Cum să modificați preferințele netflix

Dacă aveți Netflix, aveți o modalitate de a vă modifica preferințele. Puteți schimba câteva lucruri, cum ar fi setările de control parental, abonamentele prin e-mail etc. Citiți aici pentru a afla ce trebuie să faceți.

Cap 1
Modificarea setărilor pe un computer

 1. Folosește un calculator.
  1
  Folosește un calculator. Dacă vă aflați pe o tabletă, o consolă sau alt dispozitiv, treceți la secțiunea de mai jos. Majoritatea acestor dispozitive nu au acces la setările complete Netflix, spre deosebire de un computer. Unele browsere web mobile au acces la setările descrise în această secțiune.
 2. Accesați pagina contului dvs.
  2
  Accesați pagina contului dvs. Accesați https:
  www.netflix.com/YourAccount și conectați-vă. Alternativ, conectați-vă la site, plasați cursorul peste numele sau pictograma profilului din partea dreaptă sus și selectați Contul. Există trei tipuri de profiluri, care au niveluri diferite de acces: Profilul principal este, de obicei, primul profil enumerat. Utilizați această opțiune pentru a modifica planul de membru, adresa de e-mail, parola și informațiile de facturare. Profilurile suplimentare au acces la toate preferințele care nu sunt listate mai sus. Utilizați profilul dvs. ori de câte ori este posibil, deoarece unele modificări vor afecta numai un singur cont. Profilurile copiilor nu au acces la nicio setare.
 3. Modificați planul de membru.
  3
  Modificați planul de membru. Primele două secțiuni ale paginii contului sunt Membrii și facturarea și detaliile planului. Utilizați aceste opțiuni pentru a vă schimba adresa de e-mail, parola, metoda de plată sau planurile de streaming și DVD. Cele mai multe dintre acestea sunt explicative, dar este posibil să nu știți despre preferințele de e-mail. Această pagină vă permite să vă înscrieți pentru a primi e-mailuri despre noi emisiuni, actualizări sau oferte speciale.
 4. Examinați detaliile Planului.
  4
  Examinați detaliile Planului. Utilizați aceste setări dacă doriți să efectuați modificări în planul de streaming sau DVD, cum ar fi câți DVD-uri puteți comanda simultan.
 5. Modificați setările generale.
  5
  Modificați setările generale. Secțiunea Setări este următoarea în pagina contului dvs. Aceste opțiuni vă permit să modificați adresa dvs. de livrare DVD, să plătiți o taxă suplimentară pentru a primi discuri Blu-ray sau să adăugați un nou dispozitiv în contul dvs. Netflix. Există, de asemenea, câteva setări mai puțin vizibile: activați participarea la test pentru a vedea caracteristicile experimentale înainte de a fi disponibile pe scară largă. Acestea sunt, de obicei, modificări minore ale recomandărilor sau ale interfeței cu utilizatorul, dar ocazional acestea pot oferi caracteristici speciale, cum ar fi modul de confidențialitate. Atribuirea DVD-urilor la profil dacă familia dvs. se luptă cu coada dvs. DVD. Puteți plăti suplimentar pentru a adăuga DVD-uri suplimentare și pentru a atribui cât de multe pot ordona fiecare profil la un moment dat.
 6. Alegeți preferințele pentru limbă, redare și subtitrări.
  6
  Alegeți preferințele pentru limbă, redare și subtitrări. Secțiunea finală, Profilul meu, afectează numai profilul pe care l-ați selectat în prezent. Aceasta include următoarele opțiuni: Limba: alegeți o limbă prestabilită. Rețineți că nu tot conținutul va fi disponibil în toate limbile. Aspectul subtitraților: optimizați culoarea, dimensiunea și fontul subtitrărilor. Ordine în lista mea: spuneți Netflix să nu mai adăugați sugestii la categoria My List. Setări de redare: Reduceți utilizarea maximă a datelor (recomandată dacă aveți un plafon de date pe planul dvs. de internet) și dezactivați automat redarea următorului episod.
 7. Gestionați profilurile.
  7
  Gestionați profilurile. Accesați netflix.com/EditProfiles sau plasați cursorul peste avatarul dvs. în partea dreaptă sus și selectați "Gestionați profilurile". De aici puteți să adăugați profiluri, să le ștergeți și să setați un profil ca profil Kids. Profilurile copiilor nu pot vizualiza conținutul pentru adulți. Ștergerea unui profil va elimina definitiv toate istoricul de vizionare, evaluările și recomandările. Nu există nicio modalitate de a inversa acest lucru.
 8. Accesați setările de streaming avansate.
  8
  Accesați setările de streaming avansate. Cu redarea unui videoclip Netflix, țineți apăsată tasta Shift + Alt (sau opțiunea ⌠¥ pe Mac), apoi faceți clic stânga pe ecran. Acest lucru aduce o fereastră pop-up de setări avansate, inclusiv aceste opțiuni utile: [1] Manager de flux â † 'Selecție manuală â †' alegeți o rată de tampon (cât de repede Netflix încearcă să încarce conținutul în avans). Compensarea sincronizării A / V â † 'deplasați cursorul pentru a remedia problemele cu video și audio nesincronizate.

