Cum să fii clasic

A fi clasă nu înseamnă să fii blocat. Trebuie să cultivați respect. Și asta înseamnă respect pentru toată lumea, inclusiv pentru tine. Aveți grijă să fiti politicoși față de ceilalți și să reflectați un interes real față de ei. Fiți încrezători în tine, îmbrăcați cum vreți și acționați în consecință. Dacă doriți să fiți la modă, urmați acești pași.

Cap 1
Privind clasic

 1. Evitați să vă prindeți în tendințe.
  1
  Evitați să vă prindeți în tendințe. Nu este nimic rău să te bucuri de moda sau să cumperi haine pe care le găsești atrăgător, dar să eviți îmbrăcămintea care nu vă lingușește fizicul, colorarea etc. Nu deveniți sclav la modă sau vă puteți considera proști, și / sau superficială. Îmbrăcămintea pe care o purtați trebuie să vă sporească personalitatea, să nu o creați sau să o modificați. Acest sfat poate fi aplicat în multe aspecte ale vieții, în care s-ar putea să vă simțiți presați să "se potrivească".
 2. Definiți-vă cu un aspect curat și elegant.
  2
  Definiți-vă cu un aspect curat și elegant. Prezentarea excelentă este jumătate din bătălie. Purtați îmbrăcăminte și accesorii care vă lingușesc și nu purtați niciodată nimic în care vă simțiți inconfortabil. Nu trebuie să purtați cele mai scumpe haine de pe piață sau chiar să cumpărați haine de bătut la prețuri ieftine. Este mai bine să mergi pentru un aspect individualizat și pus-împreună. O igienă bună este cheia. Duș zilnic și întotdeauna arată până la un nou loc sentiment și căuta proaspăt.
 3. Nu te îmbraci.
  3
  Nu te îmbraci. Dacă trebuie să mergeți la un eveniment formal sau semi-formal, atunci știi mai bine ce înseamnă asta. Este mai bine să exagerezi puțin decât să te îmbraci și nu e bine să ieși la un eveniment formal purtând blugi, dacă ar trebui să poarte pantaloni sau o rochie. Nu este amuzant să purtați adidași dacă aveți nevoie să purtați pantofi de îmbrăcăminte. Asigurați-vă că știți codul de îmbrăcăminte și întrebați gazda sau prietenii dvs. care participă, de asemenea, dacă sunteți confuz.
 4. Nu arăta că ai petrecut noaptea trecută.
  4
  Nu arăta că ai petrecut noaptea trecută. Evitați să vă arătați oriunde purtați brățări din club înainte de noapte, ștampile sau X-uri pe mâinile dvs. de la barele la care v-ați dus; sau doar mirosind ca sudoare, baruri, bere sau chiar vărsături. Ia-ți vechea față de ochi de pe față, du-te și nu te arăta nicăieri, nici măcar la masă, fără să te mai gândi că ești gata să începi o nouă zi; nu vă întoarceți înapoi. Chiar dacă ați avut o noapte groaznică, nu spuneți, sunt atât de hungover. Nu este clasic.
 5. Priviți-vă împreună înainte de a vă părăsi casa.
  5
  Priviți-vă împreună înainte de a vă părăsi casa. Nu îți pune machiajul în public, nu îți faci pieptene în public, nu-ți pui cămașa, nu-ți termină legătura cu pantofii, nu-ți verifică costumul sau faci ceva care spune că ai făcut eforturi pentru a-ți face un act împreună înainte să pleci din casă. Puneți în cămașă, puneți-vă mascara și balsamul de buze și faceți absolut tot ce trebuie să faceți înainte de a ieși în lume. Evitați îmbrăcămintea expusă. Doamnelor nu ar trebui să lase brațele lor sutiene arată și bărbații nu ar trebui să lase oamenii să-și vadă boxerii lor.
 6. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt potrivite pentru aspectul pe care doriți să-l acordați.
