Cum să acționezi și să arăți inteligent/ă

Ai doar o șansă pentru o primă impresie. Revenind la fel de neglijent și ditzy poate da oamenilor impresia că nu sunteți la fel de inteligent ca tine de fapt. Uită-te inteligent, alegând haine curate și potrivite, care se potrivesc cu ocazia; acționează inteligent prin construirea bazei dvs. de cunoștințe, comentând numai pe subiectele despre care cunoașteți și întrebând întrebări inspirate care vă demonstrează dorința de a învăța. Atitudinea inteligentă și inteligentă va lăsa oamenilor o impresie pozitivă asupra dvs. și poate deschide oportunități atât din punct de vedere social, cât și profesional.

Cap 1
Prezentați-vă într-un mod inteligent

 1. Ia câteva zile sau săptămâni să te uiți la tine și cum te prezinți altora.
  1
  Ia câteva zile sau săptămâni să te uiți la tine și cum te prezinți altora. Îți cunoști prietenii ca tine, dar cum ești văzut de șeful tău, de profesorii tăi sau de străini pe stradă? Uită-te la aspectul fizic și, de asemenea, la mentale. Luați o fotografie digitală a dvs. în fiecare zi în diferitele dvs. echipamente.
 2. Evaluați-vă hainele.
  2
  Evaluați-vă hainele. Începeți să adăugați bucăți inteligente în garderobă. Privind inteligent trebuie să se concentreze asupra calității peste cantitate și alegerea unor piese de cheie de bună calitate, cum ar fi o jacheta mare și pantaloni set. Pantaloni și blugi: Magazin pentru pantaloni care sunt personalizați și se potrivesc vă bine în lungime, în talie și în formă generală. Ele pot fi elegante și la modă. Atâta timp cât se potrivesc bine, pari că ți-ai făcut timp să pună echipamentul împreună. Alegeți blugi care se potrivesc în mod corespunzător. Dacă sunt cu adevărat lungi, trebuie să purtați tocuri (doamnelor) sau să le modificați. Nimeni nu pare inteligent în blugi cu dimensiuni mari care trag pământul. Arăți ca și cum ai găsit o pereche de pantaloni și nu le păsa dacă se potrivesc. Pentru băieți, corduroșii sau khakisii care nu sunt baghetați sunt buni, iar vara pantaloni scurți kaki. Topuri: Tricourile sunt bine, dar evitați grafica controversată sau nepoliticoasă. Evitați camioanele cu dimensiuni mari. Începeți să căutați cămăși cu mesaje sociale, benzi de rock vintage și comentarii inteligente. Asigurați-vă că tricourile sunt în interesul dumneavoastră. Nu vrei ca cineva să te întrebe despre mesajul tău și nu înțelegi ce înseamnă. Este bine să purtați cămășile preferate, dar să le îmbrăcați cu o blazer, astfel încât să le transformați în aspectul dvs. și să nu apară ca și cum ați ieșit dintr-o vânzare la curte Top Topic. Puteți să păstrați o grămadă de garderobă actuală, doar să lustruiți celelalte elemente. Nu purtați tricouri tot timpul și, dacă faceți, ar trebui să-l top cu un blazer, și accessorize cu o centură și pantofi adecvate.
 3. Purtați uneori cămășile de îmbrăcăminte pentru a le amesteca.
  3
  Purtați uneori cămășile de îmbrăcăminte pentru a le amesteca. Cumpărați cămăși tăiate care se potrivesc tipului de corp. Căutați lungimi adecvate, nu prea scurte și nu prea lungi. Planificați-vă înainte și nu ajungeți în spatele dulapului pentru vechile stiluri atunci când se schimbă anotimpurile. Fetele și doamnele ar trebui să caute bucăți care par a fi personalizate și mai plăcute. Nu te ascunde sub pulovere voluminoase și jachete, dar căutați piese personalizate. Obțineți o combinație de manșetă scurtă și lungă. Dacă potrivirea este bună, puteți să o amestecați cu culori distractive și imprimări la modă. Băieții ar trebui să poarte tricouri de dimensiuni corespunzătoare. Adăugați varietate alegând culori distractive. Dacă potrivirea este bună, puteți să o amestecați într-adevăr cu culori distractive și printuri tipice.
 4. Rochie atletic numai atunci când este în uz.
  4
  Rochie atletic numai atunci când este în uz. Bărbații și femeile ar trebui să evite să poarte îmbrăcăminte și încălțăminte atletice, cu excepția cazului în care faceți de fapt ceva atletic. Acest lucru nu înseamnă că îl purtați pentru că o veți face mai târziu în cursul zilei, asta înseamnă că dacă nu vă aflați la sala de gimnastică, în alergări sau în PE trebuie să vă păstrați îmbrăcămintea atletică într-o pungă. Aceasta include tricoul dvs. de jucător preferat.