Cap 2
Modificarea setărilor pe alte dispozitive

 1. Utilizați un browser mobil atunci când este posibil.
  1
  Utilizați un browser mobil atunci când este posibil. Multe dispozitive nu au acces deplin la preferințele Netflix. Accesați în schimb site-ul web Netflix utilizând un computer sau un browser Web al unui dispozitiv mobil. De acolo, vă puteți modifica preferințele așa cum este descris în secțiunea de calcul de mai sus. Poate dura până la 24 de ore pentru ca modificările să se răspândească în alte dispozitive.
 2. Schimbați subtitrările și limba pe un dispozitiv Android.
  2
  Schimbați subtitrările și limba pe un dispozitiv Android. Începeți să transmiteți un flux video pe aplicația Android Netflix. Atingeți oriunde pe ecran, apoi apăsați pictograma Dialog (o bule de vorbire) în partea dreaptă sus pentru a deschide aceste setări. [2] Unele dispozitive pot avea setări suplimentare disponibile. Căutați o pictogramă de setări în aplicația dvs. Netflix. Aceasta apare de obicei ca trei puncte verticale.
 3. Alegeți opțiunile pe un dispozitiv Apple.
  3
  Alegeți opțiunile pe un dispozitiv Apple. Dispozitivele iOS pot schimba opțiunile pentru subtitrare și limbă atingând ecranul când se redă un videoclip, apoi apăsând pictograma Dialog în partea din dreapta sus. Pentru a accesa mai multe preferințe, ieșiți din aplicația Netflix, vizitați meniul Setări al dispozitivului dvs. și derulați până la Netflix. [3] [4]

Cap 3
Evaluați filmele pentru a ajusta recomandările

 1. Evaluați filmele.
  1
  Evaluați filmele. Accesați netflix.com/MoviesYouveSeen sau faceți clic pe Evaluări în preferințele Contului dvs. Faceți clic pe stele pentru a atribui fiecărui film sau episod că ați văzut o evaluare de la 1 la 5. Cu cât evaluați mai mult, cu atât vor fi recomandările mai exacte ale Netflix. De asemenea, puteți căuta orice film și îl puteți evalua din pagina descrierii. Faceți acest lucru pentru toate filmele dvs. preferate pentru a spori foarte mult recomandarea de precizie. Faceți clic pe opțiunea "Nu este interesată" sub rating dacă nu doriți ca Netflix să vă recomande filmul.
 2. Așteptați ca modificările să aibă efect.
  2
  Așteptați ca modificările să aibă efect. Poate dura 24 de ore pentru ca Netflix să își actualizeze recomandările. Odată ce acest lucru sa întâmplat, recomandările dvs. ar trebui să se schimbe pe toate dispozitivele pe care le utilizați pentru a naviga în Netflix. [6]