  6
  Asigurați-vă că hainele dvs. sunt potrivite pentru aspectul pe care doriți să-l acordați. Este bine sa faci ceea ce ai, dar daca este prea revelator, s-ar putea sa cedezi vibratia gresita daca nu este purtata in scopul propus. Știți ce purtați și asigurați-vă că este confortabil.
 7. Au poziție mare.
  7
  Au poziție mare. O parte din căutarea elegantă are o poziție bună. Păstrați-vă un spate drept, priviți în fața dvs. în loc de la pământ și evitați să vă plimbați cât puteți. Nu traversați-vă brațele peste piept, dar păstrați-le la o parte, pentru a vă ajuta pieptul să se deschidă. Dacă vă ridicați capul înalt, veți arăta și vă veți simți mai elegant. Când stați jos, ar trebui să evitați să vă mușcați și voi.

Cap 2
Sunete clasic

 1. Nu blestemați.
  1
  Nu blestemați. Având o gură greșită nu este deloc elegantă. Dacă aveți dorința de a blestema, mergeți în baie și porniți robinetul în timp ce eliberați un șir de expletive; sau blestemați într-o pernă. Nu lăsați niciodată oamenii să te vadă blestemați. Acest lucru te va face să te uiți adesea, și dacă blestești pentru că ești furios, se pare că nu știi cum să-ți controlezi temperamentul. Acesta este un semn important de a nu avea clasă. Cursa în general trebuie evitată; blestemarea la anumite persoane ar trebui evitată și mai mult.
 2. Lăudați oamenii în spatele lor.
  2
  Lăudați oamenii în spatele lor. Asta e corect. În loc să vorbiți despre cum este cineva neobosit, enervant, tare sau prost, să ia ceva timp să spui ceva frumos despre o persoană care nu este acolo. Făcând acest lucru vă va arăta că aveți o clasă și că sunteți încrezător și suficient de rece pentru a realiza punctele forte ale celorlalți, în loc să vorbiți, cel de-al doilea se întoarce. Dacă lăudați oameni în spatele lor, veți arăta ca o persoană pozitivă, posedată de sine, în loc de cineva care mereu caută necazuri. Dacă mereu bârfești, oamenii vor crede că nu ai nici o clasă pentru că nu respecti confidențialitatea și limitele altor persoane.
 3. Nu fi cea mai tare persoană din cameră.
  3
  Nu fi cea mai tare persoană din cameră. Cineva a intrat vreodată într-o petrecere în care ați stat afară și ați spus: "Știam că sunt în locul potrivit când am auzit vocea voastră de peste drum"? Dacă da, atunci ar trebui să pompeiți mai jos volumul. Toată lumea vă poate auzi bine. Nu credeți că trebuie să țipați sau să strigați pentru a vă demonstra punctul. Vorbind în mod egal, chiar dacă sunteți în jurul multor oameni, este un semn de clasă, deoarece înseamnă că ești suficient de încrezător să nu trebuiască să strigi pentru a atrage atenția oamenilor. Dacă sunteți îngrijorat de acest lucru, întrebați-vă prietenii să vă evalueze pe o scară de zgomot. Dacă vă apropiați de o scară de 10 sau 10 de pe scara Richter, atunci este timpul să-l tonifi.
 4. Nu vorbiți despre clasa pe care o aveți.
  4
  Nu vorbiți despre clasa pe care o aveți. Din anumite motive, mulți oameni care cred că sunt de clasă le place să vorbească despre clasa pe care o au, mai ales în comparație cu o persoană sau altul care nu are "clasă" sau "nici o clasă absolută". Dacă vă aflați spunând: "Am o clasă ..." sau "Sunt o fată frumoasă ...", atunci tu nu acționezi atât de elegant. Lăsați-i pe alții să-și dea seama cât de elegant sunteți cu adevărat în loc să vă lăudați. În mod ideal, dacă ești clasă, nu ar trebui să folosești niciodată cuvântul "clasic".
