Cum să aplici eyeliner lichid

Vrei să ai în jurul tău cel mai netedă eyeliner? Încearcă-ți mâna la pictura pe genele pline cu o cremă lichidă. Această vopsea de cerneală vă va oferi cea mai întunecată linie de mișcare și cea mai subțire aplicație a oricărui dermatograf pe piață.

Cap 1
Paşi

 1. Alegeți-vă eyeliner lichid.
  1
  Alegeți-vă eyeliner lichid. Deci v-ati hotarat sa folositi eyeliner lichid, dar acum trebuie sa alegeti cel mai bun stil de aplicare pentru dumneavoastra. Lumanarea lichidă are două tipuri principale: vârful de pâslă și o pensulă. Prinderea lichidelor tipului de lichid este foarte asemănătoare cu un marcator și are ochelarii alimentați prin el ca un stilou. Un dermatograf lichid cu perie este asemănător cu un lac de unghii, deoarece este prevăzut cu o sticlă mică a dermei cu o perie care trebuie introdusă între fiecare aplicație.
 2. Pregătește-ți pleoapele.
  2
  Pregătește-ți pleoapele. Aplicarea eyeliner este un pas intermediar care trebuie făcut după ce vă puneți pe fardul de ochi, dar înainte de a vă pune pe rimel. Puneți pe un grund de pleoape pentru a vă ajuta să vă împărțiți capacul și / sau ochelarii pentru toată ziua. Dacă intenționați să purtați o umbră de ochi, aplicați-o acum și dermatograful dvs. va trece peste partea de sus.
 3. Du-te în poziția corectă.
  3
  Du-te în poziția corectă. Cea mai mare problemă cu aplicarea eyeliner lichid lipsește o mână stabilă, cauzând o linie ondulată și o aplicare neuniformă. Pentru a remedia această problemă, odihniți-vă cotul pe o masă și mâna pe obraz în timp ce aplicați. Dacă sunteți în stare, țineți o oglindă mică de mână în mâna opusă, în loc să folosiți o oglindă mare, pentru a obține o vizualizare bună a aplicației pleoapelor și a căptușelii.
 4. Desenați un rând de puncte sau liniuțe.
  4
  Desenați un rând de puncte sau liniuțe. Atunci când aplicați o cremă lichidă, evitați să o puneți într-o singură linie; acest lucru va crește șansele de o linie ondulată și un capăt neregulat. În loc de asta, începeți să desenați mici puncte sau liniuțe direct de-a lungul liniei genelor superioare, distanțându-le uniform.
 5. Uneste punctele.
  5
  Uneste punctele. Utilizați curse mici, scurte și lente pentru a conecta punctele sau liniile pe care le-ați creat de-a lungul liniei. Veți putea crea o linie liniștită pe ambii ochi, care nu are nici o lovitură sau valuri, urmând această metodă. Evitați să conectați toate punctele într-o singură lovitură, dar folosiți mai multe curse mici între fiecare marcaj.
 6. Înlăturați linia.
  6
  Înlăturați linia. Dacă descoperiți că partea de sus a liniei dvs. arată întreruperile dintre liniuțe, întindeți-vă mâna și trageți o linie subțire de-a lungul marginii, pentru ao netezi. Faceți acest lucru și pe marginea inferioară a căptușelii, pentru a umple orice spațiu între linia dvs. de ochi și linia genelor.
 7. Adăugați coada.
  7
  Adăugați coada. Indiferent de tipul de eyeliner pe care îl utilizați, o coadă mică ar trebui să fie creat la marginea exterioară a pleoapei dvs. pentru a da iluzia de o continuare a liniei de gură. Utilizați conturul dvs. pentru a desena o linie mică care se extinde în sus pe linia genelor superioare, dar trasă la același unghi ca și curba ascendentă în linia dvs. inferioară a genelor. Desenați un triunghi mic de la capătul liniei cu linia genelor superioare și completați spațiul.
  Poți să-l oprești mai devreme pentru un aspect natural sau să-l mătrești în sus pentru un ochi clasic de pisică.
 8. Finalizați machiajul.
  8
  Finalizați machiajul. Odată cu finalizarea eyeliner-ului, aplicați-vă machiajul și orice alte finisaje. Utilizați o perie mare, cu peri întregi, pentru a șterge orice umbră sau deranj care ar fi căzut sub ochii tăi. Utilizați un vârf q înmuiat în dispozitivul de îndepărtare a machiajului pentru a elimina greșelile pe care le-ați făcut în aplicația dvs. de dermatograf sau rimel. [1]

Cap 2
Utilizarea alternativelor la linia tradițională de lichide

 1. Încercați o linie de cremă.
  1
  Încercați o linie de cremă. Nu este la fel ca o linie de lichid, cremele pe bază de cremă sunt aplicate cu o perie subțire și o pastă groasă de linie. Cremele de cremă oferă linii mai fine decât un creion și sunt foarte asemănătoare în aspect și aplicare ca o linie de lichid.
 2. Faceți o linie de lichid din fardul de ochi.
  2
  Faceți o linie de lichid din fardul de ochi. Credeți-vă sau nu, vă puteți face de fapt propriul dvs. lichid de lichid lichid utilizând un amestec de fard de pulbere pulbere și apă. Se amestecă cele două împreună pentru a forma o pastă subțire și utilizați o perie curată pentru ochi pentru ao desena.
 3. Încălziți un creion de linie.
  3
  Încălziți un creion de linie. Când lucrurile sunt încălzite, se topesc de obicei într-un lichid; același proces se aplică și pentru creionul creionului. Utilizați o brichetă pentru a încălzi capătul unui creion pentru ochi până când devine foarte moale. Așteptați 10-15 secunde și apoi trageți creionul cremos peste linia genelor. Asigurați-vă că nu este fierbinte.
 4. Terminat.
  4
  Terminat.