Cum să vă determinați personalitatea

Te-ai întrebat vreodată de ce nu te descurci cu niște oameni? Poate fi pentru că aveți o personalitate diferită de ei. Există patru tipuri de personalități. Mai jos veți afla care sunteți.

Cap 1
Sarcina sau relația orientată

 1. Aflați care sunteți:
  1
  Aflați care sunteți: orientată spre orientare spre orientare sau orientată spre relație În această secțiune veți găsi o listă a trăsăturilor persoanelor orientate spre sarcini și a persoanelor orientate spre relații. Dacă aveți trăsături orientate mai mult pe sarcini, sunteți orientat spre sarcini. Dacă aveți mai multe trăsături orientate spre relație, sunteți orientat spre relație.
 2. Persoanele orientate pe sarcini se imbracă mai formal, subiectele lor de vorbire sunt chestiuni și sarcini curente la îndemână, postura lor corporală este mai rigidă, expresia lor facială este mai controlată, atitudinea lor generală este mai degrabă partea serioasă, au controlat și păstrarea emoțiilor, acestea sunt umplute cu fapte și date.
  2
  Persoanele orientate pe sarcini se imbracă mai formal, subiectele lor de vorbire sunt chestiuni și sarcini curente la îndemână, postura lor corporală este mai rigidă, expresia lor facială este mai controlată, atitudinea lor generală este mai degrabă partea serioasă, au controlat și păstrarea emoțiilor, acestea sunt umplute cu fapte și date. Ele sunt mai puțin interesate de discuțiile mici, deciziile lor sunt bazate pe fapte, sunt disciplinate în timp, sunt stricte și disciplinate în privința regulilor, sunt mai greu de înțeles și par a fi preocupate.
 3. Persoanele orientate pe relație se roagă mai neoficial, subiectele lor de vorbire sunt oameni și povestiri, poziția corpului lor este mai relaxată, expresia facială este mai relaxată, atitudinea lor generală este mai mult partea ludică, ei sunt liberi să-și împărtășească emoțiile, sunt mai interesati de discutii mici, deciziile sunt bazate pe intelegere, sunt mai putin disciplinate cu privire la timp, sunt mai indulgente in ceea ce priveste regulile, sunt usor de gasit si sunt mai lipsiti de griji.
  3
  Persoanele orientate pe relație se roagă mai neoficial, subiectele lor de vorbire sunt oameni și povestiri, poziția corpului lor este mai relaxată, expresia facială este mai relaxată, atitudinea lor generală este mai mult partea ludică, ei sunt liberi să-și împărtășească emoțiile, sunt mai interesati de discutii mici, deciziile sunt bazate pe intelegere, sunt mai putin disciplinate cu privire la timp, sunt mai indulgente in ceea ce priveste regulile, sunt usor de gasit si sunt mai lipsiti de griji.

Cap 2
Determinați stilul dvs. social.

 1. Ești Melancolie?
  1
  Ești Melancolie? Dacă sunteți un introvertit și sunteți orientați mai mult spre sarcină, sunteți o melancolie. Melancholicii sunt specialiști în tehnică. Ei sunt adânc și grijuliu, sunt oamenii predispuși la geniu. Acestea sunt conduse de o etică a muncii forțate, iar jocul nu vine în mod natural pentru ei. Ei tind să fie perfecționiști și sunt foarte organizați. Sunt sensibili la ceilalți și sacrifică singuri. Ei sunt prieteni credincioși și devotați și au o preocupare profundă față de ceilalți.
 2. Ești Choleric?
  2
  Ești Choleric? Dacă sunteți un extrovertit și mai orientat spre sarcină, sunteți un Choleric. Cholerii sunt specialiști în control. Ei sunt lideri născuți, sunt dinamici și activi și au o nevoie compulsivă de schimbare. Au plăcere în aproape orice fel de muncă, deoarece implică activitate. Ei doresc să controleze și să stăpânească tot ceea ce fac. Ei sunt independenți și par a fi capabili să ruleze orice. Ei sunt de regulă corecte și excelează în situații de urgență.
 3. Ești flegmatică?
  3
  Ești flegmatică? Dacă sunteți introvertit și sunteți mai orientat spre relație, sunteți un Flegmatic. Phlegmatics sunt specialiști în asistență. Ei sunt oameni foarte plăcuți care îi susțin pe alții. Ei au o personalitate cheie scăzută și sunt relaxați și relaxați. Ei își păstrează emoțiile ascunse și sunt răbdători și echilibrați. Ei sunt simpatici și amabili și promovează armonie. Ele sunt ușor de înțeles și sunt plăcute și plăcute. Au un simț al umorului uscat, deci este foarte distractiv să fiți în jurul lor. Sunt pașnice și plăcute.
 4. Ești Sanguine?
  4
  Ești Sanguine? Dacă sunteți extrovertit și sunteți mai orientat spre relație, sunteți un Sanguine. Sanguines sunt specialiști sociali. Sanguinele sunt persoana ideală, pentru că le place să se afle în jurul oamenilor și să le vorbească. Sunt oameni foarte impulsivi care iubesc să socializeze. Îi place să încerce lucruri noi și diferite. Îi place să trăiască pentru cei de aici și acum sunt prietenoși, dăruitori și fără probleme. Ele sunt viața partidului și au un bun simț al umorului. Sunt foarte curioși și niciodată nu par să crească. Ei fac prietenii cu ușurință și sunt foarte distracți de a fi în jur.