 5. Evitați burping în public.
  5
  Evitați burping în public. Burping în public nu este cool, amuzant, sau o modalitate excelentă de a vă amuza prietenii după ce ați avut un burger și o sifon foarte mare. Dacă vă place să vă bateți pentru distracție, vă rugăm să vă opriți. Dacă ți se întâmplă din greșeală, nu e nici o problemă. Pune-ți o mână în gură și scuza-te.
 6. Aveți o etichetă adecvată pentru telefonul mobil.
  6
  Aveți o etichetă adecvată pentru telefonul mobil. Dacă aveți cursuri, nu atingeți telefonul mobil la fiecare cinci secunde, abia vă uitați la telefonul dvs. în situații sociale, lăsați-l să vibreze sau să vibreze, chiar dacă sunteți în clasă sau să ridicați telefonul în mijlocul unei cofetarii aglomerate și începeți să vă distrați de problema cea mai personală. Discutați pe telefonul dvs. numai atunci când sunteți singuri și când nu întrerupeți pe nimeni, cu excepția cazului în care este o situație de urgență. Este foarte nepoliticos și nu este rece să lăsați telefonul să sune la fiecare două secunde într-un loc public. Se numește tăcut pentru un motiv.
 7. Păstrați-vă vocea calmă, chiar dacă sunteți supărat.
  7
  Păstrați-vă vocea calmă, chiar dacă sunteți supărat. Chiar dacă ești în public și altul tău cel mai important, cel mai bun prieten sau un străin perfect te-a făcut extrem de supărat, trebuie să respiri adânc, să-ți închizi ochii, să vorbești încet și, în general, să te răcești. Nu lăsați pe nimeni să vă prindă strigând, țipând sau aruncând lucrurile în public. Încercați să nu faceți aceste lucruri și în privat. Amintiți-vă că veți fi adesea capabili să vă înțelegeți mai ușor punctul de vedere dacă nu strigați.
 8. Nu vorbiți despre bani.
  8
  Nu vorbiți despre bani. Nu este elegant să vorbești despre cât de mulți bani faci, cât de mulți bani ai, cât de mulți bani costă mașina nouă / lovituri / jachetă / cercei sau că ai primit încă o creștere de 10.000 $. Nu vorbiți despre cât de mult vă fac părinții, prietenul, cel mai apropiat prieten sau altcineva. Nu e doar elegant.

Cap 3
Acționând clasic

 1. Fii autentic.
  1
  Fii autentic. Dacă aveți o clasă, trăiți într-un mod de care ar trebui să fiți mândri. Dacă trebuie să fii fals și înșelător, ar trebui să te gândești de ce este asta. O persoană de onoare și integritate nu trebuie niciodată să se ascundă în spatele unei fațade. Dacă nu puteți să vă arătați adevăratul sine în lume, cine va vedea oamenii? Opriți-vă să vă prefaceți. Deși ați fi obosit să auziți că ar trebui să fiți "voi", este adevărat. Dacă vă falsificați întreaga imagine, nu veți reuși niciodată. Nu trebuie să fii 100% singur în situație unică. Trebuie să te adaptezi dacă te referi la un profesor sau la cel mai bun prieten al tău. Ar trebui totuși să fiți mereu în centrul dumneavoastră.
 2. Fi independent.
  2
  Fi independent. Trebuie să fiți amabili, dar nu vă lăsați înapoi pentru a vă mulțumi altora. Dacă faceți acest lucru, veți fi în stare să vă profitați în viitor. Limitați timpul și disponibilitatea dvs. și trageți granițele cu ceilalți, astfel încât aceștia să fie conștienți de limitele dvs. Faceți-vă propriul lucru și obțineți ceva "timp" pentru a afla cine sunteți cu adevărat în loc să fiți obsedat de a avea întotdeauna planuri foarte clare. Oamenii vă vor vedea ca un suflet unic și vă vor respecta și mai mult.