 5. Purtați pantofi care nu sunt deteriorați (fără scuame și uzuri adânci), care se potrivesc bine și pot fi lustruite (cu excepția pieptănarului).
  5
  Purtați pantofi care nu sunt deteriorați (fără scuame și uzuri adânci), care se potrivesc bine și pot fi lustruite (cu excepția pieptănarului). Puteți obține niște pantofi bine realizați, cu culori distractive, care îmbunătățesc aspectul și vă fac să vă uitați lustruite în timp ce vă mențineți personalitatea. Bărbații ar trebui să investească în câteva perechi de pantofi, atât în ​​negru, cât și în maro. Din nou, căutați pantofi care pot fi lustruiți și nu sunt uzate. WH.shared.addScrollLoadItem ( 'img_d3e0e57a3c')
 6. Acordați o atenție deosebită igienei personale!
  6
  Acordați o atenție deosebită igienei personale! Du-te și bărbieri regulat. Cel puțin o dată pe zi sau mai mult, dacă participați la sport. Purtați un parfum frumos sau pulverizare corporală. Băieții ar trebui să obțină reduceri de păr în fiecare lună sau cam asa ceva. Dacă ai un stil mai lung, ar trebui cel puțin să ai părul tăiat din spatele gâtului. Puteți fi în continuare lung și funky, dar trebuie să-l păstrați în formă și curat cautati. Gâtul gâtului arata neglijent și murdar Doamnele ar trebui să evite colorarea părului dacă nu au timp și bani pentru a menține aspectul și rădăcinile. Negrul poate fi rece acum, dar ar putea părea neobișnuit de întunecat. Du-te pentru culori care compliment culoarea pielii.
 7. Obțineți un regim de îngrijire a pielii și respectați-l zilnic.
  7
  Obțineți un regim de îngrijire a pielii și respectați-l zilnic. Spălați și exfoliați cu produsele de îngrijire a pielii potrivite pentru tipul de piele A se vedea un dermatolog dacă aveți probleme cu acneea sau cu pielea
 8. Purtați ochelari de protecție de calitate.
  8
  Purtați ochelari de protecție de calitate. Vaderea este un lucru bun. Ia ochelari dacă ai nevoie de ele. Priviți-vă ochii verificați dacă nu ați avut de-a lungul timpului, nu puteți vedea din spatele clasei sau nu aveți dureri de cap atunci când citiți sau petreceți prea mult timp pe computer. Dacă aveți nevoie de ochelari, ar trebui să faceți cumpărături pentru un cadru din plastic colorat neutru (maro, coajă de țestoasă sau negru) sau un cadru metalic. Dacă purtați mai multe bijuterii de argint, obțineți un cadru de argint. Dacă nu ai nevoie de ochelari, atunci poți să-i faci pe cei care nu sunt reținuți, dar îți riscă să te tachinezi dacă ești prins. Ochelarii sunt un angajament. În loc să obțineți contacte și ochelari falsi, pur și simplu nu obțineți contactele. Du-te cu ochelari pentru aspectul cel mai studios.
 9. Priviți comportamentele dvs. și vedeți ce faceți, ceea ce generează o atenție negativă și ceea ce generează o atenție pozitivă.
  9
  Priviți comportamentele dvs. și vedeți ce faceți, ceea ce generează o atenție negativă și ceea ce generează o atenție pozitivă. Gândește-te de ce faci anumite lucruri. Faci lucruri controversate? Pentru a atrage atenția? Să arăți ca prietenii tăi sau să te încadrezi într-un anumit grup? Evaluați rezultatele. Acum știi ceva despre tine prin procesul de introspecție. Rezultatele dvs. se aplică populației generale? Probabil. Acum ești un filozof! Înțelegeți că vă puteți înălța aspectul și că nu vă puteți pierde integritatea sau prietenii.
 10. Realizați că vă puteți păstra personalitatea și stilul.
  10
  Realizați că vă puteți păstra personalitatea și stilul. Dacă aveți tendința să vă îmbrăcați într-o manieră fermă sau mai în vârstă decât sunteți cu adevărat, va trebui să renunțați la zona dvs. de confort și să fiți dispus să încercați ceva nou.
 11. Uitați-vă la oamenii pe care îi respectați și vă gândiți la lucrurile care le-au separat de voi.
  11
  Uitați-vă la oamenii pe care îi respectați și vă gândiți la lucrurile care le-au separat de voi. Este aspectul? Încrederea? Se pare că sunt mai implicați?
 12. Fii autentic.
  12
  Fii autentic. Vei fi mai inteligent dacă vorbești despre lucruri despre care știi ceva. Sigur, puteți purta cărți de fizică cuantică, dar atunci când o persoană familiarizată cu subiectul începe să se angajeze în conversație, veți arăta ca un fals și

