Cum să a determina dimensiunea rochiei

Poate fi super frustrant să intri într-un magazin și trebuie să te îmbraci prin rochie după rochie pentru a determina mărimea ta! Nu-ți face griji. Deși mărimile de îmbrăcăminte sunt diferite la majoritatea magazinelor, atâta timp cât știți măsurătorile dvs., nu ar trebui să aveți o problemă în a afla ce dimensiuni funcționează cel mai bine pentru dvs.

Cap 1
Măsurarea dimensiunii rochiei

 1. Măsoară-ți bustul.
  1
  Măsoară-ți bustul. Va trebui să măsurați cea mai mare parte a bustului dvs. pentru a obține măsurarea corespunzătoare. Asigurați-vă că banda de măsurare (mănușă de bandă moale pentru preferință) merge sub brațele dvs. [1] Țineți banda de măsurare strânsă, dar nu prea strânsă. Dacă o faceți prea strâns (dacă bustul dvs. apare peste bandă), veți obține măsurători greșite și rochia dvs. nu se va potrivi în mod corespunzător.
 2. Măsoară-ți talia.
  2
  Măsoară-ți talia. Îndoiți-vă într-o parte (nu contează ce) și găsiți creasta naturală a taliei. La mărime, măsurați-vă în jurul taliei, asigurându-vă că banda de măsurare este puțin înrăutățită. De asemenea, puteți găsi talia dvs. naturală măsurând 2 inci de pe butonul buric. Este de obicei cea mai mică parte din talie.
 3. Măsurați-vă șoldurile.
  3
  Măsurați-vă șoldurile. Stați cu picioarele împreună. Măsurați în jurul celei mai mari părți a șoldurilor și a spatelui. Aceasta este de obicei la jumătatea distanței dintre picioare și buzunarul tău. Din nou, veți dori să păstrați banda de măsură oarecum liberă, astfel încât dimensiunea rochiei dvs. să nu ajungă prea mică.
 4. Uită-te la o diagramă de dimensiuni.
  4
  Uită-te la o diagramă de dimensiuni. Rețineți că tabelele de dimensiuni au tendința de a fi diferite pentru diferite magazine și că, chiar și cu măsurătorile dvs. și diagrama mărimilor, puteți fi surprins de o gamă largă de dimensiuni care se vor potrivi. Cu toate acestea, puteți utiliza această diagramă de dimensiuni ca ghid de bază. Alegeți întotdeauna dimensiunea mai mare dacă măsurătorile dvs. se încadrează între două dimensiuni, mai ales dacă comandați online. Evitați generatoarele de dimensiuni de rochie, deoarece acestea tind să vă ofere dimensiunile greșite. Generatoarele de dimensiuni de rochie pretinde că sunt capabile să vă spună dimensiunea rochiei dvs. în fiecare magazin (deoarece atât de multe magazine își diferențiază îmbrăcămintea pentru femei în mod diferit). [2] Dacă vă uitați la dimensiunile europene, veți dori să verificați această diagramă, care transformă dimensiunile americane în dimensiuni europene. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_b778dcbd08')
 5. Conversia numerelor la litere pentru dimensionare.
  5
  Conversia numerelor la litere pentru dimensionare. Unele magazine nu folosesc cele tipice 6, 8, 10, 12. În schimb, ele folosesc litere precum XS, S, M etc. Din fericire, aceste dimensiuni ale scrisorilor tind să corespundă unor dimensiuni numerice specifice și vă puteți imagina mărimea dvs. pe baza . În mărime americană; Dimensiunea 2 este XS, Dimensiunea 4 este S, Dimensiunea 6 este M, Dimensiunea 8 este L, Dimensiunea 10 este XL, Dimensiunea 12 este XXL. Asta este ceea ce este de obicei, deși mărimile pot varia în funcție de magazin.

