Cum să alegi iluminatul potrivit pentru fiecare cameră

Iluminatul este unul dintre elementele cheie care vă ajută să vă faceți casa acasă. Iluminarea adecvată vă permite să vă îndepliniți cu ușurință sarcini, vă face să vă simțiți mai sigură și mai confortabilă și vă permite să vă bucurați de locuința dvs. la întregul său potențial. Cu toate acestea, fiecare cameră are nevoi speciale și unice de iluminare generală și de accent. Iată câteva sfaturi și idei pe care trebuie să le luați în considerare atunci când planificați nevoile dvs. de iluminare pentru fiecare cameră din casă. Dacă nu sunteți sigur despre ce tip de dispozitiv de iluminare aveți nevoie sau căutați doar inspirație, faceți câteva minute pentru a căuta acest ghid!

Cap 1
Foaier, săli și scări

 1. Utilizați iluminarea și decorarea pentru o primă impresie.
  1
  Utilizați iluminarea și decorarea pentru o primă impresie. Foaierul transmite prima impresie din interiorul unei case. Centralizați un candelabru tradițional, un pandantiv contemporan sau un dispozitiv de tranziție aproape de tavan în hol, pentru a oferi o iluminare de bază și a crea o atmosferă primitoare. Asigurați-vă că lucrarea de artă vă revine la lumină și il iluminați cu lumină cu halogen din pista sau cu iluminare încastrată reglabilă. Oglinzile adaugă, de asemenea, o atingere decorativă specială într-un foaier.
 2. Asigurați-vă că ați dimensionat dispozitivul decorativ în spațiu.
  2
  Asigurați-vă că ați dimensionat dispozitivul decorativ în spațiu. Nu toate foile pot găzdui un candelabru mare, deci asigurați-vă că proporțiile dimensiunilor sunt corecte. De asemenea, dacă aveți un spațiu mai mare, veți avea nevoie de un dispozitiv mai mare. Dacă veți putea vedea dispozitivul de sus, asigurați-vă că ați selectat un candelabru de foaier sau un pandantiv care arată atractiv din a doua vizualizare de poveste.
 3. Amintiți-vă că scările și sălile trebuie să aibă o iluminare generală bună pentru siguranță.
  3
  Amintiți-vă că scările și sălile trebuie să aibă o iluminare generală bună pentru siguranță. Pentru a preveni accidentele, scările trebuie să fie aprinse de sus în jos cu comutatoarele în ambele locuri. Pentru siguranța în holuri, amplasați corpurile de iluminat la fiecare 8 până la 10 picioare (2,4 până la 3,0 m). Așezați-vă în seturile pe care le alegeți, potrivind candelabrul sau pandantivul foaierului cu dispozitive de fixare aproape de tavan pentru holuri și lanțuri cu lanț mai mici pentru scări.
 4. Utilizați pereții de perete potriviți pentru a completa dispozitivul de fixare a foaierului.
  4
  Utilizați pereții de perete potriviți pentru a completa dispozitivul de fixare a foaierului. Montați întotdeauna un buton deasupra nivelului ochiului (aproximativ 66 "din centrul dispozitivului de fixare pe podea) astfel încât sursa de lampă să nu fie vizibilă.