Cap 2
Împingeți-vă cunoștințele

 1. Aflați trivia aleatoare.
  1
  Aflați trivia aleatoare. Trebuie să știți ceva despre ceva, apoi să faceți inventarul. Știați că Martin Van Buren a fost al 8-lea președinte și a început mandatul în 1837? Vedea? Dacă cineva vorbește cu tine sau cu tine și cu niște prieteni vorbind despre ceva, și știi puțină minciună despre asta, atunci ar trebui să o aduci în sus. Nu le întrerupeți sau veți arăta ca un ticălos. Dar amintiți-vă, există o linie fină între picăturile mici de trivia aici și acolo și a fi o cunoaștere a tuturor. Feriți-vă de a face acest lucru prea mult.
 2. Priviți dincolo de bucata voastră din lume.
  2
  Priviți dincolo de bucata voastră din lume. Fiți familiarizați cu evenimentele de știri și cu lucrurile care se întâmplă în lumea întreagă. Citiți cel puțin 20 de minute de știri online de zi cu zi. Citiți despre diferite subiecte sau persoane care vă interesează. Vizitați muzee, expoziții de artă, locuri istorice, planetarii, etc. Bucurați-vă de lumea din jurul vostru. Conștientizarea vă face mereu mai multe cunoștințe și veți avea lucruri mai inteligente de discutat. Pășește departe de jocurile video și nu petrece toată noaptea pe computer vorbind cu prietenii. Nu trebuie să renunți în totalitate, dar trebuie să redimensionați pentru a face loc altor lucruri.
 3. Faceți-vă temele, fie pentru școală, colegiu sau muncă, și fiți pregătiți.
  3
  Faceți-vă temele, fie pentru școală, colegiu sau muncă, și fiți pregătiți. Aceasta include citirea, rapoartele și chiar cercetarea suplimentară.
 4. Extindeți-vă cunoștințele despre interesul dvs. preferat.
  4
  Extindeți-vă cunoștințele despre interesul dvs. preferat. Dacă vă place muzica puteți citi cărți despre trupele dvs. preferate, industria muzicală, trupe mai vechi care au inspirat trupele de azi, producția digitală, instrumente etc. Același lucru este valabil și pentru artă, istorie, modă, psihologie, religie etc. acele cărți din jur și veți arăta inteligente și veți fi infinit mai interesante decât cineva care îl falsifică.

Cap 3
Interacționează cu alții

 1. Înconjurați-vă cu prieteni inteligenți și oameni interesanți.
  1
  Înconjurați-vă cu prieteni inteligenți și oameni interesanți.
 2. Implicați-vă într-o datorie caritabilă sau civică.
  2
  Implicați-vă într-o datorie caritabilă sau civică. Acest lucru vă va lărgi cu adevărat viziunea asupra lumii și vă va aduce mult mai multe cunoștințe despre oameni și societate.
 3. Petreceți timp vorbind cu oameni mai în vârstă și mai experimentați decât voi.
  3
  Petreceți timp vorbind cu oameni mai în vârstă și mai experimentați decât voi. Vorbește despre trecut, despre evenimentele din istoria pe care le-au experimentat și despre a pune întrebări.
 4. Participați la curs atunci când sunteți în școală sau colegiu și nu se estompează în fundal.
  4
  Participați la curs atunci când sunteți în școală sau colegiu și nu se estompează în fundal. Asigurați-vă că răspundeți la cât mai multe întrebări provocatoare, dar evitați să comentați pe cele evidente, deoarece acestea nu vor admira nici un fel de respect și un răspuns greșit vă va face să arătați nebuni. Puneți întrebări și discutați deschis cu profesorul despre subiectele și ideile din spatele lor, fie în timpul orelor, fie după cursuri. Profesorii dvs. vă vor respecta interesul, chiar dacă s-au găsit recent.
 5. Nu te simți presat să comentezi totul.
  5
  Nu te simți presat să comentezi totul. Uneori, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să asculți. În plus, alții vă vor aprecia mai mult părerile dacă sunt mai puțin frecvente.
 6. Nu încercați să vă blafați prin subiecte.
  6
  Nu încercați să vă blafați prin subiecte. Oamenii care știu de fapt despre asta vor arăta la un kilometru distanță. În schimb, așteptați ca conversația să se deruleze la ceva cu care sunteți familiarizat sau să direcționați cu ușurință conversația în acea direcție.
 7. Întreabă întrebări.
  7
  Întreabă întrebări. Participați activ la o discuție sau conversație. Nu te preface că știi totul. Cei mai inteligenți pun multe întrebări. Dar uneori pretindeți că știți ... și nu puneți multe întrebări care ar putea irita oamenii foarte mult.