 3. Fii atent.
  3
  Fii atent. Evitați gândirea pasivă-agresivă; este posibil să vă sfătuim în cele din urmă. Asertivitatea demonstrează maturitate, grijuliu și încredere. Clasa necesită echilibru, iar asertivitatea este un prim exemplu al acestui concept.
 4. Nu vă prefaceți cunoștințele.
  4
  Nu vă prefaceți cunoștințele. Când grupul sau data dvs. vorbește despre un subiect pe care nu îl cunoașteți sau nu îl înțelegeți, este prudent ca oricare dintre ei să afirme că nu știți prea multe despre subiectul în cauză; sau dacă doriți să purtați conversația, cereți mai multe informații despre subiect. Nu numai că aceasta arată maturitatea, dar arată, de asemenea, că țineți mintea deschisă. Oamenii te vor respecta și mai mult pentru a recunoaște când nu știi nimic.
 5. Tratați-i pe alții așa cum ați dori să fiți tratați.
  5
  Tratați-i pe alții așa cum ați dori să fiți tratați. Regulamentul de Aur este cu adevărat un ghid onorat timp pentru tratarea adulților și a copiilor cu clasă. Înainte de a anula invitațiile la cină, înștiințarea celor care nu se pot ridica pentru ei înșiși, chemând părinții dvs. să le actualizeze pe cont propriu, verificând-o cu prietenii; toate acestea sunt simple gesturi care vă demonstrează clasa și autenticitatea. Asigurați-vă că alegeți prietenii care vă împărtășesc valorile. Toți ar trebui să fie tratați ca fiind egali, până se dovedesc a fi inferiori. Dați oamenilor beneficiul îndoielii. Întotdeauna, respectați mereu pe bătrânii voștri. A fi nepoliticos față de bătrâni este semnul final al lipsei de clasă.
 6. Fiți deschisi dezvoltării personale.
  6
  Fiți deschisi dezvoltării personale. Nu vă bateți pe voi înșivă, ci fiți receptivi la schimbări constructive. În lumea noastră, schimbarea este inevitabilă. Fiți o parte pozitivă și flexibilă a acesteia și arătați altora și calea. Faceți viață mai degrabă decât îngropați-vă capul în nisip, iar alții știu instinctiv că sunteți o persoană a cărei opinie contează. Luați cursuri care vă învață noi abilități și care vă ajută să vă îmbunătățiți. Amintiți-vă că procesul de învățare nu sa terminat niciodată. Nu este elegant să crezi că știi totul.
 7. Fiți priceput și conștienți.
  7
  Fiți priceput și conștienți. Este înțelept să devii conștient politic, cultural și religios. Chiar și cunoștințele cele mai de bază pot salva o persoană de jenă și stânjenire. Dacă știți în prealabil că veți petrece timp cu cineva care nu are cunoștințe familiale, este o idee bună să faceți mai multe cercetări aprofundate pentru a evita un pas faimos. Citește bine. Aceasta este o parte importantă a faptului că ești clasă și că poți să ții o conversație clasică.
 8. Știți când să cereți ajutor, dar evitați comportamentul disperat.
  8
  Știți când să cereți ajutor, dar evitați comportamentul disperat. Acesta este sărutul morții pentru persoana de clasă. Numai vremurile disperate necesită măsuri disperate. Respirați profund, fiți puternici și treceți prin situație cu eleganță și grație. Vei fi victorul pentru asta, indiferent de rezultatul. Dacă lucrurile ies din mână și te simți complet copleșit, cere ajutor de la un prieten apropiat sau membru al familiei. Este elegant să recunoști că ai o problemă și să încerci să o rezolvi. Nu e de clasă să fii în negare.