Cap 2
Zona de locuit

 1. Utilizați iluminatul pentru a scoate cele mai bune din spațiile de locuit.
  1
  Utilizați iluminatul pentru a scoate cele mai bune din spațiile de locuit. Îmbunătățiți atmosfera camerei dvs., dramatizați texturile de perete, lucrări de artă accentuate sau doar asigurați o iluminare generală pentru camera dvs. de zi, camera de zi, camera de familie, camere de joacă sau dormitoare. O varietate de tipuri diferite de corpuri de iluminat va funcționa atât pentru iluminatul dvs. general, cât și pentru nevoile de iluminare accentuată.
 2. Utilizați iluminat încastrat pentru a lumina o zonă generală.
  2
  Utilizați iluminat încastrat pentru a lumina o zonă generală. Acest lucru este preferat deoarece sursa de lumină este ascunsă. Corpurile de perete, peretele și lămpile interioare sunt, de asemenea, alegeri excelente și oferă un iluminat amplu. Aceste corpuri de iluminat nu sunt doar piese decorative, ci sunt surse ideale de iluminare a sarcinilor pentru citirea sau jocul de jocuri. În timp ce corpurile tradiționale de perete cu brațe rămân cea mai populară formă de iluminare a peretelui, mai multe pereți de pereți contemporani câștigă popularitate pentru iluminarea accentului.
 3. Încercați iluminarea încastrată sau iluminarea pieselor pentru a face o cameră să vină în viață prin accentuarea lucrărilor de artă, spălării pereților sau pășunatului.
  3
  Încercați iluminarea încastrată sau iluminarea pieselor pentru a face o cameră să vină în viață prin accentuarea lucrărilor de artă, spălării pereților sau pășunatului. Lămpile de interior sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Când spațiul de masă este limitat, lămpile de perete reprezintă o alternativă bună.
 4. Încercați CFL Lighting pentru a obține mai multă valoare pentru banii dvs.
  4
  Încercați CFL Lighting pentru a obține mai multă valoare pentru banii dvs.

Cap 3
Sala de mese

 1. Creați un punct focal cu iluminare.
  1
  Creați un punct focal cu iluminare. Masa dvs. de masă este în loc, scaunele sunt împinse și masa este setată. Singurul lucru rămas pentru a completa imaginea este piesa centrală, dispozitivul dvs. de iluminare. Acest corp de iluminat este punctul focal al camerei dvs., deci trebuie să-ți exprimi propriul stil personal, satisfăcând totuși nevoile de iluminat general. Indiferent dacă stilul dvs. de mese și de divertisment este casual și întins, sau este în general mai formal, alegeți un dispozitiv care să vă reflecte.
 2. Utilizați un candelabru sau un pandantiv pentru iluminare generală.
  2
  Utilizați un candelabru sau un pandantiv pentru iluminare generală. Ambele corpuri de iluminat sunt surse excelente de iluminat și sunt sigur că setați tonul sala de mese. Șaibele de perete încastrate pot oferi, de asemenea, lumină suplimentară ajutând în același timp la crearea unei iluzii a unui spațiu mai mare în cameră. Când agățați un candelabru, asigurați-vă că candelabrul este cu 6 "până la 12" mai mic decât cea mai îngustă parte a mesei. Partea de jos a pandantivului sau a candelabrului ar trebui să fie de aproximativ 30 "deasupra mesei dvs. Candelabrele cu o putere totală de 200 până la 400 oferă iluminare abundentă pentru o sală de mese.
 3. Adăugați iluminarea accentului și în cameră.
  3
  Adăugați iluminarea accentului și în cameră. Obiectivele cu reglaj cu halogen încastrate pe masă și candelabru. Acest lucru va oferi o lumină suplimentară pe masă și va aduce de asemenea strălucirea candelabrului. Luați în considerare vasele de însoțitoare de pe ambele părți ale unui dulap de porțelan. Cabinetul de iluminat montat în interiorul valențelor și dulapurilor adaugă și dramă.

