Cum să prezinți un cancer

Dacă un Cancer se află pe radarul tău, apucă-te. Ești într-o călătorie interesantă. Cel mai loial și îngrijitor al tuturor semnelor, Cancerul este, de asemenea, un pachet de dinamism și complexitate. Cei nascuti intre 22 iunie si 22 iulie sunt destul de insotitori. Ești în fața provocării?

Cap 1
Sparge gheata

 1. Dacă vreți să-i mătuiți pe cineva de pe picioare, știți că acesta este semnul pentru voi.
  1
  Dacă vreți să-i mătuiți pe cineva de pe picioare, știți că acesta este semnul pentru voi. Femeile canceroase sunt definiția femeii care așteaptă cavalerul ei în armuri strălucitoare. Îi iubește dragostea, intimitatea și îngrijirea în mod deschis. Persoanele cu cancer vor fi romantice și curte, vă vor lăuda cu daruri și laudă. Deși se mișcă lent, romantismul se află în inimile lor. Racul trebuie să fie arătat că ești adevărata afacere. Pentru ca mingea să se rostogolească, va trebui să o faceți mai întâi. Așa că ia-ți calul alb și du-te la trotting. Racul, în toată gloria sa dinamică, merită.
 2. Cunoașteți-le.
  2
  Cunoașteți-le. Deoarece cancerul este un semn atât de prudent, acesta va servi cel mai bine relației dvs. pentru a ajunge să îi cunoașteți înainte de a vă cere un nivel mai înalt de romantism sau intimitate. A deveni mai întâi prietenii le va permite să coboare lent pentru tine. Racul este un semn foarte afectuos fizic. Completați relația dvs. cu mici atingeri, îmbrățișări și subtile - dar semnificative - afecțiuni. Încinge-i până la atingerea ta. Îi va plăcea să facă reciproc.
 3. Du-te.
  3
  Du-te. Dacă ești o fată, poate că ar trebui să faci prima mișcare, în loc să-l aștepți să o facă. Dacă sunteți un tip, fiți conștient de faptul că va trebui să ia mai mult timp decât înainte de a fi gata să te sărute. Asta nu înseamnă că nu sunt în tine, înseamnă doar că trebuie să fie scoși din cochilia lor! Nu-i întrebați în public, deoarece acest lucru îi va face să se simtă nervoși. Întreabă-i în particular. Invită-i la o întâlnire obișnuită, dar distractivă. Nimic cu presiune prea mare sau prea multe stigme. Doar pentru că cineva este un Cancer nu înseamnă că nu se pot distra. Încercați să le duceți la plajă sau la piscină, deoarece acesta este un semn de apă.
 4. Nu vă faceți griji cu jocurile.
  4
  Nu vă faceți griji cu jocurile. Cancerurile sunt super intuitive când vine vorba de oameni și de motivațiile lor, așa că nu pierdeți timpul jucând din greu pentru a obține, pisica și mouse-ul, sau orice altă varietate de joc de minte. Ei vor vedea chiar prin tine și știu că nu ești autentic. Cancerul, dacă se simte confortabil, va fi direct cu voi. Ei trebuie să fie și direct cu ei! Dacă prezentați o imagine în jurul lor sau încercați să fiți misterioși, ei nu o vor avea. Sunt foarte buni la citirea oamenilor, așa că nici măcar nu te gândești să-ți ascunzi emoțiile!
 5. Faceți-i să se simtă ca acasă.
  5
  Faceți-i să se simtă ca acasă. Cancerul este imens în familie și se simte ca acasă. În general, preferă să rămână la domiciliu, dar dacă îi puteți face să se simtă confortabil oriunde, sunteți înăuntru. Lăsați-i să știe că fac parte din casa dvs. și au domnie liberă și peste teritoriu. Vorbește cu ei despre familia ta. Lasă-i să știe că prețuiești a ta și că ești bărbat / femeie de familie. O să se teamă că știți că voi sunteți minți. Familia este foarte importantă pentru ei și nimic nu va schimba asta.