 9. Fii responsabil.
  9
  Fii responsabil. Oamenii de clasă își părăsesc împrejurimile într-o stare cel puțin la fel de bună cum le-au găsit. Cu excepția cazului în care se află într-un restaurant cu personal de așteptare a cărui sarcină este de a face curățenie, oamenii de clasă insistă să aibă grijă de gunoiul lor și de bagajele lor, fără să aștepte pe alții să ia după ei. Atunci când alții îi favorizează, în timp ce oamenii rămași sau răpiți își dau seama că este de așteptat și ignoră asistența celorlalți, oamenii cu adevărat clasici își dau seama rapid și își exprimă recunoștința și aprecierea. Dacă sunteți oaspete în casă, curățați-vă după voi. Dacă ați împrumutat mașina unui prieten, umpleți-o cu gaz înainte de ao returna. Dacă ați făcut o greșeală, să-i asumați responsabilitatea pentru aceasta, în loc să o dați vina pe altcineva.
 10. Fii atent.
  10
  Fii atent. Oamenii cu adevărat clasici se răzgândesc instinctiv de gândul de a inconveni pe ceilalți, de a le jigni, de a intra în alte popoare sau de a face în vreun fel daunele proprii. Oamenii de clasă au în vedere îngrijirea propriei afaceri atunci când se află printre străini și care îi ajută pe ceilalți să se simtă bine în situații sociale. Oamenii cu adevărat clasici sunt plini de har și au o îndemânare tuturor, indiferent dacă sunt CEO, purtător de corespondență sau custode. Oamenii de clasă cunosc numele altora și îi folosesc atunci când salută oamenii pe care îi văd în mod regulat, indiferent dacă au ușa, garda de securitate sau soția șefului. Oamenii de clasă trăiesc pe toți la fel - cu bunăvoință și respect.
 11. Mențineți promiscuitatea la un nivel minim.
  11
  Mențineți promiscuitatea la un nivel minim. Dacă vrei să fii elegant, atunci nu ar trebui să te îmbraci cu oameni aleatorii în fiecare seară. Dacă asta e treaba ta, măcar nu vorbești despre asta, nu te poți lăuda sau nu te plimbi cu o mulțime de hamei vizibile. Oamenii de clasă nu se sărute și nu spun, așa că nu divulga detaliile celei mai recente sesiuni de cârlige. Nu lăsați pe oameni să vă vadă că faceți pe ringul de dans, pentru că ghiciți ce: nu este elegant. Este bine să experimentați și să aveți mai mulți parteneri sexuali, dar dacă vă lăudați sau vă tratați ca un concurs, veți avea probleme.
 12. Au maniere bune.
  12
  Au maniere bune. Spuneți: "Da, doamnă", "Nu, domnule" și "Mulțumesc" cât de des puteți. Fii politicos față de bătrânii tăi. Dacă trebuie să strănutați, să strănutați într-un țesut, nu în aer. Nu vă ștergeți nasul pe mânecă. Nu luați alimente din dinți în public. În general, nu puneți degetul în gură sau nas. Obțineți cel puțin maniere de bază de masă. Puneți un șervețel în genunchi înainte de a mânca o masă plăcută. Evitați să vă zgâriați în public. Nu vă spălați părul în public, aplicați-l în public sau alegeți hainele în public. Faceți aceste lucruri în intimitate; așteptați până când găsiți o baie sau sunteți singuri. Nu izbucni în râs ciudat. Luați o clasă de etichetă dacă aveți nevoie.
 13. Fiți un băuturist clasic.
  13
  Fiți un băuturist clasic. Nu fiți atât de irosiți încât nu aveți nicio idee despre ce sa întâmplat cu o noapte înainte. Asta înseamnă că nu există nici o înnegrire - și nici măcar nu se rupe. Păstrați-vă controlul; oamenii ar trebui să vă vadă că vă ocupați de propria voință și corp. Dacă oamenii te văd că te-ai împiedicat și ți-ai slăbit discursul pe timp de noapte, atunci nu există nici un fel de oameni care vor crede că ești elegant, chiar dacă purtați cărți în jurul valorii de manuale și căutați în clasă în timpul zilei. Dacă te-ai confruntat cu probleme mai mult de o mie de ori când bei, atunci poate fi timpul să te oprești.