Cap 4
Bucătărie

 1. Realizați faptul că bucătăria este adesea cea mai aglomerată parte a casei.
  1
  Realizați faptul că bucătăria este adesea cea mai aglomerată parte a casei. Nu numai mâncărurile dvs. sunt pregătite aici, dar și familia și oaspeții dvs. se adună aici. Iluminarea suficientă și adecvată este o necesitate pentru a vă îndeplini toate nevoile culinare, pentru a vă ajuta copiii cu temele și pentru a citi lectura. Schițați un plan al bucătăriei dvs. care se concentrează pe zonele de activitate și apoi decideți ce fel de lumină va avea nevoie fiecare zonă: general, sarcină, accent sau decorativ. Utilizați becuri cu valuri mai mari în zonele de lucru. Un pandantiv din sticlă sau din plastic va oferi un "luminozitate" amplă pentru a acoperi întreaga zonă de luat masa cu lumină.
 2. Du-te cu corpuri fluorescente decorative centrate pe un spațiu de lucru.
  2
  Du-te cu corpuri fluorescente decorative centrate pe un spațiu de lucru. Bucătării mai mici de 100 de metri pătrați necesită o lampă fluorescente cu două lămpi, până la 250 de picioare pătrate necesită iluminare suplimentară. Luminile de fundal montate la 18 "de pe marginea dulapurilor și distanțate de centrele de la 3 la 4, reprezintă o modalitate excelentă de a crea iluminare generală suplimentară.
 3. Utilizați sub iluminare cabinet pentru a preveni umbrele de pe contoare, în timp ce adăugați lumină critică în spațiul de lucru.
  3
  Utilizați sub iluminare cabinet pentru a preveni umbrele de pe contoare, în timp ce adăugați lumină critică în spațiul de lucru. Fluorescentul sub corpuri de iluminat este de asemenea o sursă de iluminare eficientă din punct de vedere al costurilor. În zonele deschise peste chiuvete se utilizează iluminare încastrată montat direct peste chiuvetă. Montarea mini-pandantive de la 18 "la 24" deasupra suprafeței de lucru este o modalitate ideală de a aprinde o bară de mic dejun sau un dentit de contra, un pandantiv pe un dimmer, agățat de 24 "până la 30" deasupra mesei, este ideal pentru iluminarea sarcinilor. Dimensiunea dispozitivului de fixare la aproximativ 12 "mai mică decât diametrul mesei.
 4. Iluminați obiectele de acasă speciale, detaliile arhitecturale sau zonele de prezentare a alimentelor cu iluminare pe șenile sau încastrate.
  4
  Iluminați obiectele de acasă speciale, detaliile arhitecturale sau zonele de prezentare a alimentelor cu iluminare pe șenile sau încastrate. Utilizați sub iluminare dulapuri în dulapuri, valențe și spații pentru picioare și creați dramă, oferind în același timp lumină suplimentară pentru a naviga în jurul bucătăriei dvs. seara.
 5. Alegeți luminile fluorescente pentru a vă asigura că lipsesc iluminatul ambiental.
  5
  Alegeți luminile fluorescente pentru a vă asigura că lipsesc iluminatul ambiental. Lumina ambientală furnizată de corpurile fluorescente va umple umbrele bucătăriei, va reduce contrastul și va lumina suprafețele verticale pentru a da spațiului o senzație mai strălucitoare.

Cap 5
Baie și vanity

 1. Nu uita de baie.
  1
  Nu uita de baie. Baie de iluminat este, probabil, ultimul loc oamenii doresc să investească timp și bani. Oglinzile nu se aprinde și, de multe ori, se utilizează un dispozitiv de tavan pentru a aprinde chiuveta, oglinda și dușul. Cu toate acestea, deoarece cada de whirlpool devine mai mare și se adaugă dușuri de aburi, tot mai mult timp este petrecut relaxând în baie. De când începeți și vă terminați ziua în baie, de ce să nu petreceți puțin timp în plus, considerând care corpuri de iluminat și luminile ar funcționa cel mai bine? Becurile cu halogen sunt în general standard pentru iluminatul pentru baie, dar cele mai noi becuri fluorescente compacte sunt, de asemenea, o opțiune excelentă.
 2. Utilizați mai multe lumini încastrate sau corpuri decorative pentru suprafețe de peste 100 de metri pătrați.
  2
  Utilizați mai multe lumini încastrate sau corpuri decorative pentru suprafețe de peste 100 de metri pătrați. Adăugați corpuri de iluminat apropiate de tavan pentru a suplimenta parantezele pereților de baie în băi mari. Companionul apropiat de corpul de tavan adaugă paranteze pentru pereți de baie în băi mari.
 3. Montați un dispozitiv de fixare pe oglindă pentru a lumina o baie, dar dați seama că poate provoca umbre pe față.
  3
  Montați un dispozitiv de fixare pe oglindă pentru a lumina o baie, dar dați seama că poate provoca umbre pe față. Dacă utilizați iluminare încastrată, evitați crearea umbrelor prin faptul că nu le montați direct peste oglindă. Adăugarea de suporturi de perete pe o parte a oglinzii este una dintre cele mai bune modalități de a elimina umbrele de pe față. Pentru oglinzile cu o utilizare mai largă de 48 ", suporturile de perete montate vertical și poziționați-le deasupra podelei de la 75 la 80 de centimetri (190,5 până la 203,2 cm). sau o difuzie de sticlă bine difuzată și nu mai mult de 75 W. Lămpile fluorescente colorate corectate cu coloranți trebuie utilizate atunci când se doresc corpuri fluorescente, iar o lumină albă clară produce tonuri de piele cât mai exact.
 4. Utilizați iluminare suplimentară în zone neașteptate atât pentru decorare, cât și pentru funcții.
  4
  Utilizați iluminare suplimentară în zone neașteptate atât pentru decorare, cât și pentru funcții. Încercați o mică lumină încastrată, îndreptată spre o lucrare de artă decorativă sau un bazin de pudră frumos, creează un strat suplimentar de iluminare. În duș, folosiți lămpi încastrate sau o unitate de plastic montat pe plafon. Înclinați un orificiu de duș încastrat și evidențiați o muncă plăcută a plăcilor sau faceți scânteie pentru corpurile dvs. de duș. Nu uitați zona deasupra cabinei! O unitate încastrată este întotdeauna o adăugare extraordinară.