Cap 2
Determinarea dimensiunii la anumite magazine

 1. Verificați întotdeauna ghidul de dimensionare atunci când faceți cumpărături online.
  1
  Verificați întotdeauna ghidul de dimensionare atunci când faceți cumpărături online. Cele mai multe, dacă nu toate, site-urile de îmbrăcăminte online au o diagramă care explică măsurătorile de dimensionare ale acestora. Uneori, rochiile vor rula mai mari sau mai mici decât dimensiunea tipică, astfel încât veți dori măsurătorile dvs. la îndemână pentru a verifica ghidul de dimensionare al site-ului. Este o idee bună să faceți cumpărături pe aceleași site-uri web, deoarece este mai probabil să știți deja ce dimensiune funcționează cel mai bine pentru dvs.
 2. Verificați dimensionarea la fiecare magazin.
  2
  Verificați dimensionarea la fiecare magazin. Odată ce ați cunoscut măsurătorile dvs., va trebui să verificați dimensiunile diferite de la diferite magazine. Multe magazine și multe mărci operează pe propriile dimensiuni atunci când vine vorba de rochii. De multe ori puteți verifica eticheta pentru a afla unde se încadrează măsurătorile. La Target, de exemplu, un mic la Target (în dimensiuni numerice: 0 sau 2) are bustul de 85.09 cm la 86.39, talie măsurători de 66.04 cm la 67.31 cm, și măsurători șold de 91.44 cm la 93.98 cm. ] În magazinul Top, o dimensiune americană 6 are un bust de 87 cm, un talie de 69,2 cm și o măsură de șold de 91,5, care este mai mică decât diagrama generică a dimensiunilor [4].
 3. Cere.
  3
  Cere. Uneori, cel mai bun mod de a afla dimensiunile rochiei la diferite magazine este de a întreba un agent de vânzări. Nu veți fi prima persoană care va fi confuză, iar vânzătorii știu că majoritatea magazinelor au o metodă de dimensionare diferită pentru rochii. Atâta timp cât știți măsurătorile dvs., ei ar trebui să vă poată ajuta.

Cap 3
Alegerea celei mai bune rochii

 1. Alegeți rochia potrivită pentru un corp drept.
  1
  Alegeți rochia potrivită pentru un corp drept. Dacă aveți un corp drept (șolduri înguste, fără bust, fără spate), există anumite rochițe care vă vor lovi mai bine corpul decât altele. Învelișurile încorporate și rochii clasice de schimb funcționează bine pentru acest tip de corp. [5] Talia Empire sau fustele A-line pe o rochie vă ajută să vă dați câteva curbe, dacă nu aveți prea multe în această zonă. Puteți crea, de asemenea, un efect mai dramatic prin a avea o rochie de pe umăr. Colierul unei rochii ca acesta atrage mai mult atenția asupra claviculelor și a brațelor.
 2. Alegeți rochiile decât să vă îmbunătățiți corpul superior dacă aveți o figura în formă de pară.
  2
  Alegeți rochiile decât să vă îmbunătățiți corpul superior dacă aveți o figura în formă de pară. Forma de pelerina înseamnă, în principiu, că sunteți mai plin de șolduri și spate și mai mici în jurul bustului. Rochiile cu gât deschis și fără bretele sunt bune pentru a atrage atenția asupra corpului din partea superioară a corpului, evidențiind activele dvs. [6] Tricoturile Empire, fustele complete și A-line vă ajută să vă îmbunătățiți șoldurile și să vă ajutați să arătați fabulos!
 3. Îmbunătățiți formularul dacă aveți o figură de clepsidru.
  3
  Îmbunătățiți formularul dacă aveți o figură de clepsidru. Acest lucru înseamnă că aveți o bustă completă și șolduri pline, cu o talie mai restrânsă și definită. Veți dori să mergeți la rochii care se îmbracă la talie și să vă arătați figura. Îmbrăcăminte, rochii tricotate și cămăși care au o talie sunt pariuri bune pentru a vă arăta cifra.
 4. Trageți ochiul în sus dacă aveți o formă de mere.
  4
  Trageți ochiul în sus dacă aveți o formă de mere. În principiu, acest lucru înseamnă că punctul cel mai îngust este la coastele dvs., deasupra taliei tale naturale. Imperiile taliei sunt un pariu bun pentru atragerea atenției în sus, deoarece talia lor se află chiar sub bust. Alegeți o rochie cu detalii în jurul neckline-ului, deoarece acest lucru va atrage atenția în sus. Fuste complet sau fuste A-line pe o rochie va poate da aspectul unei cifre de clepsidra.
 5. Atrageți atenția în jos dacă aveți un bust total.
  5
  Atrageți atenția în jos dacă aveți un bust total. Când măsurarea bustului este mai completă decât șoldurile și măsurătorile din spate, o privire bună este să atrageți atenția de la bustul dvs. și să ieșiți în partea superioară și inferioară a rochiei pe care o alegeți. V-gâturile și vârfurile de haltere pot crea un efect de slăbire (și arata bine cu busturi mai pline). Stilul de rochie A-line și fusta completă va contribui la crearea unui echilibru între partea de sus și cea de jos. Alegerea rochiilor cu detalii în partea de jos poate ajuta, de asemenea, atrage atenția în jos.