Cap 2
Știind ce să așteptați

 1. Acceptați că cancerul dvs. este veche, tradițional și loial.
  1
  Acceptați că cancerul dvs. este veche, tradițional și loial. Acestea nu sunt lucruri rele! De fapt, ele pot fi destul de pozitive. Când ai un Rac, ei vor fi loiali față de tine la lună și înapoi. Se așteaptă ca dvs. să fiți definiția romantismului: iubitoare, amabilă, poate puțin conservatoare și la fel de loiali ca și ei. Nimic în neregulă cu asta! Când vine vorba de a le primi în pat, ar putea fi un pic de vanilie. Mai romantic și mai senzual decât picant și exotic. Dar dacă îi îndemnați să aibă încredere în tine, ei vor fi dispuși să-și deschidă lumea. Atâta timp cât le arătați că este în siguranță!
 2. Știți că pot avea probleme de încredere.
  2
  Știți că pot avea probleme de încredere. Deși chestiunile legate de încredere sunt într-adevăr un lucru uman, cancerul vine de obicei cu ei chiar din poarta. Vor să aibă încredere în ceilalți, tocmai le este greu. Mai ales cu amintirile lor minunate și cu capacitatea lor de a ține pradă din cauza lor. Cu toate acestea, le place să-i iubească pe alții, deci este foarte mult o dăruire și luare. Acesta este probabil principalul dezavantaj al cancerului. Poate fi greu să-ți spargi cochilia. Dar, dacă sunteți dispus să puneți în lucru, poate fi total meritat. Veți găsi un nucleu moale, delicat, care vă va pune deasupra tuturor și tuturor celorlalte.
 3. Revedeți că este nevoie de Rac.
  3
  Revedeți că este nevoie de Rac. Dacă acest semn ar fi dat o etichetă, ar fi "nurturer". Aceasta este implicit - singura modalitate în care știu cum să opereze. Așa că fiți dispuși să vă sprijiniți! Îi place. Ei prosperă pe ea. Fii deschis cu nevoile tale și ei vor căuta să le îndeplinească. Le face fericiti! Lăsați-i să aibă grijă de tine când ești bolnav. Vorbește-le despre o problemă când apare cineva. Întrebați-i sfatul lor pentru o problemă la locul de muncă sau cu prietenii tăi. Heck, lasă-ți să-ți gătească cina! Afaceri destul de bune, nu?
 4. Pregătește-te să te îngrijești de tot.
  4
  Pregătește-te să te îngrijești de tot. Cancerul este cel mai îngrijitor pentru toate semnele. Dacă vrei o relație care este mai mult de tip anxios și evitant, Cancerul nu este pentru tine. Ei vor iubi să vă arate dragoste și afecțiune. Sperăm că puteți să vă replicați! Asta nu înseamnă că sunt aglomerate. În timp ce pot fi, este atît de adevărat că e greu să le ții împotriva lor. Vreau doar să fie în jurul tău și să-ți arăt cât de mult le pasă. E aproape admirabil. Dacă numai toată lumea a iubit ca un Cancer poate!

Cap 3
Solidificarea relației

 1. Întotdeauna să vă liniștiți.
  1
  Întotdeauna să vă liniștiți. Nu te juca din greu pentru a obține - Cancerul va crede probabil că nu sunteți interesat și nu le pasă de ele. Dacă par să se simtă puțin nesiguri în legătură cu ei înșiși sau cu relația, nu ezitați să le mângâiați. Și ei ar face același lucru pentru tine! Ei nu vor tolera un temperament în numele tău. Dacă te enervezi sau superiori la lucrurile mici, ei vor crede că nu ești rațional și vezi imaginea de ansamblu. Dacă te enervezi prea mult, vor crede că nu-ți pasă. Ele pot fi destul de sensibile atunci când se simt vulnerabile.
 2. Înseamnă ceea ce spui.
  2
  Înseamnă ceea ce spui. Cancerul pune multă greutate în cuvinte. Dacă le oferiți o declarație de dragoste, ei o vor lua ca o declarație de iubire. Așa că spui ceea ce spui. Dacă doriți să obțineți un Cancer în pat, nu spuneți-le că le iubești. Nu îmbrăcați cu zahăr. Nu te va duce nicăieri! Dacă nu vrei să spui ceea ce spui, probabil vor vedea prin ea oricum și te vor considera un mincinos. În timp ce este posibil să nu-l vedeți ca fiind mincinoși, ei o vor face. Deci alege cuvintele cu înțelepciune. Cancerul îți va aminti ce spui!
 3. Fii direct.
  3
  Fii direct. Racul poate să nu fie deschis inițial cu tine, dar odată ce vei ajunge sub coajă, ei îți vor expune propriul interior și te aștepți la onestitate care rivalizează pe ale lor. Deci fii direct! Lăsați-i să știe cum vă simțiți. Ați aprecia același comportament înapoi, nu-i așa?
 4. Sortați prin legătura lor de complexitate.
  4
  Sortați prin legătura lor de complexitate. Racul este crabul. Ei au un exterior dur, foarte greu de rupt, dar sub aceasta este o persoană sensibilă și emoțională. Ele pot uneori să dispară foarte slab, dar, de asemenea, să fie puternice și independente. Pe scurt, ele sunt un semn foarte dinamic, imprevizibil. Poți să ții pasul? Ele sunt foarte complexe și pot fi destul de fragile. Distruge un Rac și vor fi supărați de zile. Când se simt în siguranță și iubiți, sunt incredibil de reușite, oameni minunați. Când se simt vulnerabili, ei se închid și se scot în sus. Depinde de voi să extrageți măreția în interiorul lor.