Cum să ștergeți o aplicație iPhone

Acest eduCum vă învață cum să eliminați o aplicație de pe iPhone. În funcție de setările telefonului dvs., va trebui mai întâi să activați permisiunea "Ștergere aplicații" din meniul "Restricții".

Cap 1
Ștergerea aplicațiilor

 1. Găsiți aplicația pe care doriți să o ștergeți.
  1
  Găsiți aplicația pe care doriți să o ștergeți. Va fi fie pe Ecranul Acasă, fie pe una din paginile următoare ale iPhone-ului dvs. Puteți derula prin paginile iPhone prin deplasarea spre stânga peste ecran.
 2. Atingeți și țineți apăsată aplicația.
  2
  Atingeți și țineți apăsată aplicația. Nu trebuie să apăsați în mod deosebit; pur și simplu atingeți ecranul. Procedând astfel, toate aplicațiile de pe ecran vor începe să se rătăcească. Dacă aveți un iPhone 6S sau mai nou, apăsarea pe ecran poate invoca meniul Touch 3D; dacă vedeți o opțiune care spune "Distribuiți [Nume aplicație]" împreună cu alte opțiuni dintr-un meniu de sub aplicația dvs., apăsați prea tare.
 3. Atingeți X.
  3
  Atingeți X. Este în colțul din stânga sus al aplicației. Dacă nu vedeți X
 4. Atingeți Delete când vi se solicită.
  4
  Atingeți Delete când vi se solicită. Această opțiune va apărea în mijlocul ecranului. Atingând Ștergere

Cap 2
Dezactivarea restricțiilor

 1. Deschideți Setările iPhone.
  1
  Deschideți Setările iPhone. Este o aplicație gri cu unelte care este probabil pe ecranul de întâmpinare.
 2. Apăsați General.
  2
  Apăsați General. Această opțiune este aproape de partea de jos a ecranului. Dacă iPhone are un ecran de 4,7 inch, va trebui să derulați în jos pentru a vedea General
 3. Derulați în jos și atingeți Restricții.
  3
  Derulați în jos și atingeți Restricții. Este aproape de mijlocul paginii "General".
 4. Introduceți parola dvs. de restricții.
  4
  Introduceți parola dvs. de restricții. Este un cod format din patru cifre pe care l-ați creat când ați configurat inițial parametrii Restricții. Codul de restricții poate fi diferit de codul de deblocare al iPhone-ului.
 5. Derulați în jos și glisați Ștergerea aplicațiilor la stânga în poziția "Oprit".
  5
  Derulați în jos și glisați Ștergerea aplicațiilor la stânga în poziția "Oprit". Alternativ, puteți dezactiva total Restricții prin atingerea opțiunii Dezactivare restricții
 6. Continuați cu ștergerea unei aplicații.
  6
  Continuați cu ștergerea unei aplicații. Acum, când Restricțiile dvs. vă permit să ștergeți o aplicație, puteți face acest lucru din ecranul inițial.