut nevoie de ea. În acest caz, puteți conecta emițătorul la partea din spate a DVR-ului.
 8. Diferite tipuri de camere de securitate - Analog, AHD, HD-SDI, HD-CVI, HD-TVI și IP.
  8
  Diferite tipuri de camere de securitate - Analog, AHD, HD-SDI, HD-CVI, HD-TVI și IP.