Cap 6
Lumina exterioară

 1. Folosiți iluminare funcțională și distractivă în exterior.
  1
  Folosiți iluminare funcțională și distractivă în exterior. Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a îmbunătăți frumusețea casei dvs. sau de a vă asigura o siguranță suplimentară, aveți numeroase opțiuni de iluminare pentru a lumina exteriorul casei dvs. Extindeți orele pe care le puteți petrece afară sau creați un mediu festiv!
 2. Utilizați corpuri decorative sunt utilizate pe căi, pe pereți și posturi, și foyers de intrare.
  2
  Utilizați corpuri decorative sunt utilizate pe căi, pe pereți și posturi, și foyers de intrare. Designul acestor corpuri de iluminat ar trebui să completeze aspectul și aspectul casei și peisajului, oferind în același timp o iluminare suficientă pentru siguranță, securitate și funcționalitate. Când instalați un felinar de perete, măriți dispozitivul de fixare la ușa și spațiul din jur. Ferestrele de perete trebuie montate ușor deasupra nivelului ochiului la aproximativ 60 "până la 66" de la centrul dispozitivului la podea. Lanternele post-top pot fi selectate pentru a se potrivi cu stilul felinarelor de perete. Lămpile de mari dimensiuni au o imagine mai bună atunci când sunt utilizate în spațiu deschis.
 3. Fiți atenți, totuși, că cele mai multe corpuri de lanternă sunt surse luminoase.
  3
  Fiți atenți, totuși, că cele mai multe corpuri de lanternă sunt surse luminoase. Ei varsă lumina în toate direcțiile și pot fi o cauză a încălcării luminii (asupra proprietăților altora) și distragerea atenției pentru șoferi. Mulți designeri de iluminat renunță complet la luminile de tip lanternă și folosesc lumini cu capace (care protejează strălucirea) și luminile care sunt poziționate în interiorul materialului vegetal astfel încât acestea să fie ascunse complet.
 4. Utilizați lumini ascunse în scopuri funcționale.
  4
  Utilizați lumini ascunse în scopuri funcționale. Ele sunt amplasate strategic în jurul proprietății pentru iluminarea selectivă a materialului vegetal și a arhitecturii. Un designer de iluminat calificat poziționează corpurile de iluminat astfel încât să se vadă numai efectul iluminării, nu și elementele de iluminat.
 5. Includeți și o iluminare pentru securitate.
  5
  Includeți și o iluminare pentru securitate. Adăugați iluminarea peisajului, iluminarea punții și iluminarea în trepte pentru a aduce nu numai frumusețea casei pe timp de noapte, ci și pentru a adăuga siguranță și siguranță suplimentare.